ali je možno da sem noseča?
Seveda je možna zanositev 5 dni pred menstruacijo,saj lahko ovulacija tudi zamuja.Hormončki včasih malo zanihajo in rezultat je tukaj.Sama sem zanosila 2 dni po menstruaciji,kar teoretično tudi ne bi bilo možno.Saj veste kako pravijo ženski in moškemu,ki seksata po metodi varnih dni? Mamica in oči 🙂
No, dva dni po menstruaciji si že globoko v plodnih dnevih. Mogoče ne bi škodilo, če še enkrat ponoviš osnove ženske biologije, da ne bo kakih presenečenj.
Ovulacija načeloma nastopi 14 dni po prvem dnevu menstruacije … ta traja od 5 do 7 dni, torej si imela spolni odnos 9. 10., dan, semenčice lahko v telesu preživijo pet dni, ergo.
To vprašanje sem razumela v kontekstu, če ima ženska spolni odnos 5 dni pred pričakovano menstruacijo, potem pa menstruacije ni. Mogoče pa se ji je ravno takrat podaljšal ciklus in je imela dosti kasneje ovulacijo.
Meni se je nekaj podobnega zgodilo pri prvi nosečnosti. S fantom sva imela spolni odnos 7 dni pred pričakovano menstruacijo in sem zanosila.
Teoretično torej je mogoče. Če pa je imela ženska spolni odnos 5 dni pred menstruacijo, pa se dva tedna kasneje sprašuje, če je noseča…. To je pa že science fiction.
pozdravljeni!
a je možno da sem noseča ?
s mojim fantom sva uporabila kondom in ni počil,vendar mu je prišlo v meni! na koncu je preveril če je slučajno počil ampk je bil cel,čudno mi je le to da je bilo 3 dni po spolnem odnosu neka kot mala krvava sluz(pa nwm točno zakaj) zato zanima me če je možnost da sem noseča.. aja pa mestro se mi je končala od 2 do 3 dni pred spolnim odnosom
prosim za čim hitrejši odgovor
ali je možno da sem noseča.prvi spolni odnos sem imela mislim da 25 ali 26. oktobra…vse je šlo lpo in prav. okoli enega tedna kasneje sem dobila menstruacijo..navadno.5 dni..lepo in prav.skrbi me za enega ki nevem točno kdaj je bil…v novembru že..spet kondom..ko swa končala mu je zdrsnil dol in je bilo malo sperme na stegnu mojem..mislim da ne ampak vseeno je možno da mi je prišlo v nožnico..sedaj že 3 dni čutim da mi čvrči po trebuhu..ampak drugih znakov ni..ni mi slabo..nimam povišane temeprature..povišanga apetita..niti nič…mislite da sem lahko noseča.
prozim za čimhitrejši odgovor..res me skrbi.:((
Dober dan. Tudi jaz imam eno vprašanje,… Fant je imel izliv, po izlivu si je penis obrisal in nadel kondom.. Imela sva spolni odnos, kondom mu je počil. Je možno, da ker si ni penisa umil in mu je ostalo mogoče kaj sperme na njemu ko si ga je obrisal…Je mogoče da se od tega zanosi?
Zelo me skrbi, to se je zgodilo pred 2 tednoma. Vsak dan si gledam trebuh, strah me je sto na uro.
Hvala za odgovor
Zdravo, sem 20let stara in sma s fantom imela nezasciten spolni odnos, prav tako mu je prislo vame ampak se je to zgodilo prvic, menustracijo bi morala dobiti 26.11 (sva pa imela spolni odnos, ko se je to zgodilo 11.11), zelo me skrbi, saj mi menza zamuja in ker sem ze cela napaihirana me zanima kaj naj naredim
Zanima me, ce je mozno da sem.nosecna glede na to, da sem dobila menstruacijo, vendar tako blago, da skor nebi rekla da je to menstruacija…danes je drugi dan ampak krvavim skoraj nic..toliko da sem.si.zamnjala 3 dneve vložke? Imam pa vecerne občasne slabosti..ali je to sploh mozno, da bi bila noseča? Hvala za odgovor