Ali je kdo brez nape v kuhinji? NUJNO PROSIM
Za popizdit, kaj vse sliši tle gor. Ena mami ma 30 let štedilnik, pa je čist ko suza in to brez nape. Sej ne vem, al se nej zjokam, al se nej rajš čez balkon vržem:) Ena svinja (zihr je tud bogata, pa dobr zgleda, pa še Q7 vozi pič… jedna) ma pa hudo kuhinjo za fuuuuuuuuuuuul keša, ampak kaj ko ma svinjsko napo, packa umazana bogata.
Joj, babe, dej pofočkajte se tiste, ki ste normalne, no. Ma mene že ful skrbi.
Imam napo, pa jo vkljucim le parkrat letno ali pa se manj. Nekako mi je nepotrebna. Rajsi ima odprto okno, je vec haska.
Moja mama nima nape, pa je niti ne pogresa.
Packarijo imas pa v vsakem primeru. Ali pucas napo ali pa omarico. Je pa res, da ima moja mama bolj cisto 30 let staro omarico nad stedilnikom, kot pa jaz napo. Ampak ona omarico po vsakem kuhanju obrise, jaz pa napo vse redkeje in redkeje…
Jaz imam zelo moderno kuhinjo, brez nape. Štedilnik je na otoku in dejstvo, da nad njim ni nape, ne pomeni nobene packarije ali svinjarije. Imam tudi parno pečico v kateri delam večino stvari, ki se dolgotrajno kuhajo na klasičnih štedilnikih. Npr golaž, govejo juho ipd. Cvrem pa nikoli.
Vprašanje nape je zame povezano z navadami, kakšno hrano pripravljaš. Če veliko cvreš, potem jo rabiš. Močno. Sicer pa obstaja veliko sodobnejših načinov priprave zdrave hrane.
Za popizdit, kaj vse sliši tle gor. Ena mami ma 30 let štedilnik, pa je čist ko suza in to brez nape. Sej ne vem, al se nej zjokam, al se nej rajš čez balkon vržem:) Ena svinja (zihr je tud bogata, pa dobr zgleda, pa še Q7 vozi pič… jedna) ma pa hudo kuhinjo za fuuuuuuuuuuuul keša, ampak kaj ko ma svinjsko napo, packa umazana bogata.
Joj, babe, dej pofočkajte se tiste, ki ste normalne, no. Ma mene že ful skrbi.[/quote]
Pravzaprav imam raje tisto zgoraj za kolegico, ki ima mogoče malo umazano, pa govori in misli lepo, kot pa tako, ki spušča take kot ti. Take ste res umazane “Ena svinja (zihr je tud bogata, pa dobr zgleda, pa še Q7 vozi pič… jedna)”
Napo pa imam!!
Si ne predstavljam kuhinje brez nape in sem prav začudena, koliko vas je brez nje. Jo je pa treba čistit, tako kot vsako stvar. Ne vem, v čem je problem zamaščenja, enkrat mesečno kovinska filtra ruknem v pomivalca, pa je stvar rešena. Novejše, kvalitetne nape so tišje, vlečejo pa ko hudir. Seveda bi pa sama tudi imela raje zaprto, če bi bila to kakšna ropotulja za 100€, katera bi vlekla samo 200 na uro.
Ni napa samo za tiste, ki cvrejo.
Tudi ko kuham testenine v odprti posodi, gre v luft ogromno pare. V bloku so se nam vse šipe rosile. Tam nismo imeli delujoče nape, ker je bila fuč. Pa sem jo zelo pogrešala.
Kuham ogromno v ekonom loncih, pa se mi zdi vseeno napa nepogrešljiva. Tudi vonje posrka vase….
Joj, babe, dej pofočkajte se tiste, ki ste normalne, no. Ma mene že ful skrbi.[/quote]
Pravzaprav imam raje tisto zgoraj za kolegico, ki ima mogoče malo umazano, pa govori in misli lepo, kot pa tako, ki spušča take kot ti. Take ste res umazane “Ena svinja (zihr je tud bogata, pa dobr zgleda, pa še Q7 vozi pič… jedna)”
Napo pa imam!![/quote]
Ti imaš pa bolj kratko lajtungo, a ne:)))))))
Napo pa imam!![/quote]
Ti imaš pa bolj kratko lajtungo, a ne:)))))))[/quote]
Čist dost dolgo lajutngo imam, da vem, da mi niso simpatične take, ki drugačemisleče obkladajo s svinjami, pič***!!
Napo uporabljam zato, ker je še vsako stanovanje, katerega sem najela ali kupila, napo imelo, ampak uporabljam jo v hladnejšem vremenu, kadar je res premrzlo za zračenje stanovanja, sicer se mi pa zdi boljše in bolj naravno čimbolj zračit stanovanje. Po moje se da čisto normalno preživet tudi brez nape (saj tudi pozimi zračim stanovanje, samo ne mogoče takrat, ko kuham) in je tole malce tudi marketinška propaganda.