Pozdravček vsem!
Jaz delam 3MD od 1.7., izgubila sem že 10kg.
Moje vprašanje pa je:
ali lahko na beljakovinski dan jem npr. ribji filet, solato z manj mastno skuto pa zraven košček sira?
Kaj pa zelenjavni narastek s sirom in jajcem?
Ali moram striktno samo sir ali samo ribe ali samo jajca?
Danes imam škrobni dan pa bi jedla polnjeno papriko (polnjeno samo z rižem in začimbami), zraven pa kuhan krompir. Ali lahko?
Ali je tako, da lahko samo riž ali samo krompir?
Hvala za pomoč!!!
Jaz včasih juho spijem, včasih oz. večinoma pa ne. Spil naj bi jo na beljakovinski dan po kosilu (juho iz mesne kocke oz. govejo, piscansjo), na škrobni dan pa po kosilu juho iz zelenjavne kocke. A s tem se ne obremenjuj! Moje izkušnje so takšne. Diete se načeloma držim. In na 1. H2O dan sem res cel dan pila samo vodo, brez prekrškov. Tu pa tam pa naredim majhen prekršek: npr. na škrobni dn, ko je na jedilniku lahko krompir, sem si enkrat naredila pire in špinačo (uporabila malo mleka in kisle smetane, ki na ta dan načeloma ne sodita, a sem se potolažila, da jih dosti tukaj vsak dan pije kavo z mlekom – jaz pa pijem kavo z mlekom le na beljakovinski dan, drugače pa brez), danes sem jedla mlečne murke (spet kisla smetana), ene 3x sem zvečer pozobala pest čipsa in tu pa tam kdaj si namesto popoldanskega sadja privoščim kepico sladoleda. Drugače pa se diete pridno držim in tudi moji obroki niso pretirano veliki ampak normalni. telovadim le 1x na teden, če uspem, je pa res, da veliko hodim okrog z vozičkom. In v enem mesecu sem zgubila 5 kg in 4 cm na bokih! Meni je to več kot zadosti dobro in če do 8.10., ko se mi izteče dieta zgubim le še 5kg bom zadovoljna. Mi je to bolj všeč kot če bi izgubila v kratkem času enkrat več kg. To se mi ne zdi zdravo!
Torej veliko sreče ti želim in čimprej željene kg!