Najdi forum

Ali je konec? Je še upanje?

Z dekletom sva skupaj že 2 leti. V zadnjem mesecu sva imela kar dva, dokaj težka prepira, če temu sploh lahko rečeš prepir. Ko sva se zadnjič pogovarjala, je rekla, da med nama ni konec, da sva še skupaj, ampak, da vsak druga, ki bo prišla bo boljša. Ne vem kako ji je to prišlo na misel. Če nje ne bi želel, potem bi si verjetno že prej našel drugo, a ona tega noče oz. ne zna razumeti-ne vem. Zanima me, kaj naj naredim, da jo bom obdržal za vedno in, da mi ne bo več govorila, da bo vsaka druga, ki bo prišla, boljša. Zelo jo imam rad in brez nje si več ne znam predstavljat življenja.

(E), če bereš to, sej veš, da si mi vse. Povej mi, kaj naj naredim.

Obupan

Obupan, bolj kot se trudimo nekaj obdržati bolj nam polzi iz rok. Pomisli in ujemi ribo, pa jo stiskaj in videl boš, da bo kmalu izletela iz rok ker je tako spolska, nežno in z občutkom jo moraš prijeti, ne preveč ne premalo. tako je tudi z nami, če se preveč trudimo začnemo nekoga dušiti in ker ne more dihati se začne otepati, dobi tisti nagon po rešitvi in zato eden sili, drugi beži. a nobeden ne ve zakaj je drug tak.

Dva prepira :))))
Ti pa res nimaš biti za kaj obupan :))) Živi in pusti živeti, pa bosta za vedno skupaj. Čim več pa se pogovarjajta o vsem. Tudi ona te ima rada, drugače ne bi govorila tisto o drugih in boljših, to ji dopovej, da je tvoja in da si želiš biti z njo, ne smeta pa se vsemu zaradi tega odpovedati. To govorijo vedno tisti, ki bi si radi dokazali, da jih ljubimo. se pravi rabijo neko potrditev. Daj ji to potrditev, pa ne tako,d a se vsemu odpoveš, samo majhne pozornosti. Nič ne govori kakšna vrtnica presenečenja bo povedala več kot tisoč besed.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ribo vržeš v mrežo pa ne bo ušla. ; ) Saj je že Primož vse napisal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ZANIMA ME PREDVSEM ALI STA SE PO PREPIRU RAZŠLA ( EN V DNEVNO SOBO DRUG V SPALNICO ) ALI STA SE NAPREJ POGOVARJALA ŠE O DRUGIH PROBLEMIH?
MAM SREČO DA ŽIVIM V TAKŠNEM KRAJU KJER SE MED KOLEGI SKREGAMO
( JAZ NEBO JE BELO ON NEBO JE MODRO ) GREVA DO KONCA IN KO VIDIVA DA NI REŠITVE O.K. JAZ IMAM PRAV DA JE BELO NO IMA PRAV DA JE MODRO!

KAJ SEM TI ŽELEL S TEM POVEDATI!!!
TVOJE MNENJE O NEKI STVARI JE “MODRO” NJENO “BELO” TODA PUSTITA SI SVOBODO IN VRJAMITA VSAK V SVOJE IN NE PREPRIČUJTA DRUG DRUGEGA AMPAK SPREJMITI NJENO ODLOČITEV ONA PA NAJ TVOJO.

OBDRŽATI DEKLE?

SAM SVOJEMU DEKLETU ZAUPAM IN TUDI ONA MENI! ČE VESTA, DA GRESTA LAHKO VSAK PO SVOJE ŽURIRAT IN PRI TEM NE PREVARAT PARTNERJA IMATA VELIKO. ALKOHOL NAJ NE BO NIKOLI IZGOVOR, KER TUDI V RESNICI NI ( ČE SI MALO PIJAN IN VARAŠ DELAŠ TO ZAVESTNO IN SI ŽELIŠ TEGA, ČE SI KOMA PIJAN TEGA NE BOŠ MOGEL POČETI NITI BOŠ HOTEL)
ČE BOŠ DRUGO JUTRO MALCE LJUBUSUMEN JE TO PRAV – RAD JO IMAŠ!!!
DRŽI PA TUDI REK ” KOLIKO TI STVAR POMENI IZVEŠ ŠELE KO JO IZGUBIŠ “

OBDRŽI JO IN JO PELJI V GORE ALI JEZERO NATO PA V ENO DOBRO GOSTILNO NA VEČERJO AMPAK NE Z NAMENOM, DA SE BOSTA ZVEČER DALA DOL AMPAK DA ODKRIJETA ŠE VSE STVARI, KI VAJU MOTIJO ( TEBE NA NJEJ IN NJO NA TEBI ). TO PA NAREDITA TAKO, DA SE USEDETA IN EN GOVORI DRUG POSLUŠA IN NE DAJE KOMENTARJEV!!! KO NEHAŠ ( LAHKO TUDI ZAPISUJETE PA NE ZATO DA BI VIDELA KDO IMA VEČ SLABŠIH STRANI AMPAK ZATO DA TI NA VSE ODGOVOR )
UPOŠTEVAJTA PA PREDVSEM TO DA SE POGOVARJATA IN NE KREGATA KDO JE BOLJŠI!!!

UPAM DA SEM TI KAJ POMAGAL!!!

V GLAVI IMEJ LE:

POGOVOR – ODKRITOST ( DOBRO PREDVSEM SLABO )
SVOBODO – KJE, KAM, S KOM, KAKO…
PREPIRANJE KONČAJTA IN SE DALJE POGOVARJAJTA O NEKI DRUGI STVARI PUSTITA SI SVOBODO PRI ” JAZ IMAM PRAV “

L.P. MIHA

Hvala za te vzpodbudne besede. Sej vem, da me ima rada, sam te njene besede so me mal spravle iz tira. Hvala!

Miha-ne, nisva šla drug v drugo sobo. Nato sva se pogovarjala še kakšni 2 uri. Tudi žurat greva kdaj pa kdaj zase, ker si pač zaupava. Res je super punca, ker ni ena tistih, ki se imajo za pomembne in zelo lepe, čeprav ima manekensko postavo in bi jo rada vsak agencija, a ona se na to požvižga. Tudi pije ne, ko pa mene vidi z alkoholno pijaco pa tudi “znori”, tako da ga tudi jaz ne pijem. Ne rečem, da ga nikoli nič ne spijem, a morda bi ga več, če ne bi bilo nje.
Saj sedaj sem ji predlagal, da mi pove čisto vse kar jo moti na meni in da se bom probal spremeniti, čeprav se človek zelo težko spremeni. Saj drugače se midva nisva nikol kregala, ker se zelo dobro razumeva. Blo je včasih mal slabe volje, ker se nisva mogla dogovort ali bi šla v kino ali diskoteko. Drugače je imela letos ful naporno šolsko leto-morda je utrujenost kriva. Nič, bomo vidl. Vam sporocim kako poteka stvar. Hvala za predloge!

Obupan,

ne gre toliko za spreminjanje, kot razumevanje. Želja, skrbi, drobnih bubic, ki jih imamo vsi, pa vsak drugačne. Torej le še enkrat: pogovor in pozornost… iz obeh strani.

Srečno, S.

New Report

Close