Najdi forum

ALI JE KDO KI RAZUME MOJEGA MOŽA….

Imam posebenga moža. Je miren pohleven, delaven, vse nardi, poročena sva 20 let imava dva otroka, seksava praktično vsak dan. idealna zadeva bi rekli. Vendar…kljub temu, da mislim ,da me mož ne vara si je pred temi leti umislil srečanja z drugo žensko, po zunanjosti daleč od mene, vendar bili so klici, SMS-ji, ,….skratka nevarno. Naredila sem red in stvar se je umirila. sedaj ponovno, mož kar naprej omenja neko Marinko, ji piše SMS-je, mi razlaga o njej. Stvar nedolžna?, SmS-jev ne briše, klicev tudi ne. Bili si na sindikalnem izletu, domov mi prinese fotoaparat in kaže slike iz izleta, med njimi tudi dve, ko mu lepo zasanjano drži glavo na njegovem ramenu. Zaenkrat se vzdržujem, pravim si nočem prekinit na silo nekaj, če sploh kaj je. No kake so vaše izkušnje na tem področju, kaj bi rekli, kar to pomeni. Nisem svetnica, ampak SMS, klice, fotke pa le brišem….Je moj mož normalen…

Zelo domače mi je zto tvoje pisanje in povem ti, da te vara, da mu je zate vseeno in hoče, da reagiraš, zato ti je vse dostopno in ti celo sam pokaže. Vse to je počel tudi moj, tudi jaz sem brala, ko sem hotela prekiniti z njim, pa je začel skrivati.
Če hodita oba na kakšen hrib je pa sploh hudič.
Zarobanti. ali ga pusti, v vsakem primeru ne dovoli, da se norčuje iz tebe.

Tvoj mož je iskren, ti pa ne. To je vse. Če paničariš in podobno in te zanima kako je, povej mu kaj ti delaš, ne briši več.
To pa ste cvetke, mož ne sme nič, ker se gospe počutijo ogrožene, one pa bi sedele na dveh stolčkih.
Upam da ima tvoj mož več sreče in ljubezni, četudi ne telesne, pri drugi ženski, ker z neiskrenostjo živeti je najtežje. In ti si poosebljena hinavščina in neiskrenost.

ja dvolična si zelo. mož ti je zelo pošten in vse veš. ti pa skrivaš sms je in podobno. brez veze. on je še kako normalen. jaz tudi ,če bi imel ljubico je ne bi pred ženo skrival. sicer pa ljudje nismo ustvarjeni ,da se nikoli v življenju ne bi smeli dotakniti nikogar več. nismo osebna lastnina.

Naj vam opišem svojo zgodbo z zelo zelo srečnim koncem,vsaj zame in upam,da bo katera prevarana našla tolažbo.
Ljubezen me je s Primorske zanesla v Prekmurje kot nosečo srednješolko(16 let).S pomočjo njegove mame sem srednjo šolo končala z odliko,kljub majhnemu otroku.Tudi moji starši,sem edinka,so se kmalu sprijaznili s situacijo.Ko sem bila stara 19 let,sva se poročila.Bila je ljubezen,med,sladkoba…Še en otrok je spet prinesel srečo.Izredno sem študirala ob delu in diplomirala.Ker moja služba zahteva veliko seminarjev in izobraževanj,sem bila hvaležna tašči,ki je skozi leta postala moja velika prijateljica.Kmalu sva kupila hiško,nedaleč stran od mesta.Potem se je začelo.Najprej sms-ji,nato klici,potem je večkrat prihajal pozno domov in za vse je imel pripravljen izgovor.Bila sem tiho,hodila v službo,kuhala,pospravljala,likala,ga spolno potešila,skratka delala sem vse,kar si je moj velecenjeni mož zaželel.A iskrice so ugašale…
Ni imel več časa za družino,vedno je moral nekam iti.In potem sem izvedela,da v mestu dela ena mična gospodična,ki je omrežila mojega moža.Pa sem bila spet tiho.Tuhtala sem,kaj naj storim,da izvem,če je res.Zaupala sem se tašči,ki jo je skoraj kap,vendar mi je obljubila pomoč.
Tako sem se nekega večera odpravila na lov za možem in ga dobila v strastnem objemu,med strastnimi poljubi z gospodičnico na parkirišču,vendar me v svoji strasti nista opazila.Naslednji dan sem šla z otrokoma na sok v lokal,kjer gospodična dela.Ko je prinesla račun,je moji hčerkici dejala,da je zelo ljubka.Nisem mogla držati jezika,pa sem ji rekla,naj si jo dobro ogleda,ker se bosta večkrat videli.Ker me je debelo pogledala,sem ji lepo razložila,kdo sem.Bila je kot višnja in tudi besedice ni spravila iz sebe.Po eni strani sem se bala,kaj bo na to porekel mož.Prišel je domov,prej kot ponavadi.Ni se zleknil na kavč kot vsak dan.Skuhal je kavico,za oba in mislila sem,da bo kaj povedal,on pa nič.Ko sta prišla otroka domov,je predlagal,da gremo na sprehod.Nisem mogla verjeti,da si bo možek vzel čas za družinico.In smo lepo šli vsak dan na sprehod,začel mi je pomagati v gospodinjstvu,veliko sva se pogovarjala o vsem,samo o tem ne,kar naju je oba težilo.Po nekaj tednih sem bila prepričana,da bo spet tako kot je bilo nekoč.Večkrat me je spraševal,kdaj grem na kakšen seminar in zdelo se je,da ga vse zanima.Bila sem srečna …in tretjič noseča.Še zadnjič sem se udeležila seminarja,ki naj bi trajal dva dni.Potem pa je nekaj predavanj odpadlo in sem se zvečer vračala domov,možu pa nisem nič povedala.Doma sem našla taščo,ki je čuvala otroka in me samo začudeno gledala.Moj mož pa je moral nepričakovano v nočno izmeno.Tašči sem dejala,naj še malo popazi na otroka in oddrvela v mesto.Lokal se je ob tem času zapiral.In glej ga,možeka z gospodično proti avtu,jaz pa za njima do njenega stanovanja.To je torej nočna izmena.Doma sem tašči vse povedala,se razjokala,kako sem mogla biti tako naivna.Obljubila mi je,da mi bo stala ob strani.
Naslednji dan sva se grdo sporekla,spokal je stvari in se preselil k njej.Po hitrem postopku sva se ločila.Lahko sem obdržala hišo in tudi otroka sta ostala pri meni.Rodila sem sinka in kljub vsemu bila srečna.Celo očka ga je prišel pogledat in izjava leta je bila,da je gospodična noseča.
Sedaj je njuna punčka stara dve leti.Gospodična dela zadnje čase samo v večernih urah,čez dan se mora spočiti in naspati,moj bivši možek pa zato s hčerkico cele popoldneve presedi v parku in na otroškem igrišču,pa še ponoči dežura v otroški sobici.Videti je zdelan,utrujen in star.Potem pa še vsak drugi vikend dobi v varstvo najine otroke.In tako sem vsak drugi vikend prosta,počnem kar hočem,se družim s prijateljicami,zadnje čase tudi z enim fejst moškim,ki pozna moje razmere in obožuje otroke,za razliko od gospodične,skratka,pri svojih 32-ih leti cvetim in me kar razganja.Pred kratkim sem spet peljala otroke k njemu,saj ga imajo drugače zelo radi,prav tako obožujejo polsestrico,le do gospodične so bolj zadržani,in sva šla na kavico.Povedal mi je,da mu je žal za to,kar mi je storil,pa kar naprej je nekaj jamral,kako ona cele noči hodi okrog,da se sam briga za otroka…toliko,da me ni prosil,da ga vzamem nazaj.In veste kaj?Mu prav privoščim,kar si je skuhal,naj še poje…

kar dovolis sebi,dovoli tudi drugemu ali bolje kar pocnes sama ne ocitaj drugemu..njegova stvar ce ne brise smsejev in tvoja stvar ce jih ti brises..dejstvo je isto-dopisujes si ti,dopisuje si on..mar pomeni ce si zbrisala smsje da niso obstajali ali kako?..eni sta pa res hecni..
glede tistega normalen-kdo pa je danes se normalen-noben!

Kaj bi rada povedala? Da ti varaš njega? Kaj to pomeni, da nisi svetnica, da brišeš sms-je in slike???
Če ga varaš, potem bodi tiho in ga pusti naj dela kar hoče! Te prav nič ne briga kaj počne.

Očitno odkritost ni tvoja vrlina, zaupanja tudi nimaš vanj in sploh ne vem zakaj se razburjaš. Mož pa očitno ve kakšna si. Zato na vsak način razumem bolj njega kot tebe!

Bravo, zaljubljena mami 🙂 In bodi hvaležna za tako taščo 😉

Spet zaljubljena, vsaka ti cast, super speljano in dobila si svoje, koliko si takrat pretrpela, pa verjetno niti ni vec vredno razglabljat.
Itak nobena varlica ni vredna zakonskega partnerja ki ne vara – ampak ocitno eden v zakonu vedno vara, torej sem jaz ze odlocila, da v naslednji vezi prehitim, haha, bom raje kr od zacetka ;)), ziher je ziher.

Glede smsov da jih pusca in si dopisuje, milena – ja navoljen te je, mu preveckrat dajes noge narazen, kaj ne mores to komenzirat s svojimi lubcki, da bi tvojemu mozu ne bila vedno na uslugo, mislim. Da ti ne skriva in nic – po mojem je tudi to, da si mu dojadila in bi rad konec.

Zdaj pa naj se samo en sam tu blekne, po navadi to rece kaksen neizkusen tepec, da varajo samo tisti, ki doma ne dobe seksa, HA HA HA, varajo prej obratno, samo tisti, ki doma dobe vse in se vec, se jim smeji rit in ker jim gre tako fino, sploh ne morejo verjet, torej se hitro kje drugje bildat ego.

Oj če si tip za varanje boš varal tudi če ti ženka da vsak dan kje pa je to pravilo da če ti žena da doma ne iščeš drugje?

Milena nevem kaj hoče tvoj mož dokazat ponavadi če imaš afero jo skrivaš zdaj pa, da hoče na tak način, da končasta je pa cepec. In čaka da boš ti popizdila, da bo lahko krivil tebe za razkol.

Če je miren, pohleven in vse naredi, potem se ne sekiraj, vara te ziher ne.

Ja, kaj naj rečem? Varanje? Kaj pa to je in kje se začne?
če jemlješ varanje skok med rjuhe ….. ali že tam, kjer nekdo čuti potrebo po bljižini nekoga tretjega.

mogoče pa ima ta tvoj mož samo prijateljico? kaj pa odkrit pogovor?

Dopuščaš možnost, da se je preprosto zaljubil v drugo ali da jo ima (recimo) rad in mu je v njeni družbi prijetno?

In kaj pravzaprav je tvoja želja, da bi se zgodilo? Da bi mirno odšel in bil on tisti, ki je kriv za azpad vajinega zakona ob tem, da “ti brišeš smsje in slike”? Ali si se zbala, da boš osala brez njega?

Maer kok je to življenje komplicirano…..

🙂

Dve ugotovitvi:
1. Tvoj mož je iskren.
2. Očitno vsakonevni seks s tabo ni edino, kar potrebuje in išče ljubezen tudi drugje.

Seks ni vse, očitno zunaj zakona išče vse kaj drugega kot seks.

Ti igraš dvojno življenje, on ga pa živi.

Hvala spet zaljubljena za super življenjsko zgodbo in ja, res imaš srečo, da imaš tako taščo!
Njemu in podobnim pa od srca privoščim- sem kar malo žleht.

Joj kaj vse se bere na tem forumu! pa saj ta svet ni tako zanič kot se bere, je zelo lep samo pravilno moraš gledat nanj kajne?
Spoštovane dame in gospodje ste mogoče kdaj slišali za ljubice,ki jim je v zakon prinesla nekaj dobrega, da se sedaj tvoj ljubimec z ženo bolje razume, hodita skupaj v hribre skratka tudi njihovo spolno življenje se je izboljšalo.Kaj pa takšne ljubice tudi takšne obsojate.Ja tudi dobre ljubice obstajajo,ki reče da njegova žena ni noben zmaj ampak je oseba,ki jo je tvoj ljubimec nekoč imel rad ima z njo otroke, torej je dobra oseba, če je bila dobra pred leti ,ko je bila mlada, zakaj pa nebi bila tudi sedaj, ko je dobila kakšno novo gubo ali celo bognedaj celulit. Da dragi moji obstajamo tudi takšne ljubice, ki ne razdiramo zakonov ampak jih družimo. Moj ljubimec pravi, da mu v zakonu ni šlo še nikoli tako dobro odkar je spoznal mene, sem velika ljubiteljica gora in dobra športnica, pa mu dam veliko nasvetov kako lepo z svojo ženo prezivita nepozabni vikend- tako je najbolje volk sit koza cela. Pa žena še do danes ni posumila ,da jo mož vara,traja pa že kar nekaj časa. Tako spoštovano slovensko občinstvo vse pa le ni tako slabo samo gledati je potrebno malo drugače,SVET JE LEP ,ČE GA GLEDAŠ Z PRAVIMI OČMI.

@pikica moja

Ti kar živi v utvari, da delaš dobro delo, očitno ti gre to zelo dobro. Enkrat z ljubimcem med seanso v postelji povabi tudi njegovo ženo, da si pogleda resnico in takrat boš videla kakšno veselje si naredila njunemu zakonu in tudi njej.

Vse se vrača, vse se plača, zapomni si to.

Tudi sama si nisem najmanj predstavljala, da bom kdaj ljubica. Pa sem, čeprav imava oba urejeno družinsko življenje že dvajset let. Zakaj? Zato, ker v trenutku, ko sem ga videla, sem začutila neverjetno vibracijo, da je on tisti, ki bi moral biti ob meni. Rada imam svojega moža, tudi on ima mene, dober zakon imava, ne kregava se, seks nadovprečen (obema) in večkrat tedensko, le tisto nekaj posebnega manjka. Vendar – prestiž sem dobila v ljubimcu. Pravzaprav sva ga dobila drug v drugem. Seks ni seks, je fenomenalno več ur trajajoče ljubljenje, iz mene spravi občutke, ki jih do sedaj nisem poznala. Enako se počuti on. Ni tisto, ko rečeš, doma se je malček ohladilo, pa iščeš drugje. Oba sva fascinirana nad neverjetnimi orgazmi, odkrivava nov svet v telesni združitvi. Če se še tako trudim, do teh meja verjetnosti se nisem uspela ne doma in ne kadarkoli prej, nikoli potisniti. Ne, da nisem uspela – še vedela nisem, da je kaj takšnega možno. Se z ljubimcem ljubiva? Kaj pa vem, čustva so neverjetno močna. Pa vendar to ni to, kar imava doma. Dom, ustaljenost, rutino in srečo neke čisto drugačne vrste. Nič takega, kar bi želel človek ne imeti ali zapustiti. Oba z ljubimcem poskušava nekako splavati skozi najino razmerje, ki je daleč od zgolj seksualnega, na način, da nihče ne bi bil prizadet. V bistvu, če nama uspe obdržati skrivnost zase, niti ni potrebe, da bi kdo bil prizadet, ali ne? Vem, da z načinom, ki ga živim, nisem ravno tolažba prevaranim ali zaskrbljenim ženam. In še to – ne, mene za razliko od moža ne bi strlo, če bi zvedela, da ima razmerje tudi on. Enostavno nisem ljubosumen tip ženske, sem moža za rojstni dan pred leti, ko še pomislila nisem, da bi varala, presenetila s trojčkom s prijateljico. Bi si pa želela, da se, kot se vračam sama, vrača tudi moj mož, čeprav mislim, da se verjetno ne bi, še manj bi mi ljubimca pogledal skozi prste. Morda je moja prednost, da nisem poročena, ker bi morala biti, ampak ker si želim.

Draga jesplohvažno?

Življenje je včasih oaza včasih puščava.
Smo ljudje, ki se spuščamo v razmerja za katera smo mislili, da tega nismo sposobni, zakaj pride do tega? na to vprašanje še strokovnjaki ne znajo pravilno odgovoriti mogoče…..mogoče…. kaj pa…..Glede tvojega razmerja se boš morala sama odločiti, vem da je fino ,če ti samo nekdo doda piko na i ampak ali je ta pika prava?, ti odgovarja vedi pa ,da so na forumih ljudje ki jih ti ne poznaš, da ne poznajo tebe kot osebe tvojega vsakdanjega življenja…te bojo obsojali, saj veš veliko bolje je ljudi kritizirati kot pa pohvalitI.Pa ne bom rekla ,da če varaš ,da je to pohvala bognedaj daleč od tega ampak probaj se pogovorit z nekom, ki mu zaupaš.Pa boš videla, če si na pravi poti.
Veliko sreče

Draga menepani
Imaš prav vse se vrača vse se splača
Bi pa o vračanju, tudi ljubezenskem.

Z ljubeznijo je pač tako, ko si je največ želimo, takrat sigurno ostanemo sami. Pa kaj je to kaj takega? Svoboda še kaj velja?
Velja, o tem ni dvoma. Dvom pa se porodi, ali moški res rabi samsko žensko, ali bi bilo bolje poskusiti z vezano?Zopet vprašanje zakaj varamo, varate, varajo…..
Srečno tudi tebi

New Report

Close