Ali je možno z nekom ….
Kaj pravite ali je možno z nekom začeti deliti gospodinjstvo, samo zato da nisi sam. Npr. če imaš svoje stanovanje. Bivši fant je prav to naredil, ko sem ga zapustila. Čez dva tedna je že imel pri sebi žensko. Zraven tega je ta službo pustila – natakarica in je sedaj pri njem. Preživlja jo on.Zraven tega pa mene non-stop kliče in težači kako še me ima vedno rad.
Kaj pravite na to?
V sami zmešnjavi živim a ne? Enega ljubim(fanta), drugi me spolno privlači, bivšimi ne da miru….
Hja Meli, malo zmešnjave je res, priznam…
Glede tega tvojega bivšega… Če je to žensko v stanovanje pripeljal samo zato, da ne bi bil sam, potem to ni ravno pametno. Kaj bo ko se je bo naveličal? Jo bo kar ven vrgel? Pa še službo je pustila? Ni ravno pametna punca. Mogočeje ona tam zgolj za celjenje njegovih ran. Ko bodo zaceljene… samo na to bi morala ona mislit. Verjetno je možno da nekdo to naredi, da začne z nekom deliti gospodinjstvo samo da ni sam. Poznam nekoga, ki je potem ko je sam ostal začel “panično” ven hodit. Povsod ga je bilo polno. Tvoj bivši je pač hitro našel neko “nadomestilo” zate zato, da bi mu bilo vsaj malo lažje. Vprašanje koliko je tu ljubezni…
Verjamem, da te ima rad.
Verjamem, da je nezrel.
Verjame, da si ti tako zrela, da ga ne boš vzela nazaj.
Sem, sem, to si upam trditi – ne bi tega storila, le zanima me če je to možno? Sma namreč tega nikakor ne bi mogla, že zaradi tega ker ne bi imela srca nekoga za nos vlečt – meni se bi tak človek smilil – ZELOOO. Ne ne…to moraš bit tip.
Ce ji povrhu tudi vse placuje gotovo ve zakaj. V “delitev gospodinjstva” spada tudi postelja, kjer mu je gotovo se najbolj dolgcas. Ce bi te imel res tko rad, si ne bi zazelel ene druge priseliti k sebi. Pozdravcek, M.
Jaz mam isti problem kot tvoj ex tip. Samo da me se punca ni pustila. 🙂
Imam stanovanje (enosobno), ki mi pobere polovico mesecne place. Zivim sam. Povej mi resitev da si znizam (razpolovim) stroske.
Edina resitev je, da si najdem sostanovlako, razen ce nocem s tipom v skupni postli spat. Ker imam pa punco to ne pride v postev.
Ce ves kaksno drugo resitev ti bom fullll hvalezen.
Ja, Edvin, to pa je res problem, najlažje bi bilo, da punca pride k tebi živeti, pa si bosta delila stroške. Če pa punca živi v drugem kraju, pa res ne vem, morda kakšen moški kolega, pa si z omarami razdelita sobo ??? Ne vem, res ne vem, tudi jaz živim sama, vendar raje sama plačujem vse kot da imam neznanca pri sebi. Ne bi več imela zasebnosti.
LP
btw: preden karkoli recem…a si mogoce katra iz elektro faksa….
Forum je zaprt za komentiranje.