Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ali je mogoče…

ali je mogoče…

Mene pa zanima če je katera opazila, da ko je bila na ALERGOTESTU z bioresonanco, pa še ni začela s terapijami, ali se je mogoče komu reakcija na alergene pojačala oz. poslabšala. Jaz sem za pregled nehala jemati cleritin tablete in to cca 8 dni, zdaj pa jih že teden dni spet jem, ampak imam reakcije po in v telesu, katerih, vsaj v tako močni obliki še nisem imela. Zdaj ne vem, ali je to le slučaj, da to sovpada s pregledom ali je kaj na tem? Srbi, kiham, imam močne črevesne težave, tako, da zgubljam na teži, imam izpuščaje po koži- v močnejši obliki kot prej.

Lep dan želim

Pozdravljena,

zakaj si pa nehala jemati zdravila, saj jih ni potrebno. Meni je bilo rečeno, da lahko zdravila jemljem tudi, ko pridem na pregled in še v začetku zdravljenja. Predvideno je, da jih opustiš šele kasneje. O težavah katerih govoriš ne vem, ker sem jemala zdravila. Mogoče si pa alergična na katero sestavino v zdravilih, pa se ti je šele po pregledu sprožila.

LP,

ena.

Mislim, da sem si že razjasnila vzroke mojih močnejših težav. Nehala sem jih jemati, ker so mi tko rekli, ko sem se naročila. Malo prej sem klicala v lekarno, v kolkih dneh tablete začnejo delovat, pa mi je rekla da v enem dnevu, pol pa sem jo vprašala, kaj če 10 let jem iste tablete, pa mi je odgovorila, da se učinki zmanjšajo. Prej sem jih vedno jedla pol leta, pol leta pa ne(od sept- do marca). Letos prvič, da jih jem kar naprej, zaradi težav prejšnjo zimo. Letos mi je kapnilo, da je to to. In mogoče je to razlog, da ko sem prekinila in ponovno začela z njimi, ne primejo več dobr. Opazila sem to že marca, ko sem jih začela jesti po prekinitvi, da nekam slabo primejo, poskusila druge, pa ni blo boljš, pa sem si rekla, bom nazaj cleritin. Mogoče vsakič slabše primejo. V lekarni mi je rekla, naj zdravnico prosim za tablete iz druge skupine, potem pa naj grem nazaj na cleritin. Uglavnem, danes grem k zdravniku, pa bom prosila za druge.

Takšno težavo sem imela tudi sama. Ko sem več let neprekinjeno jemala zdravila za alergijo mi niso več dovolj dobro učinkovala. Najbolje bo res, da si pomagaš še kako drugače.

New Report

Close