Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ali kdo pozna zdravilca MARJAN KNEZ-a

Ali kdo pozna zdravilca MARJAN KNEZ-a

Pred časom sem slišala za tega človeka.Doma je nekje iz okolice Ljubljane, ali malo širše.

Možarak je resničen zdravilec in ne nek šarlatan.Vpričo gospoda, ki mi je razlagal o njem, je pozdravil bolečine nekega ponesrečenca.Mislim, da se ukvarja tudi z bioenergijo….

Če kdo kaj ve o njem, prosim lepo, deli z mano.Prav rada bi ga spoznala.

Sreberi si njegovo knjigo ZDRAVJE IZ LJUBEZNI in se odloči sama.Sedaj stanuje v NM drugače pa je iz Sevnice, mi pa smo k njemu hodili v Rog.Slat. v trg. center Sonce.
LP

Pozdravljena
ali imaš mogoče kake bolj konkretne podatke o njem -npr. tel, ali naslov, ker mi bi ga tudi obiskali.
Bila bi ti zelo hvaležna
Lp

mobi; 041 621-148
lp

Ej, hvala, hvala, super.Povej imaš kaj izkušenj s tem človekom? Upam, da dobre.

Hvala ti še enkrat.

Hvala,za tel.
Če imaš mogoče kej več časa, bi bila vesela, če lahko poveš mal o svojih izkušnjah z njim, a je res zlo dober (k sicer o njem ne vem skoraj nič), pa če mogoče veš, na kerih področjih telesa bolj dela – mislm a se spozna na celoten organizem ali ima povdarke bolj na določenih predelih. To sam če slučajno veš, drugače bi bila pa res vesela če bi povedala kej več o tvojih izkušnjah z njm.
Hvala še enkrat za tel.
Lp

Je dober psiholog,ukvarja se tudi še z masažo(sem pozabila ime). Nam je pomagal bolj psihično in smo morali vseeno na operacijo, drugače pa imajo z njim dobre izkušnje le verjeti mu moraš 100%, če malo dvomiš je brezveze hodit.
Ste ga dobili na tel.? Tudi jaz že dolgo nisem bila tam. Zdravi pa vse; ker skrivnost ozdravitve tiči v veri v zdravje.
Napišite kako je bilo!
Čao!

a

Pozdravljeni,

Marjana Kneza poznam osebno. Same pozitivne izkušnje z njim. Dober človek, dober zdravilec (bioenergetik) ampak žal pokojen ?? Bil je iz Boštanja pri Sevnici.

Lep pozdrav

New Report

Close