Ali mi fant res mora graditi neg. samopodobo zaradi majhnih prsi?
res da se jaz še razvijam samot udi jaz ne bom imela kaj veliko saj tudi moja sestra nima pa je že dordila…jaz pravim če tip ni zadovoljen s tem kar imam potem naj si najde drugo in naj ne mori mene…različni smo si…pri meni moj fant ni nič užaljen če imam majhne me pa “zabija” z drugimi komplimenti ki me bolijo=(
kok mamo mi problemov
lp
Pravijo takole: Ce imas nekoga rad, ga imas rad kljub njegovim napakam, ce pa nekoga ljubis, ga ljubis z njegovimi napakami.
Zdi se mi grdo in nepravicno od tvojega partnerja, da te tako zali na racun tvojih prsi, ki so pac velikosti kakrsne so. Nikar pa ne pojdi na operacijo zaradi njega. Ce si sama zadovoljna z velikostjo, se ne sekiraj, njegove butaste opazke preslisi ali pa se kdaj posali na svoj ali njegov racun :-)))
In ja moski so res NORI na joske, zal! Na sreco obstajajo moski, ki ljubijo male joskice in so jim velike ogabne. Jaz imam B kosarico in sem z njimi ful zadovoljna – moj srci pa tut ;-). Mogoce imas res smolo, da si nasla moskega, ki je nor ravno na tisto, kar ti nimas – vendar zato nisi nic manjvredna!!!!!!!!!! Navrzi mu se to, da tvoji ne bodo nikoli poveseni, tisti ki jih pa on ljubi, pa bodo prav grdi… :-))
Ne dopusti, da te s svojimi bolanimi in negativnimi izjavami potre…btw si tudi ti ne zelis imeti vecjega *****?
Ej tale tvoj te pa totalno nima rad! S tabo je samo zato, da je miren, drugače pa mu sploh nisi všeč. Pomoje te bo stoprocentno varal. Skensli ga. Kakšno je pa to obnašanje, da gleda druge babe, kakšna nebesaa pa to…. Halo? OK, vsi moški pogledajo (eni bolj naskivaj, drugi bolj očitno, eni noge, eni joške, eni lase…) ampak tako komentiranje, pa filmčki, pa implatanti halo!!! Tip je obseden, ti si čist lušna punca, ne se dat temu gnoju, psti ga! Moj nasveT.
Zenska samo nekaj ti polagam na srce, ne krivi sebe in nikakor se ne odlocaj in ne razmisljaj o kakrsnikoli operaciji. Pred mano so ze prav povedali. Ocitno te ne ljubi, saj si ne predstavljam, da ti clovek, ki te ljubi lahko kaj takega govori, saj je vedel kaksne imas ko te je spoznal… ali si res pripravljena celo zivljenje ga gledatikako opazuje druge in ti govori kaj vse bi bilo, ce bi imela vecje? jaz si ne predstavljam takega zivljenja……..in definitivno vsi moski niso taki. Sama imam tudi B kosarico pa mi moj nikdar ni rekel, da imam premajhne pa se zavedam, da ima veliko zensk vecjih, samo sva oba zadovoljna… tako te je pac narava obdarila in on bi te moral ljubiti z vsemi tvojimi lastnostmi
Draga Sarra
Smiliš se mi, ker sem pred leti bila v istem dreku kot si ti sedaj.
Tudi jaz sem imela joškice oz. skoraj NIČ, pa me je bivši mož poniževal, da se naj pogledam v ogledalo kakšna sem.
Si lahko misliš kako me je bolelo, ko mi je tako grdo rekel. Rajši bi imela, da bi me klofnu kot, da izreče tiste strupene besede. Tako sem živela polnih 11. let in imava hčerko. Z takšnimi njegovimi izjavami mi je samo kri pil, nato sem od sekiracije še hujšala in hujšala in sem prišla na slabih bednih 42kg. Si lahko predstavljaš kakšna ženska sem bila. Bila sem takšna kot, da bi prišla iz TABORIŠČA!
Na koncu sem se SREČNO ločila in sem dobila 25kg. gor in imam sedaj joškice, ki nosim št. moderčka 4. Ne moreš verjeti. Bivšemu sedaj ni vseeno, da je tako počel, ampak po potočju je prepozno zvoneti.
Zato draga Sarra polagam ti roko na srce ne sekiraj se, tudi zate bo posijal sonček sreče.
Držim pesti, da si urediš življenje takšno kot se šika, oz. partnerja, ki te bo imel rad, ali brez joškic ali z joškic.
Lepo te pozdravljam
Doroteja :-)))
Tudi jaz sem NEobdarjena, pa mi fant reče da so mu všeč.
S takim fantom kot ga imaš ti jaz NE BI HODILA NIKOLI V ŽIVLJENJU!!!
kaj pa misli da je?
To da gleda za drugimi babami z ogromnimi joški, halo, kaj pa misli da je?!
PUST GA IN BEJŽ OD NJEGA KOKR DALEČ LAHKO!¨
Jaz sem zelo zakompleksana oseba kar se tega tiče, samo morem priznat da me je pomiril forum, ki sem ga brala (mislim da MOŠKI ČVEK) – ko je ena punca spraševala fante če so jim všeč povečane joške, pa so vsi (skoraj – 98%) napisal da ne!!
Upam da boš rešila problem, ki je nastal zarad tvojega deca, lepo se imej
Tina
Ja, lahko je svetovat, pusti ga…glede na to da ze nacrtujeta famislijo, hiso, itd…Jaz sem pred podobno izkusnjo, skupaj sva 5 let, moj pa je zacel bit hladen, govori mi pa ne ze spet, ko se mu priblizam….ne vem kaj naj naredim. A so bo izboljsal, cedalje huje je. Pustit pa ga tudi ne morem kar tako, midva pa ja nacrtujeva prihodnost skupaj. Ampak kaksna bo ta prihodnost??? Tina, kaj bova naredili, ha? Ju nogirava?
Živio!
Veš, kaj Sara, da je s teboj nekaj narobe. Kaj se obremenjuješ z njegovimi problemi. Od začetka te je videl, kakšna si in takšna ostani. Prav tvoja samozavest in pozitivna samopodoba ga je pritegnila, to pa je veliko več kot bogato oprsje. Toliko jošk za njegov gobec zapret imaš, to je pa čisto dovolj za vse nebeške užitke, ki si jih lahko privoščita.
Da slučajno ne boš nasedla njegovim bolnim idejam o povečanju prsi. Zdaj ima take muhe, kaj veš, kaj bi našel po tvoji odločitvi. Spet nove napake in ti se boš kar popravljala. Ali je tvoj moški idealen? Morda bi bilo pa kje kaj za popravit. Mudi se mi. Imej se lepo.
No O.K. – če ti je lahk kaj v tolažbo moj skromni okus – men so manjša prsa všeč. Osebno mnenje. Sam sem star 30 let in sem pred kratkim končal tekmovalno športno kariero – mogoče moj okus izhaja iz samega prepričanja da se je z “nebeškimi” (po njegovem) gvihti včasih kar težko spretno gibat okrog.
Enkrat sem gledal na enem satelitskem programu en talk show, kako so takemu tipu ki je oboževal “bada-bum” look oprali možgane. Za en dan so mu obesli gor imitacijo double-D. S tem da je moral početi vsa vsakdanja opravila. Naj se sam postavi v to situacijo.
Čist konkretno – moja ma 75 c – sicer ve da so mi všeč manjše – tudi njej so. Ampak hej, nobeden nikogar ne gnjavi zaradi tega – kaj šele o kakih operativnih posegih. Bognedaj, draga moja! Narava nas je sama naredila dovolj lepe, al A al pa E.
Kaj bi ti on delal! Pa ja – po pol leta bi mu ble samoumevne in on nič več ne bi delal. Vprašaj ga kako bi se on počutil če bi moral silikon v jajcih nosit. Telo je tvoje – in prvo kot prvo moraš biti všeč sama sebi.
Mora se zavedat, da če si tedaj ni izbral svojega vizualnega ideala, da bo moral živet s tabo. Saj nisi avto, da bi ti spojlerje montiral.
Sicer pa (v marsikaterih trditvah se ne strinjam s hribovcem, ampak tu se pa moram): kateri bog pa je on da boš tolerirala v neskončnost. Daj mu malo vedeti, da so tvoje lahko všeč komu drugemu (pa samo vedet, nič več), in upaj da bo utihnil in jih (vsaj zaradi olike) kdaj pohvalil.
Tud js ne maram makaronov, pojem jih pa vseen brez kritiziranja, če so za južno.
Sta samo 2 možnosti:
– ali te tvoj fant sploh nima rad
– ali pa je nezrel in glede na svoja leta tudi nikoli ne bo odrasel, kar pa
posledično pomeni tudi to, da ni sposoben resnično ljubiti
Sama bi ga takoj pustila, ker bi vedela, da me nima rad in s takšnim “otrokom” ne bi mogla živeti. Če te nekdo ljubi, te ljubi vsega, z vsemi tvojimi pomanjkljivostmi in napakami. Čeprav bi težko rekla, da so majhne prsi pomanjkljivost, ali celo napaka. Saj še nisi toliko stara, da ne bi mogla poiskati kaj boljšega.
Če ga nočeš pustiti, pa mu vsaj reci, da tudi tebe moti na njem to, da ima premajhnega in da te z njegovo velikostjo ne more zadovoljiti. Predlagaj mu, da bi si ga s plastično operacijo povečal, da bi bil bolj funkcionalen (pa četudi to ni res; naj vidi, kakšen občutek je, če te nekdo tako poniža).
Zamisli se pa nad tem, da moški, ki so obsedeni z velikimi prsmi, v ženski išćejo ali spolni objekt (torej ne vedo, kaj je pravzaprav ljubezen), ali mamico (so mamini sinčki in v ženski iščejo materinsko ljubezen, ki pa mu je partnerica ne more dati, zato niso nikoli zadovoljni s svojim partnerstvom).