Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Ali kdo pozna zdravilo Ukrain?

Ali kdo pozna zdravilo Ukrain?

Na internetu sem zasledil, da je v Avstriji mogoče dobiti neko novo zdravilo Ukrain (http://www.ukrin.com/). Zdravilo so že večkrat preizkusili in se je do sedaj pokazalo za veliko bolj učinkovito, kot klasično zdravljenje. Vseeno pa me zanima če je kdo že preizkusil to zdravilo? Sam bom poskusil jutri poklicati na Dunaj in če izvem kaj koristnega bom to napisal v forumu.

Spoštovani!

Zdravilo Ukrain sicer ne poznam najbolje, ga pa je uporabljal moj tast skoraj dva meseca (sedaj pokojni). Glede na to, da je bilo zanj na žalost prepozno se ni pokazal efekt zdravljenja z Ukrainom, naj bi pa bilo to zdravilo (ampule) brez stranskih učinkov. Tast se je zdravil za rakom prostate in metastazami na kosteh – preventivno, ker ga naša medicina ne podpira. Kupili smo ga na Dunaju in so nam (glede na visoko ceno) šli celo toliko na roke, da smo lahko prišli tja izven uradnih ur.
Sicer je na tujih intenetnih straneh tudi napisano nekaj o Ukrainu, dejstvo pa je, da po Ukrainu moj tast ni bil slabši – ampak kot pravim, žal se je zdravljenje zanj prepozno začelo.
Moje osebno mišljenje je, da se splača poiskusiti, sploh če gre za raka v zelo zgodnjem stadiju.
Naj povem še to, da se je tast zdravil alternativno, ker so ga na UKC “odpisali”. Glede na to lahko rečem, da ga je zdravilec vzdrževal pri življenju, kar pomeni, da bi verjetno mnogo prej umrl. Je pa poleg Ukraina dobival še mnogo “zdravil” (vitaminov, aminokislin…), katere so bile vse kupljene v Nemčiji, le Ukrain v Avstriji. Cene so grozeče, vendar če ima človek denar, je vredno poiskusiti.

Lep pozdrav, N

V priemru, da ga potrebujete, poznam osebo, ki ga ima še nekaj. Javite svoj email.

LP; N

Pozdravljeni!

Zelo me zanima za ukrain. Prosim če me kar pokličete na tel. 031/344 363 oz. mi pišite na [email protected].

lp

Dejan

New Report

Close