Ali je možno?
Imam vprašanje za vas. Stara sem 37 let,imam zamešene solzne kanale.Ob prehladu je nemogoče.Oko je zelo vneto.Tečejo mi solze,en dan iz ene dtug dan iz druge.
Zdaj pa me zanima,če je možna operacija oz.karkoli sao,da se nekakorešim te nadloge.
S čim se naj blažim ta vnetja ob prehaldih? Vem,da je to normalno, samo to kar je pri meni je videt ne normalno.
LEPO PROSIM ZA KAR SE DA HITER ODGOVOR.
HVALA
LP
Spoštovani,
operacija zamašenih solzevodov je možna, seveda pa je treba to, da so solzevodi res zamašeni in kje so zamašeni, najprej dokazati. To naredimo s kontrastnim slikanjem solznih poti. Ne vem kaj od pregledov ste že opravili, vsekakor se posvetujte z vašim očesnim zdravnikom, ki vam bo ob vnetju tudi predpisal ustrezno terapijo.
lp
Ponovno vam pišem.In spet me skrbi glede vnetja levega očesa.
Približno en teden me peče levo oko.Oko se solzi, ampak ne vedno.Naprimer par ur je mir pa spet začne solzlit.V levem kotu očesa se mi rahlo megli pa spet zgine ta meglica pred levim očesom.
Kaj naj storim?Ker oko peče se solzi in srbi že en tedne menite bi bilo dobro iti do zdravnika.?
Pa še to,ali potrebujem za očesnega zdravnika napotnico?
Res vas lepo prosim za vaš odgovor.Skrbi me, sploh pa ta rahla megla pred očesom.
Hvala za odgovore.
lep pozdrav