ali misli resno?
Živjo,
4 leta živim s starejšim tipom. Vse je zgledalo v redu, problem so bile samo kakšne malenkosti. Sedaj pa hoče da greva narazen, pravi da mu je dolgčas z mano, da sovražim njegovo okolico in da ne grem ker se bojim da brez njega ne bom preživela. Ugotovila sva da najina zveza ni smiselna, sedaj pa se obnaša kot da se nič zgodilo, mirno kuje skupne načrte za naprej. Ali je mislil resno in čaka da se odselim? Prepir je bil zelo hud, vendar brez povoda in osnove.
sendi
Sendi, kaj takega ne rečeš svoji ljubezni, nekaj ga očitno muči, pa nima ja…, da bi prekinil, saj tudi njemu paše. Očitno bi raje videl, da ti, tako bo imel vedno razlog, da si ga ti pustila ne on tebe.
naveličan takega načina življenja, kaj naj rečem, rad bi kaj spremenil, ne ve kako, zato bi pa kje drugje poiskusil ???
Primož
Primož,
naj ti napišem kako je prišlo do tega. Res se mi je zdelo vse v redu. Bil pa je pred pol leta na težki operaciji( baje se po te m ljudje spremenijo). Zdaj naj bi jaz potrpela ( po mnenju vpletenih). Očita mi da sem se pred to operacijo spremenila jaz. Največji problemi pa so se začeli, ko se je odločil da bo na morje vzel zraven svojo mamo. Jaz se s tem nisem strinjala, vseeno jo je vzel. Že tam je začel z idejo da bi se razšla in ves čas sem vedela da je nekaj narobe. Ko smo prišli nazaj sem zvedela kaj. Rada jo imam nič nimam proti njej in sem ji povedala kaj on hoče. In ugotovila da ona vse to že ve, najine probleme ji hodi razlagat, zato je torej ona pogumna in mi dela pridige kako se naj obnašam. To me je izredno prizadelo. Če ima problem z mano naj pove meni, kaj ne ? Za mojim hrbtom pote kajo debate o meni. Očita mi stvari, ki mu jih nisem izrekla jaz ampak ona. In mogoče še najhujše, po 4 letih mi ne zmore odgovoriti če me ima rad. Prvič in zadnjič sem to slišala en mesec pred poroko. Zdaj pa poslušam le očitke da je senilen(10 let starejši), debel(če bi me to motilo ga ne bi vzela ,ne) da mi ne more ustreči(hočem samo da bi me imel rad).
Šokirana sem ker sem verjela v to zvezo, ne morem se sprijazniti, da bi bilo kar konec. Tik pred diplomo sem, hotela sva graditi hišo imeti otroke, vse v roku leta, dveh. Po vsem kar je naredil in rekel pa se noče niti pogovarjati o tem. Mirno me vozi na izlete, na kosila, le finance občasno ločiva. Prpa ga zgrabi le ko vidi da me je zelo prizadel in da bom dejansko šla, če je tako. Nikoli si tako zelo kot zdaj nisem želela kakega dokaza da me mogoče le ima rad. In ko zaradi tega želim predigro se preprosto vstane in gre, ker takoj ne razširim nog. Dobro saj nikoli ni bilo bistveno drugače, ampak kosem verjela da me ima rad sem ob tem celo doživljala orgazme… Dokler mi ni za poigro začel razlagat o orgazmih svojih bivših, med drugim tudi prostitutk..?.. Nekatere bivše sem potem celo spoznala ker se gibajo v njegovih krogih. Ampak dobro nisem delala scen. je bilo konec preden se je začelo?
Sendi, na trenutke sem že želel napisati,d a bi moral slišati tudi njegovo plat, vendar če je vsaj polovico res kar si napisala, potem tebe ne razumem, ne njega, kako lahko sploh ostajaš v takšni zvezi. Tukaj bi moral vprašati tebe, ali ti sploh razmišljaš, ne resno, ampak trezno.
Vem, ljubezen dela po svoje, vendar vseeno malo vzemi razum v roke in reci končno adijo, pa nikar se ne oziraj nazaj, kajti spustila boš prihodnost.
Veliko moči ti želim, če jo boš imela, bo sreča takoj prišla.
Primož
Bila sem v vezi 5 let, na začetku je bilo vse super in idealno, ko pa je prišel čas da začneva skupaj živet, so se začeli problemi, najprej ne omembe vredni, potem pa vedno huje. Šlo je za prepire in bojestranska nezadovoljstva. Ko sem že nekako mislila da sva se pomenila in umirila, sem ugotovila v katerem grmu tiči zajec. Našel si je drugo. Razšla sva se, bilo mi je zelo hudo, ker nisem nikoli pomislila, da bo najino ljubezen končal na tak, primitiven način. Tako je bilo najbolje!!
Hočem ti povedati to, da enostavno ni imel jajc in reč: konec, ne gre,ampak si je moral najprej nekoga najti, da je “lažje odšel”. Saj, če tako pogledaš, 5 let le ni tako malo in če že drugače ne se navežeš drug na drugega.
Sama nisem prekinila, ker se mi je zdelo da ga ljubim in da se bo vse uredilo.
Moja pot je šla dalje in z leti sem ugotovila kaj je “prava ljubezen”.
Je pa res, da nikoli ne veš kaj te še čaka in doleti!!
To je moja zgodba, kako in kaj boš naredila, ali pustila da naredi ;je pa samo od tebe odvisno (ko imaš otroka je veliko težje, če ugotoviš da nista za skupaj…)