Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Ali kdo ve, kako je s Tajo

Ali kdo ve, kako je s Tajo

Živjo,
poleti sem govorila s Tajo, ko je bila v bolnici. Ali kdo ve, kako je kaj z njo, mogoče Kristina, ali pa kdo drug ?

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

Zdravo!

Tudi jaz večkrat razmišljam o Taji, zato bi vsakršna informacija prišla zelo prav.
Seveda ji želim vse naj naj in čimprejšnje okrevanje!!!

Taja, držim pesti zate!
Lp Breda

Najprej en lep pozdravček iz Rogaške, kjer sem na zelo luštnem službenem seminarju, zato se ne morem ustrezno logirati. 🙂

Taja je ok. Čaka vsak dan, da gre domov. Bi šla že včeraj, ampak je dobila malo vročine,zato je dr. Zver še ni spustil. Jo bo pa zelo v kratkem. Prenesla je dobro, počuti se tudi kar dobro, jamra nič, le razmere na Hemato kliniki so po njenih besedah baje precej slabše kot na Onko. Evo, to so najbolj frišne info od včeraj. Sicer se ob pa sama kmalu kaj javila tu gori!

Pozdravček,

Kristina

Kristina,
tale informacija mi je polepšala dan.
LP

Hvala za odgovor, Kristina, zelo sem vesela ob tej novici. Če Tajo kaj slišiš ali vidiš – držimo pesti, da bo še naprej čim hitreje okrevala !!

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

New Report

Close