ali je še upanje? kaj narediti?
pač… js bom poskusil a ne… če ne bo šlo pač ne bo šlo… js upam na najbolše…
težko je reči kako je zdaj z njo stanje … končno ena ko me je sprejela takega kot sem. nemorem kar reči zdaj konec… cel teden sem se sekiral kako in kaj… sedaj mi končno odpisuje veš da ne bom vrgel puške v koruzo… hvala za nasvete ampak jaz bom probal… 🙂
res pa da se ne poznama in nemorem vedeti a je lagala al ne………..
Ne poznata se, ne moreš vedet alj je lagala, nesramen si bil pa vseeno? O_o
Dej malo razmisli kakšen butec si v resnici, koliko imaš razumevanja do te osebe in kako želiš samo nekaj zase.
Nekaj si namisliš, te misli vzameš za dejstva, in na osnovi tega obsojaš?!
Njena kolegica ima prav, ker ti si en otročaj, ki se meče po tleh, takoj ko ni nekaj po njegovo.
Mislim, da ni lahke poti. Najtežje so najboljše. Seveda je kdo prej prišel do podobnih spoznanj, ampak ta je imel drugačno “podlago” (čustveno “navlako”) v otroštvu.
Boljši kot ima človek vzor pri svojih starših, lažje in prej pride do prave partnerke oziroma odnosa, ki ga vsak želi.
Včeraj si bil še čist ogret, ker je bila prva ki te je sprejela, danes si pa že končal z njo? Uf, kakšna neodločnost. Saj ne rečem, da ni prav, da si jo pustil. Čustva so gotovo bila zelo močna tako v eno kot drugo smer. Poznamo to.
Zakaj tako hitri zakljucki in dokoncne odlocitve? A nisi rekel, da ti je mar do nje, da se bos potrudil, bil potrpezljiv in da bosta odnos razvijala pocasi?
Cemu taka neucakanost? Saj ti ne bo nikamor pobegnila. Spoznavanje je dolgotrajen proces. Nobena juha se ne poje tak vroca, kot se skuha.
Ona je verjetno pritisnila na tvoje dolocene bolece tocke (da ti npr.ni hitro odpisala), ti pa na podlagi tega delas zakljucke. Kolikor hecno bo nirda zvenelo, oseba, ki pritiska na nase bolece tocke, je (lahko) nas najvecji ucitelj 🙂 Zakaj lahko? Ker je treba dat moznost. Ti je pa nici dala. Kaj si se naucil iz tega? Da ce ne bo po tvojem oz.ce punca ne bo reagirala takoj, se ne bos ukvarjal s tako?
Kje je tu razumevanje? No, kakorkoli, veliko srece vnaprej pa uspesen studij zelim. Brez cinizma mislim.
vem… čudna odločitev z moje strani… ampak glede ful slabih izkušenj iz preteklosti (1. bil izzigran, pravila kolegici kako zelo všeč sm ji, zraven pa se “fukala” okol
2. dala mi vedet ko da sm najači tip na celem svetu, kako sm smart, kako sm lep, najboljši, najiskrenejši vse naj naj, rekla da čuti do mene ful a me kao noče prizadeti in so čustva izpohnela v roku par dni…
3. pravla kako zelo si me želi “poseksati”, srala z drugimi tipi, kaj vse bi delala z mano če bi bil njen fant, na koncu pa reče ja sj mi sploh nisi lep, zdaj ma pa enga “cepca” ko sploh ni ravno privlačen a ga ima zato ker ima denar in magisterij in ful nek šiht kao.
4. mi dala vedet da sm ji všeč, a takoj imela kar 2 tipa tak mal… na koncu pa še hotla seksat…
5. sploh ni hotla it z mano ven a govorila kako zelo me ima rada in imela druge
6. skos lagala čeprav sva bla skupi pa si z enim pisala kako zelo ga ima rada itd… prespala pr enmu in rekla da ni bilo kao nič… pa kako zelo me ljubi kao
TO JE OD 6 RAZLIČNIH ŽENSK…
zato me potem do vsega že mineva za enkrat.
A ti to prav načrtno iščeš koze, čim bolj trapasta in neuravnovešena je ženska, tem več šans ima pri tebi?
Pa glede na to, da si (že) na faksu (sem mislila, da sta stara 16, 17), bi lahko začel že malo uporabljati tudi glavo. Če greš v enem tednu z novo simpatijo samo na kavo, to še ni konec sveta veš, ti se pa v enem tednu zaljubiš, daš dol, skregaš, pobotaš, skoraj poročiš in ločiš. Daj si naslednjič ene dva tedna časa za osvajanje pa da vidiš, ali ima ženska sploh kaj soli v glavi. Pa saj ti bolj očitno sploh ne bi mogle pokazati, da so še čisto otročje. A rabiš to pisno ali kaj???
Meni se zdi, da se ti strasno vse mudi: dobit punco, se dat dol, kot da si nenehno na najvisjih obratih. Kot je napisala zarna, v enem tednu se ti zgodi cela paleta obcutkov in situacij, ki jih tud pod razno ne znas (zmores) shendlat.
Daj si dihat, no. Pozabi na punce za nekaj casa in se spravi v red. Ja, tvoje bivse so bile ene nezrele puncare, ti pa ne dosti dalec od njih. Kako lahko padas na sladke besede? Cloveka ne spoznas v parih urah, ampak mesece, tudi leta.
Zdaj pa mi povej. Kaj imas raje: lizes eno liziko dlje casa, dlje casa uzivas v njenem okusu, spoznavas vse njene nianse, podobe, okuse, teksturo, ti je zanimiva…. ali imas raje, da ti lizika naredi eksplozijo v ustih, vse naenkrat obcutis, uno vau ful dogaja, light show, vse poklja, prasketa, gori z mocnim plamenom, kot vrtiljak se dogajajo situacije … in cez par minut vse skup potihne, se umiri, kot da nikoli ni bilo, tebi pa ostane pookus?
Jaz ti pa povem, da spoštuj svoje instinkte…ne pa kaj ti drugi pišejo, ker verjetno ne poznajo situacije dovolj.
1. Nisi bad guy!! Vidiš, že to, da pomisliš da si bad guy je sumljivo. Kdo ti je v glavo vbil tak način razmišljanja o sebi?
Hitre odločitve ipd in taki čustveni vrtiljaki so običajni v razmerjih, kjer imajo osebe nepredelane travme, tako da se ti ne dogaja nič nenavadnega.
Za take ženske, kot si jih opisal, se odločamo, kadar je naš vzorec ljubezni pokvarjen iz primarne družine.
Oseba, ki je bila emocionalno ali drugače zlorabljena v primarni družini dolgo ne prepozna škodljivih vzorcev, in v novih razmerjih ne zna braniti svoje osebne meje… Ti je že povedal samooklicani strokovnjak. 🙂 pa to sem tudi jaz btw, strokovnjak za fakd up relatione.
Na splošno pa… Odločitev za faks je najboljša možna. Če se boš pa še zapletal z njo pa kot je napisal nek predhodnik, vzemi čips in pivo in opazuj svojo dramo iz naslanjača. 🙂
Svoje vzorce boš pa najlažje popravil na psihoterapiji. Pa knjiga Pete Walker, The Tao of fully feeling je d best.
In tudi ona ni “kriva!. Ima pač svoje vzorce.
Glej, če si ti ves čas dogajajo podobne reči, je čas, da si vzameš malo odmora od zvez in premisliš, kaj počneš TI, da dobivaš take odzive. Vsaka tvoja akcija izzove reakcijo z druge strani in obratno. Če ves čas mečeš poper v juho, bo ta vedno imela pekoč okus. Menjaj sestavine, če ti pekoča ni všeč. Govorim v prispodobah, da ne bo pomote. 🙂
Pol leta bi jo prej spoznaval, o njej bi vedo vse in prav gotovo te po sexu nebi začela ignorirat…. samo ker se vam mudi in ste drama queens eni in drugi pač pojeste kaj skuhate. Mogoče niti sexal takrat nebi ker bi ugotovil da je psihicna bolnica in bi ti k…. pado dol.
Sigurno se bo prišla kaj okoli, ko se ji bo zdelo, da te lahko izkoristi če bo mela kako težavico, ne posojaj ji denarja v stiski in ne bodi rama za jokanje, ker ne ceni nihče tega.
Samo vse je hitro, vse je takoj, tudi slovo je kmalu…..