ali je vse izgubljeno
draga dekleta včeraj je moj mož vse popakiral in odšel.nekaj dni nazaj sva se sprla in se obmetavala z grdimi besedami nato mu je prekipelo in me je
pahnil na tla na to pa me je še tepel po glavi.poročena sva skoraj štiri leta imava 3in pol leta staro punčko.žal mi je za vse grde besede ki sem mu jih rekla tudi on se je opravičil.vendar je klub temu odšel in to seveda k svojim staršem.njegova sestra mi je rekla da mu je oče enkrat rekel da če bo prišel domov bo za vedno in da mu ne bo delal sramote da bo hodil sem in tja.ker imam službo tudi v nočnem času je rekel da ga zame in hčerko nič ne briga.hvala vam za mnenja.
Živjo!
Vprašala te bom nekaj nesramnega: Ali te je premalo pretepel? Mu boš nastavila še drugo lice kot pravi sveto pismo???
Boga zahvali, da je šel in zakleni pa zamenjaj ključavnico, da ne more več nazaj! Varstvo boš že našla, če ga nujno rabiš ali pa išči v službi možnost dela preko dneva.
Če mu boš slučajno odpustila in ga sprejela nazaj, se trdo pogajaj. Zahteva o nenasilnosti mora biti na prvem mestu, ob naslednjem nasilju ga zapusti brez debate in to mora on jasno in dobro vedeti! Sramota ni to, da se je odselil nazaj domov, sramota je to, da te je pretepel, ker ne pozna boljšega načina reševanja težav!
LP