ali morem imet……
…….slabo vest? Zgodba je taka!
Končala sem z fantom s katerim sva se rašla pre kakim mesecom in skupaj sva bila skoraj štiri leta! Res sen ga full ljubila in enkrat mi je pač povedal da do mene, ne čuti več kar je!
Hudo mi je bilo! Nisem mu težila da naj bo prosim z menoj, preveč ga imam rada, zato sem sprejela njegovo odločitev in upala da bo srečen.
Zavrnila sem, da bi bila prijatelja, saj sem vedela, da mi bo full hudo. Padla sem v depresijo in se zanjo morala zdravit pri psihijatru in vi so bili jezni na njega samo jaz sem ga zagovarjala. Dobila sem pomirjevala in kaj kmalu sem prišla k sebi po štirih tednih. Ob strani mi je stal prijatelj, enkrat smo šli po dolgem času ven in bila sem z njim – ne hodima imava pa vse ostalo. Sedaj se je spet pojavil bivši in imam tako močno slabo vest. Vem da več z njim nikoli nebom, vem pa tudi da s tem “lubčekom” – prijateljem uživam in zato vas vprašujem ali delam prav?????
Ali morem imet slabo vest ker hočem pozabit bivšega??????
Tale prijatel me privlači samo telesno in to se mi še ni nikoli zgodilo, še vedno pa ljubim bivšega in strah me je da se nebi vrnila nazaj v njegov objem! Naderite me da naj odneham in naj bom samska – kar pa tak že sem!
Ni ti treba imeti slabe vesti, razen do ljubčeka, če on pričakuje kaj več.
primož
Toel je pa bolano Julija.Da imaš slabo vest.Dej nehi no.
A misliš, da si edina, ki pusti fanta ali obratno, pa da skoći z drugim ali drugo, privlačnost, kemija, potreba ali kakor pač to dojmuješ dela svoje.
Pamet v roke punca, pa izživi si življenje do konca, da ti ne bo “na stara leta” žal.
Julija,
tako v življenju je, predvsem pa počni tisto, za kar ti meniš, da je najbolj prav. brez slabe vesti. Življenje bo tudi v tvoje življenje prineslo veselje in ljubezen. In ko boš tam, je važno, da se nikoli ne obremenjuješ in ne ožaluješ tistega kar si naredila. To je vse bistvo sedanjega dela.
Primož
Slabo vest….. Zakaj že? Tvoje življenje gre pač svojo pot, brez bivšega. Ne vem, se mogoče bojiš, da boš sedaj, ko te vidi z drugim, izgubila vse šanse pri njemu? Mogoče ti nekje globoko na dnu srca še vedno tli drobna iskrica upanja, da se nekoč vrneš v njegov objem…Pa saj te noče, a ne?
Pojdi naprej in ne prebolevaj bivšega z drugimi… Ponavadi se to ne izteče dobro.
Nekje nekdo nekoč čaka nate. Prišel bo sam od sebe….
Prav imata fanta! Ne sme mi biti žal. Ko bo prišel pravi bom pa tako čutila ne??? Nikoli nisem varala fanta in in ko sem sedaj bila s tem prijateljem sem imela tako slabo vest, češ prevarala sem ga! Pa v sebi vem da ga nisem in rabila sem nekoga ki mi to pritrdi!
Imam pa še eno vprašanje! Če me bo bivše želel nazaj, kaj naj naredim??? V bistvu je on tako želel in občutek imam, da mu postaja počasi žal. Nevem jaz sem mnenja, da če enkrat greš z nekom narazen, sigurno v drugo ne bo bolje! Ali je pa to možno??? Bojim se da bo pol isto naredil z menoj! Sedaj sem res prišla iz ene krize in pravijo da osel gre samo enkrat na led! Kaj pa vidva mislita o tem???