ali je moj mož gej
Pozdravljeni,
že nekaj let se ukvarjam s tem vprašanjem, ali je moj mož gej?! Totalno je obseden z zadnjico, sploh pa z njeno odprtino. Mene pa to full moti in vedno ko pride do odnosov in da se on spozabi jst neki časa trpim ampak v men se tko nabira, da na konc explodiram! pol ga pa neki časa komi pogledam, bog ne daj pa da se me dotakne k čist vn padem.
On trdi da je neki z mano narobe, jst pa da je peder in pol si lahk predstavljate najin odnos, ne vem. Včasih sem tko jezna da mu tud jaz kao prst tka p… in mu paše in pol čist znorim ker je to zame še ne dokaz več. Seveda on trdi da to ni res in da če bi bil p. bi mi to tud odkrito povedal, da mu je všeč tud če … ma ja jst ne vem. Sej sva se že pogovarjala pa da tega ne bo več počel, sam kaj k se po določenem času spet spozabi, jst pa tega ne morem prenašat in mi gre kar na bruhanje. Kaj mi svetujete in ali tudi vi menite da ima homoseksualna nagnenja.
Najlepša hvala za pomoč.
LP, Mici
Če analni spolni odnos ni edina spolna praksa, k si jo vaš mož želi, če imata tudi vaginalne spolne odnose in ni nobenega vzroka, da bi mislili, da je homoseksualen. Če je obseden z analo, bi lahko rekli le, da je neke vrste fetišišt. Mislim pa da to sploh ni bistvo vajinega problema. Problem je v tem, da si v spolnosti želita različne reči. Če si vi analne spolnosti ne želite, nima nobene pravice,da vas sili v to in vam tega ni treba sprejemati. Res je,da nekateri pari v tej obliki spolnosti zelo uživajo, seveda morata biti oba za to. Kako bosta problem rešila je zelo odvisno od vajinega čustvenega odnosa. Bolj ko se imata partnerja rada, lažje se vskladita tudi v spolnosti.
Alenka B
bravo jagoda! kakšen gej neki! Je pa res, da ni v redu, da se gre anale, če partnerica ni za to. tukaj se je treba pogovorit in stvari razčistit.
Mici pa še tole – moški imamo okoli ritne odprtine kar nekaj zelo žgečljivih področij. Če pa še porineš prst noter in prideš do prostate – ni nič čudnega da je tvojemu “geju” všeč 🙂 . Verjemi, da je všeč večini moških, ki nimajo tabujev v spolnosti.
Pa sem čisti hetero, da ne bo pomote.