Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Ali je za dojenčke BICOM tvegan?

Ali je za dojenčke BICOM tvegan?

Pozdravljeni,

bili smo na testiranju z BICOM bioresonančno napravo in verjamem, da deluje. Terapevt je pokazal zanimivo in kar malo zastrašujočo stvar: Otrok je v levi roki držal snov, na katero je alergičen. Za desno roko sem ga držal, drugo roko pa sem imel iztegnjeno vodoravno in poskušal zadržati navpično silo na njo. Bil sem popolnoma brez energije, popolnoma nemočen. Negativni vpliv alergena na otroka se je prenesel tudi name. Čeprav v počutju nisem ničesar zaznal, sem bil brez moči.

Kljub temu pa se z ženo sprašujeva, ali je zdravljenje z BICOM za 7 mesečnega otroka tvegano. Kaj menite?

Peter

Peter pozdravljen!
Imam hčerko, staro 9 mesecev,ki je alergična na cel kup stvari. Testirali smo jo z BICOM metodo v Izoli, ko je bila stara 5 mesecev. Testiranje je potekalo malo drugače; alergen je bil v steklenem lončku na aparaturi, sama sem hčerko dojila ali jo držala v naročju, med njeno glavico in kovinsko ploščo pa je terapevtka držala “sondo”. Glede na obliko nihanja sonde, navpično ali krožno, je določila ali gre za alergijo ali pa ne. Upam, da sem pravilno opisala postopek! Vse alergije, ki smo jih odkrili sem v bistvu ugotovila že sama, z izločevanjem jedil. Od takrat (aprila), ko smo jo testirali, smo bili že na devetih terapijah. Gre bolj počasi, ker je menda tako bolje. Vmes je bila hči nekaj bolana in smo s terapijo takrat morali prekiniti, malo je zmanjkalo časa itd. Terapij je že toliko, ker je hči alergična na cel kup snovi: jajca, mleko, pšenico, ribe, banane, arašide, cvetni prah, cepivo DiTePer, kakav. Diete se ta čas strogo držimo, le dvakrat vmes sem imela “napad” lakote in sem jedla čokolado; seveda je dobila hči takoj izpuščaje. Izpuščaje je dobila tudi po skoraj vseh terapijah! Terapevtka pravi, da je to odziv telesa in dokaz, da deluje.
Naj vas ne bo strah zaradi starosti otroka. Terapije so pač nekoliko krajše, jih je pa zato malo več. Nekaj potrpljenja je treba z vaše strani in veliko s strani terapevta. Naša (Mojca) mojo hči vedno zabava in jo skuša zamotiti na vse možne načine, medtem ko ji jaz držim v rokicah okrogli ekektrodi; tudi poje pesmice, pleše in pripoveduje pravljice! Krasna je!
Ne dvomim, da nam bo uspelo ozdraviti našo rožico!

Srečno, Irena.

Spotšvani!

Bicom terapija ni škodljiva za otroka, pravtako tudi ne za vas. Možni so blagi stranski učinki, ki so pa prehodni, lahko tudi terapije ne deluje.
Lep pozdrav.

Hvala za odgovor,

tudi naš terapevt je uporabil enak način kot ste ga opisali (aparat, sonda,…). Dodatno pa je kot zanimivost in v potrditev pokazal način, kot sem ga opisal, kar lahko vsakdo preveri tudi doma.

Veliko sreče in potrpežljivosti pri zdravljenju
Peter

Bicom terapije nikakor niso škodljive za otroke, tudi za dojenčke ne. Seveda je potrebno pri mlajših izvajati terapije počasi in ne preveč terapij naenkrat, saj se tako obremeni organizem. Reakcije na terapije se pojavijo, ker se telo odzove na terapijo, kar je pozitivno.

Sama sem začela izvajati Bicom terapije, saj sem imela hudo obremenjeno hčerko. Zdravniki so rekli nevrodermitis, dokazali niso nič konkretnega. Seveda so se zelo trudili, žal pa brez uspeha.
Sama sem tako lahko odkrila vzroke za težave in jih postopoma odpravljala. Sedaj moja Ajda je z velikim veseljem in brez omejitev!
Življenja se spet veselimo!

Zdravljenje z bioresonanco :
Mojca Pavčič Bukovšek, dipl.m.s.
Izola, Jagodje 36a
031 568 854
Mojca Pavčič Bukovšek

New Report

Close