ali mi lahko kdo to raloži?
Poleti sem spoznala fanta. V roku enega tedna sva že začela hoditi, res obojestranska ljubezen na prvi pogled. Vse je bilo pravljično, zabavala sva se, se mela fino. Vem,da je bil zaljubljen, ker sem to razbrala iz tega, kako me je gledal, kako se je obnašal do mene, pa tudi povedal mi je. Potem pa bum. Prejšnji teden mi ni odgovarjal na klice, srečala sem ga v petek, pa je rekel, da me bo poklical, seveda me ni. V ned mu pošljem sms, če se lahko dobiva, da zadevo uradno končava pa da vzamem stvari nazaj, odgovoril mi je, da kakšen drug dan, ker je bolan. Potem ga kličem, če lahko samo pridem po svoje stvari, pa mi reče, da je zdaj zmenjen, da me bo poklical zvečer. Seveda me ni. Sej jst cist razumem, da te mine, na te stvari nimaš vpliva, ampak ne razumem pa, da nimaš ksihta, da to partnerju poveš. Niti tok ni, da bi mi po smsu povedu, če že nima tok jajc, da bi mi v obraz. Jst mislm, da je samoumevno, da maš tok ksihta, da partnerju poveš, da bi se rad razšel. A so res eni take reve ali kaj. Če malo pomislim na njegovo življenje se mi itak zdi, da on zbeži od vseh problemov in, da nima jac za soočenje. In si tako razlagam tudi tole najino zadevo.A m lahko kdo to razloži?
LP
abc,
včasih je ljubezen nemogoče razumeti. Mogoče je bila zveza idalna samo v tvojih očeh, ker je ljubezen slepa, niti nisi videla, da nekaj ne štima, zato si nimaš kaj očitati, ti si bila zvesta sama sebi in svojemu srcu, tistemu kar si čutila, če je on goljufal ljubezen in se pretvarjal, ali prikrival prava čustva ali razloge, potem je največ slabega storil ravno sebi, saj se sploh ne zaveda, da nikoli ne bo našel ljubezni, če ne bo iskren do sebe.
Ti pa moraš živeti naprej, z novo iskušnjo več, če imaš kaj stvari pri njemu, te pa ne razumem zakaj ga kličeš, prideš pred vrata pozvoniš in rečeš: Hočem svoje stvari, greš notri jih pobereš in greš, zopet zvesta sama sebi. Če boš večno tako, bo ljubezen prej ali slen našla tisto ka rsi ti želiš, samo vstrajati je treba na poti, ampak je že tako da vsi kdaj pademo, in če še enkrat povem:
Važno je, da se znova poberemo in gremo naprej.
Primož
abc,
včasih je ljubezen nemogoče razumeti. Mogoče je bila zveza idalna samo v tvojih očeh, ker je ljubezen slepa, niti nisi videla, da nekaj ne štima, zato si nimaš kaj očitati, ti si bila zvesta sama sebi in svojemu srcu, tistemu kar si čutila, če je on goljufal ljubezen in se pretvarjal, ali prikrival prava čustva ali razloge, potem je največ slabega storil ravno sebi, saj se sploh ne zaveda, da nikoli ne bo našel ljubezni, če ne bo iskren do sebe.
Ti pa moraš živeti naprej, z novo iskušnjo več, če imaš kaj stvari pri njemu, te pa ne razumem zakaj ga kličeš, prideš pred vrata pozvoniš in rečeš: Hočem svoje stvari, greš notri jih pobereš in greš, zopet zvesta sama sebi. Če boš večno tako, bo ljubezen prej ali slen našla tisto ka rsi ti želiš, samo vstrajati je treba na poti, ampak je že tako da vsi kdaj pademo, in če še enkrat povem:
Važno je, da se znova poberemo in gremo naprej.
Primož