Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ali je sploh katera razočarana nad Just izdelki?

Ali je sploh katera razočarana nad Just izdelki?

Annny

V popolnosti se strinjam s tabo, seveda herpesa, kot virusa se ne da pozdravit v taki meri, da ga ne bomo dobili več, vendar, ko se pojavi, ga jaz očistim in razkužim z oljem 31, nato pa ga namažem s kremo tea tree. Herpes se ne širi, ne oteka, se nemudoma začne sušit. Torej mi ti izdelki pomagajo. Ko sem kupila eno malo kremico VIROLEX-a 5g, mi je povzoročila tako vnetje, da sem pristala na antibiotikih, tako reakcijo mi je naredila kemija. Torej kaj mi je uporabljati naprej, meni ali še huje – otokom?

Hemeroidi – deo intim v kombinaciji z oljem tea tree, preprečuje nastajanje hujših vnetij hemeroidov. Če se redno umivamo z njim. Enako velja za vnetja nožnice. Imela sem pogosta vnetja, pa mi je ginekologinja “prišepnila in svetovala uporabo teh izdelkov” in me napotila na zastopnico. Očitno jih uporablja tudi ona.

Take so moje izkušnje – vedno je bolja preventiva kot kurativa.

lp

ESC!
Nisem skritizirala vseh izdelkov, le TRI, te TRI; KI SEM jih kupila in jih je cela širša in ožja familija preizkusila.
Pravzaprav sem povedala le svoje izkušnje (oz. mojih bližnjih), ki se zdravijo :
1.zaradi hemeroidov (ne pomaga)
2. zaradi gljivic na nogah (še poslabšanje po uporabi kreme)
3.zaradi herpesa(sem se sama namazala TAKOJ…ko se ga opazila in to kar 4x (v 5 mesecih) Raje ne govorim, kakšne herpese sem potem imela…!!!) Zdaj si jih namažem z ZOBNO PASTO in so zares v 2 dneh suhi in KONEC.
4. zaradi vnetja ledvic in mehurja …(to je bil le kratek test, potem pa antibiotiki, priznam)
5. zaradi materine dušice (pri sestrični stari 3 leta hudo…je težko dihala, pri moji mami -pikice na mestu mazila-srbeči izpuščaji.., pri meni-kot pravim, res je da odštofa nos, če imaš zamašenega.(tako kot kolonjska voda.
6.suho in srbeče lasišče_krema tea tree( uporablja sestra -ni izboljšav).
Torej, govorim le tisto, kar vidim, stestiram in ugotavljam…ja, ugotavljam, da se nekatere precej ”mahnjene” na izraz ”naravno zdravljenje”, pa brez zamere. Če si tako želite zdravega, naravnega zdravljenja, pojdite na obisk k stari mami, ali kateri drugi starejši gospe, ki vam bo z veseljem razložila uporabo in pripravo naravnih zelišč za resnično naravno zdr…kajti te stare gospe so pa res ok. Ne pa hvalit na veliko neke tuje firme, da imajo vse naravno…ja, sej kar zraste na tujem je vedno tooooooliko boljšeee.in takoooo naravno. Pa pojma nimate, če je. Dejte, naberite malo bezga, pa kamilic, pa žajblja za prehlad, pa kakšno drugo zel za srbeče lasišče…ne pa nasedat, da je pa npr tea tree za vse sorte..
Lep dan, naivneži! Ja, no, sicer pa glede na to koliko denarja imate, vam nič ne škodi, če ga zmečete za Just izdelke… Mi imamo pač raje kamilčke…in zobno pasto…

Tatjana

Krema tea tree ni za srbeče lasišče pač pa je šampon tea tree za odpravljanje teh težav.

Za glivice na nogah ni krema pač pa olje tea tree, ki je edino, ki jih uspešno uniči.

Glede na to, da ste vsi v družini te izdelke uporabljali in vam ne koristijo obstaja velika verjetnost, da ste alergični na rastlino iz katere je narejeno torej na čajevec.

Glede na vse pozitivne izkušnje vseh ostalih ostaja le še ta varianta.

lp

Imam zraven krem vsa navodila zakaj se kaj uporablja, tako, da ”falili” nismo. ..Se pa, kot sem ugotovila razni ”posredniki” tudi ločijo po tem, kaj kdo ”naklada” zakaj je kaj dobro…Tako da , mi smo zraven mini set-a, ki se je prodajal lani pozimi dobili zraven slovenska navodila in ”pričevanja” posrednice, ki je trdila mnogo stvari (sem si jih zapisovala) med drugim tudi za herpes, da je njej POPOLNOMA izginil še isti dan po nanosu…
Možno je, da je kdo alergičen na kaj…npr. če dobi izpuščaje itd…ampak, meniti, da smo vsi alergični, ker nam nič od tega ne pomaga, je pa tud malce zalase privlečeno…
P.s: Si ti tudi ”posrednica?” Najbrž, saj prav diplomatsko navijaš na svoj mlin… NE, nismo alergični, le POMAGA NAM JUST NE.
sicer pa kot se spomnim jre bilo vprašanje, če katera Ni zadovoljna z izdelki Just… Pa so se spet oglašale le zagovornice.
Morda bi pa drugič spustile TEMO; KI NI NAMENJENA VAM!!!!

Nisem zastopnica, ker nimam časa, sicer bi lahko tudi bila, saj zelo dobro poznam veliko večino izdelkov just in to že dobrih 15 let. Izdelke sem k
kupovala ko jih še v Slovniji ni bilo, in so jih nabavljali v Italiji in prodajali širom SLO. Zato te artikle in njihov učinek s pravilno uporabo dobro poznam.

Če pa so ti razlagali, da takoj po nanosu določene kreme herpes izgine in so bila tvoja pričakovanja zato tako velika, ti pa povem, da ni zdravila s takimi čudeži. Če so ti svetovali kremo tea tree za lasišče…. (skoraj dvomim), saj šampon obstaja najmanj 15 let in me to čudi. Očitno si naletela na tako razlago, kjer je bil edini intres prodaja.

Verjamem, da si razočarana, če so ti “naložili” o čudežni moči teh izdelkov. Npr. glivice moraš zdraviti skoraj 1 mesec, jih pa odpraviš. Nereš pa ničesar odpravit z enim samim nanosom….

Tatjana lep dan in čimmanj zdravstvenih težav.

New Report

Close