Najdi forum

Ali moj mož preveč pije?

Živjo, dečko.

Reši sebe. Nje ne boš. Pojdi do kakega terapevta, ki se ukvarja z alkoholizmom. Če nimaš keša, pojdi na skupine AA (tam ti bodo v oporo taki, ki so dali to kalvarijo skoz). REŠI SEBE. Najprej. Potem boš reševal njo. REŠI SE! Zaslužiš si dober lajf, s službo in pošlihtano babo. Priporočam ti, da jo takoj zapustiš!

DRŽIM PESTI ZATE 🙂
Pojdi na ZAvod za zapolovanje, da boš imel knjižnico zastonj. Začni!

oh ko bi meli vsi talko lepe zgodbe kot je tvoja bi bil raj na zemlji
meni ni blo dovolj 1.5 litra snopsa na dan. to je pac zasvojenost
danes je bilo pri prvih porocilih govora o zasvojenosti, pa izvolite pogledat nahttp://4d.rtvslo.si/arhiv/prvi-dnevnik/174303841
srecno

Poznam veliko možkih i preveč pijejo zato delajo andu svojam ženam .
Prepirajo se za radi pijanost .
Ponavadi se pijanci naslanjajo na druge ženske ki se poljubljajo .
Večkrat se je naredilo da so se možki za radi žensk ubesli naredili samo more .
Vendar poznam več vrst da ima ženska drugega lubčka ki se poljublja z njim potem možki še bolj pije .

Preveč pije. Saj to veš sama!

Tudi moj mož pije. Preveč? Kakor za koga. Zame preveč. Pride domov, poje in gre spat na kavč.
Vsak dan je tako. Moti me, vedno bolj, stran ne morem, ker imam kredite, dva otroka, ki ne vidita težav, če oči vsak dan spi. Pa še nase sem jezna. Ni se mi zdelo narobe, ker je vsak dan spil kakšno pivo, sedaj se pa jezim. Ja, jezim se nase, ker sem med toliko dobrimi moškimi izbrala slabiča. Nihče me ni silil.

Sonja, pozdravljena
Lep nick si izbrala. kar pomeni brž v Akcijo in samopomilovanje in jeza bosta izginila. poišči pomoč. V soboto sem bil na srečanju Al-Anon in slišal podobne zgodbe. Verjami da obstaja rešitev vedno. poizkusi s to skupino tudi ti.
Srečno

New Report

Close