Ali naj ga zapustim’
pozdravček!
Imam zelo hud problem, ki mi jemlje spanje in me spravlja v jok že dolgo časa. Namreč, imam fanta, ki ga imam nadvse rada in me ima tudi on rad, a karakterno ne paševa skupaj.
Jaz sem bolj mirna in bi rada bila veliko skupaj z njim, on pa ves čas dela in ga nikoli ni, tudi čez vikende, ker ima tak posel.
Vem, da je ljubezen med nama močna, a boli me, ker ne dobivam dovolj pozornosti. Morda sem sebična, a preveč ga pogrešam.
Zaradi tega sitnarim in se pogosto prepirava, zadnje čase vsak dan. Tudi sex je vse redkejši.Čeprav se veliko pogovarjava, ne najdeva rešitve. On se poslu ne more odpovedati…
Začela sem razmišljati, da je edina rešitev, da greva narazen. A mi srce ne pusti!Poleg tega pa sva si popolnoma obnovila in uredila novo stanovanje, kar je tudi finančni zadržek.
Poleg tega ga ljubim in si ne predstavljam življenja brez njega.
Kaj naj storim….?
Obupana
Obupana,
če ga imaš rada in če si ne predsatvljaš življenja brez njega, potem nehaj razmišljati, kako je vse drugo krivo za tvojo nesrečo, ampak začni razmišljati, kako bi njegovo delo , za katero praviš, da je ne more pustiti, izkoristila za to, da bi se večkrat videla in da bi vama bilo še bolj lepo.
veš, če bi bila želja po tem, da se vrne večja, bi to tudi močno prakticiral, če v pogovoru ne dosežeta cilja, potem se potrudi in začni razmišljati, kako naj naredim najino zvezo tako zanimivo, da ga bom imelaa več ob sebi, vendar pazi, kljub temu mora imeti veliko svobode in energije. kajti brez energije in utesnjenosti, bo imel samo še več razlogov, da bo še več od doma.
za začetek, začneš razmišljati pozitivno in kadar te prime za kreg, e ugrizneš v jezik. Potem pa si najdi še ti kakšno zaposlitev, da ne boš preveč razmišljala o tem. Pojdi na španščino, italijanščino…pojdi na aerobiko, pojdi nekam kar te veseli in si nafilaj baterije.
vedno je potrebno poskrbeti tudi zase, šele takrat boš lahko veliko energije vložila tudi v partnerstvo in dokazala, da je pri tebi tudi veliko energije, s katero si lahko nafila svoje akumulatorje.
daj mu možnost, da bo ugotovil, da ima doma tudi izjemno dober polnilec svojih baterij. Saj veš kakšni smo ljudje, vzamemo si tam, kjer je najlažje in najbližje, (lenoba) samo poskrbeti moramo za to, še s kakšno dodano storitvijo :-))
upam, da si me razumela, vsaj pribljižno.
primož
Vprašaj se ali res ljubiš njega ali pa ljubiš samo fikcijo skupnega življenja, ki ga imata (pa ga v resnici nimata). Namreč ali res hočeš biti z njim, s katerim sta si zelo različna, z njim ki nima dovolj časa zate, z njim ki te zanemarja, z njim ki niti sexata ne več (dovolj)… Morda pa v resnici ti ne ljubiš njega ampak si samo ne znaš predstavljati življenja brez nekoga ob sebi. Morda si na nek način odvisna od tega, da sta (kao) skupaj…
Odgovor boš našla sama v sebi ampak samo v primeru, da boš popolnoma iskrena do same sebe!
Stanovanje je tukaj samo manjši tehnično-materialni problem – takšne stvari svobodomiselnemu, razgledanemu človeku, ki kaj da nase, na svojo duhovnost in na svojo osebnostno rast ter se ima rad (ja najprej se moraš imeti sama rada), ne bi smele predstavljati ovir. In ker je (vsaj praviš tako) med vama neka toplina, potem ne bi smel biti problem, da se v primeru razhoda dogovorita tudi okoli materialnih zadev. Se pa včasih ravno takrat pokažejo šele prave barve…
Ne trdim, da sta za narazen. Trdim samo, da boš odgovor morala najti sama in menim, da ne kaže ravno najbolje…