Najdi forum

ali kdo kupi zajce

prodam zajce stare 5 mesecev za zakol ali na daljno rejo cena za enega zajca 20 €.

to je mučenje živali kot prvo kot drugo se tukaj ne prodaja zadev, pa nehaj rediti uboge zajce za zakol , kje imaš vest da pobijaš tako lepo žival, želim ti da pristaneš v peklu

Svetilnik, s tem si spet brcnil v temo. Zakaj je reja kuncev mučenje živali? Imeti mačko v bloku, pa ni mučenje?
Poleg tega kunčje meso sodi med najkakovostnejše vrste mesa. Mnogi prehrambeni strokovnjaki priporočajo uživanje kunčevine v dietni prehrani, pri boleznih srca in ožilja, predvsem pa starejšim ljudem, nosečnicam, otrokom in športnikom.

Zmotila me je edino cena. Koliko pa tehtajo? Naši ehtajo očiščeni v povprečju 1,5 kg.

ti isti strokovnjaki ki so še dve leti nazaj govorili čisto nekaj drugega ali drugače zadnjilč sem bil na vezi z neko kliniko v lj pa smo se pogovarjali o levkozi in je oseba rekla, da se levkoza ne prenaša s slino, kdo je njej dal šolo in takile strokovnjaki z vseh koncev in krajev bodo meni solili pamet

veš, da ko imaš ti eno žival zelo dovgo časa se nanjo navežeš tako, da jih jaz težko dam zaklati zato pa iščem raje kupce da jim prodam žive zajce razen če jih imam za doma in sorodnike ki želijo meso jim pa željo tudi uresničim.
zajčje meso je tudi namenjeno za srčne bolnike.

er ti si spraševal po ceni jaz prodajam žive zajce ne pa meso če bi bil meso bi dal ceno 10€ na kos.

joj kar zasmilil si se mi očitno si ti klavec s srcem, saj kolješ samo za doma in za sorodnike

Daj, svetilnik, malo posveti v svojo glavo. Kaj jedo pa tvoje mačke? Aja, saj res, ti kupuješ svinjske zrezke. Zrasli so pa na drevesih.

v tem je ravno bistvo, v naravi je pač tako med živalmi, ki jedo zato da preživijo, hočem povedati, da človek po zalkonu pujsa omami predno ga zakolje, zajca pa ne, zajec pa je ubit pri polni zavesti ali si že videla kako pobijajo zajce, zlomijo mu tilnik ali še kaj hujšega da se še zelo muči .

jaz bi bil najbolj srečen človek na svetu če bi se takoj prenehala vsa mučenja živali, če bi ljudje vsi nehali jesti meso in če bi vsa žival nehala jesti ena drugo

Ja, svetilnik, verjetno tudi ti nisi videl klanja kuncev, če se to naredi na pravilen način je kunec v sekundi mrtev, brez da bi se mučil.

sem videl, sem iz kmetov, sosed jih je pobijal kar pomnim potem pa so končno to le opustili pa ne zato ker bi se jim smilili

vsako ubijanje živali je zame mimo

Lahko začneš pri sebi. Svoje mačke imej notri, ker ko one lovijo, tiste smrti raznih ptičev, plazilcev in glodavcev tudi niso nekaj hitrega in humanega…

Dej nehite no že tako nazorno razlagat stvari… 🙁 Joj, saj nisem vegetarianka ali kaj podobnega, pa tudi vem, da se živalim, ki so za zakol in od katerih meso kupiš v trgovini ne godi nič preveč dobro, sam še očitno nisem ozavestila… Vseeno ne bi mogla jest kuncev, ker ju imam doma. Sem jih pa, v otroštvu – zajčjo obaro (ok kunčjo…), do tiste kunčje kuge se je to jedlo… Ima okus po piščancu. Zdaj ne bi, takrat sem bila verjetno stara kakih 5 let. Je pa dejstvo, da tudi v naravi se te stvari vsak dan dogajajo, tako kot je Yo rekla. Naša mačka je pogosto zunaj in tam so tudi ptički, na istem mestu že 6 let, tako da ji ne pustim, da jih preganja, ampak ko me ni, ne vem kaj se dogaja, preprečit ne morem, sem pa že povedala, da se mi mačka smili, če bi bila zaprta notri, tako je pač moje mnenje.

vrt imam, sedaj bom pa mačke zapiral v hišo tako kot yo, zame je to kot je napisala hugo bos

Potem se ne buni, če kdo je zajce. Ker je čisto isto sranje. Al pa tisti svinski zrezki, ki si jih tako promoviral.

Pa tudi vsa hrana za mačke in pse (suha in mokra) vsebuje meso, stranske produkte mesa. Od kod misliš, da pride meso v brikete? (P.S. Briketi ne rastejo na drevesu, niti ne v zemlji, kot recimo krompir)

svetilnik, si ti vegetarijanec?

zanima me če bi kdo kupil zajce so

prodam zajce vseh možnih velikosti (majhni 7 evrov , srednji 10 evrov , veliki 15 evrov ).

New Report

Close