Najdi forum

ali je to izvedljivo??

Zato pa so v primeru sporov sodišča in jih je potrebno spoštovati, drugače bi vsak lahko dela kar hoče. Konkretne siutacije ne poznam, vem da pa do blokade računa ne pride kar tako.

žal si o tem narobe obveščen.
Blokado lahko nastaviš praktično vsakomur v roku enega meseca.

Miran Paulič s.p. Preglov trg 11 1000 Ljubljana M: 041 215 410 F: 01 540 65 94 E: [email protected] W: www.miran-paulic.si

Očitno se torej motim, sem mislil, da je za blokado potrebno biti nekomu nekaj dolžan.

Glede anonimnosti si verjetno govorila o sebi.

Glede znanja naj sodijo, tisti ki bereje, verjetno bodo ocenili, da je moj prispevek k temi večji od tvojega, mogoče tudi ne.

Z žaljenjem in načinom pisanja pa si povedala o sebi vse.[/quote]

Ejga, stari. Pa ti si totalno počen ke u glavo. Pa saj so vendar vsi tvoji zapisi eno samo žaljenje, v nič dajanje in sprenevedanje. Ampak, takšen si se verjetno že rodil in ti zato ni pomoči. O marička, kakšen bedak. Za takšne ljudi s posebnimi potrebami bi bilo potrebno izzumit nov medicinski izraz.
Kar lepo še naprej uživaj v svoji pritlehnostnem spletkerjenju, s teboj sem opravila, ništrc.

Ah, dej Grezilo, em iz Savinjske in vsi so se smejali, še v časih ko so bile še dražje parcele, da ne bova dobila parcele za pod 50 na m2, pa ti povem, da sva jo za 26 eur na m2. Pa ful je lepa parcela, res pa ni bila ravna, sam ni pa breg – no zdaj je ravna… Vem pa še za par parcelv Savinjski. Pa mislim da okrog 50 najdeš polno parcel. Vem za parcelev ravnini ko so okol 50, mogoče celo manj.

Drugače pa ja, za tisto parcelo sem jaz napisala – v Taboru. V Taboru so tudi te parcele. Mogoče komu ne paše, da je to neka vas, sam to je vse par km okrog… Do avtoceste si pa takoj. Če koga zanima po meilu pošljem kontakt – mogoče ga je že kdo pustil, sam ne najdem teme, ni mi pa fajn puščat svojega meila zaradi zasebnosti.

Drugače pa , če mal pogledaš, ful se prodaja stvari, je pa res da mogoče Savinjčanu težko zbiješ ceno :))) Jaz sicer nimam takih izkušenj.

Savinjčanka, hvala za te lepe besede.
Imam še upanje, da bova nekaj našla..gledama, sprašujema itd. Opažam pa, da se več najde na dva oka kot pa v oglasih. V vsaki vasi nekdo ve za nekaj kar se prodaja.
Trenutno še iščeva….v tem času srčno upam, da se bo nabral denar, da bo tudi ta problem rešen.
Gledala sva že parcele v Vrbju, na Ložnici, v Gotovljah, Griže, Tabor, Vransko…pa je vsepovsod nekaj…sicer v prvih treh primerih lokacije super – problem samo cena…ostalo pa malo od roke, ker se otroci šolajo v Žalcu pa jih nebi rada prestavljala.

Če še morda ti veš za katero pa javi.

Lp

pokraculja78, da se pridružim kar tule. Moja družina je v podobnem zosu, kot tvoja. Le da imava z možem 2 majhna otroka in je mož malo starejši, jaz pa bom letos enako stara kot vidva. Živiva pri mojih navrh in je tudi nevzdržno. Tako da sva že kupila parcelo oziroma zanjo odštela aro in vse prihranke. Zdaj pa ne veva, kako naprej. Morda bo parcela ostala zgolj za najina otroka, morda bi si upala začeti graditi. Težko je, ko veš, da gre za življenjsko odločitev. Samo pri nama ni problem le to, da nimava prihrankov za začetek gradnje. imava tudi nizke dohodke.Mož dobi 900 evrov, a ima še štiri leta kredit 210 evrov, jaz dobim z malico in prevozom povprečno od 1050 do 1100. Vrtec po novem več za 118 evrov (218 evrov), varčevanje za penzijo 100 evrov, varčevanje za otroka skupaj 50 evrov. Pa mož ima 60 evrov varčevanja. Otroškega dodatka imamo 68 evrov. Potem so pa še stroški. zdaj si večino deliva z mojimi starši. Ne vem sicer, s kakšnimi dohodki vidva operirata, ampak očitno sta pogumna in bosta izpeljala zadevo. srečno.

Savinjčanka, bo kar dežalo, da so se prodajale za podoben denar; celo v bližini Garanta na Polzeli; tudi drži , da pred leti;še predno so spremenili namembnost zemlje!!!
Leto , dve nazaj niti približno; v Podvinu in Andražu pa so nižje cene.
Vendar cena ni vse, paziti je potrebno še na “komunalni prispevek“.tu je kar veliko denarja.
Upam, da boš poslala kontakte “pokraculji” kje so te ugodne parcele.

aleksej,potrebno je imeti pogum. Res je težko začeti z nule, a verjemi nista edina. Tudi midva sva bila v podobni situaciji; nekateri pač znajo ceniti kar si sami ustvarijo. Vsaj PGD in GD si poizkusita urediti, nato za samo zakopljita na parceli, da vama gradbeno ne poteče. Ko bo jama nrejena se bo začelo premikat.
Sreča spremlja pogumne. Pa veselo na delo,……….

LP

aleksej, tudi midva imava podobne prihodke.
Jaz nekje 1000€ ampak imam še za to bajto kredita 300€ do sept. 2013.
Moj je sicer s.p. – jevec ampak si ne nakazuje plače. Tako torej ima enkrat nekaj, ki mu ostane drugič nič.
Sva veliko premišljevala o tem in se odločila, da bova šla v kredit, ker drugače ne bo šlo, žalostno je samo to, da se prej nisva spomnila saj bi že lahko imela bajto postavljeno s tem, kar sva vlagala v “tuje” bajte.
Razmere doma so nevzdržne, kreganje, vmešavanje in nobene zasebnosti kadar pridejo obiski.
Če odtehtaš vse se mi vseeno zdi bolje kredit odplačevati za nekaj kar je tvoje in imeti mir kot pa živeti tako naprej kot je sedaj….srečno

Glede anonimnosti si verjetno govorila o sebi.

Glede znanja naj sodijo, tisti ki bereje, verjetno bodo ocenili, da je moj prispevek k temi večji od tvojega, mogoče tudi ne.

Z žaljenjem in načinom pisanja pa si povedala o sebi vse.[/quote]

Ejga, stari. Pa ti si totalno počen ke u glavo. Pa saj so vendar vsi tvoji zapisi eno samo žaljenje, v nič dajanje in sprenevedanje. Ampak, takšen si se verjetno že rodil in ti zato ni pomoči. O marička, kakšen bedak. Za takšne ljudi s posebnimi potrebami bi bilo potrebno izzumit nov medicinski izraz.
Kar lepo še naprej uživaj v svoji pritlehnostnem spletkerjenju, s teboj sem opravila, ništrc.[/quote]

Sedaj sem jaz kriv, ker g.Paulič posluje z izgubo?

Vaši zapisi bi morali biti prijavljeni, saj to ni ničemur podobno (oziroma je podobno g.Silvestru).

Sej sem rekla, če kdo pusti meil, mu pošljem kontakt, brez problema… Če pa lahko pustim tu gor številko, bi pa mogla lastnika vprašat… sicer glede na to, da hoče prodat, verjetno ne bi imel nič proti.

Grezlio – ja pa midva sva gledala pred nakupom te parcele eno blizu Garanta, pa ni bila tako hudo draga, sam nama ni bila všeč lokacija, ker je blizu železnica. Pač, zarad psov in otrok. Drugače pa glede na to, da spo tam od mojega sorodniki in nekaj kolegov, bi bilo pa OK, sam pač ne gledaš na to.

Ampak roko na srce, je pa treba bit pri gradnji realen, drugače raje ne tvegat… Z akomunalne zdaj sicer ne vem, sam mislim, da Tabor še ni spreminjal. Imava pa midva sicer mal višje dohodke od teh napisanih pa nobenega otroka še, pa se je bilo treba še marsičemu odpovedat. Sicer kredit ni na velik let, pa imela sva še stanovanje za prodat, ne veliko.

Kar tako zlahka pač ne morem rečt da je šlo, treba je bilo vseen šparat in se spomnim trenutkov, ko sem imela vsega dost…

Škoda ker ste vsi gradili že prej in vlagali, pa nimate nič od tega. Sicer jaz vedno pravim, da upanje ostaja, mogoče dobiš boljšo službo, kdo ve… Mogoče bo gradnja ceneje. Nama so tudi govorili, da ne bova zmogla, pa sva.

Pa ne vem zakaj se vsi izogibate Tabora 🙂 Midva tako ne bova dala otrok tu v šolo – ker ni koga, ki bi jih pazil, pa bodo hodili v Celje, če bova še tam delala. Mogoče tudi Šempeter, ne vem. Pač, ni nujno da prestavljaš otroke. Sicer pa Tabor in Vransko nista nekaj preveč dobri šoli…

Pozdravljena Savinjčanka,

mi prosim pošlješ kontakt?

[email protected]

Pozdravljeni,

mi lahko kdo pomaga oziroma svetuje.Že nekaj časa brskam po nepremičninah pa ne najdem nič pametnega.
Iščem namreč ugodno parcelo za vikend v Savinjski,veliko okol 1000m2, odmaknjeno od naselij, bolj na samem,kakšen lep razgled ne bi bil odveč.Obvezna pa je cesta do parcele – ne služnostna.
Zelo všeč so mi kraji blizu Griž, Liboje, Zabukovje…ni pa to pogoj.
Za kakšno informacijo se vam že vnaprej zahvaljujem.

New Report

Close