Ali lahko veterinarju, če je pes bolan in potrebuje zdravljenje, rečeš ne, ker nimaš denarja?
še dobro de ni napisala de se njen pes tud sam odpelje h veterinarju če je z njim kej narobe. nekaj drugega me zanima: kako je pa sploh mela psa, če ni mela dnarja niti za veterinarja? to spada zraven. če ne premoreš dnarja za veterinarja psa nimaš pa je stvar urejena.
sorry no, samo kar je napisala je blo pa res že preveč. še ena ki ni 2x razmislila predno si je sploh omislila psa.
Pozdravljeni,
Potrebujem nasvet…moj 9let star/mlad kuža ” kraljevi pekinezer” ima sindrom nadledvične žleze in pri UZ trebuščka so odkrili neko ” maso”, ki bi jo bilo potrebno odstraniti oz.psa operirati. Trenutno ima terapijo z kapsulami Vetoryl, po 10 dneh odvzem krvi, da preverijo ali zdravilo učinkuje. Sedaj pa nastane težava, saj vse skupaj zelo veliko stane in ker sem brez zaposlitve si vsega tega enostavno ne morem privoščiti. Zaposlitev si aktivno iščem, a žal ni in ni. Zanima me kaj storiti, če enostavno nimaš sredstev za to, da bi pomagal psu?
Ima kdo kakšen nasvet, izkušnjo, itd.
Psa imam neizmerno rada, a mu zaradi finančnih težav nisem sposobna pomagati.
Pozdravljena, predlagam vam da mali oglas objavite tudi na našem oglasniku http://www.zivalnik.si/ ter opišete žal nastalo situacijo / okoliščino. Morda se bo našel kdo od naših spletnih uporabnikov, ki bo imel ustrezel nasvet ali bo pripravljen tako ali drugače pomagati.
Prav tako svetujem, da se s tovrstnim vprašanjem obrnete na vašega veterinarja: morda so tam povezani z ustreznim društvom, ki pomaga kužkom zbirati finančna sredstva za takšne okoliščine.