Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ali je katera imela ET 1 zamrznjenčka?

Ali je katera imela ET 1 zamrznjenčka?

Karmen, tole je pa en lep zaključek in vzpodbuda za vse ostale, ki še čakamo! Bravo in lepo se imej!
Bata, ne misli, da če je en sam, da ne more uspet, morda pa bo prav ta super otroček, ki ti bo krajšal noči in kravžljal živčke!

lp
škratek

Karmen M..

res je nikoli ne smemo obupati, ker nikoli se ne ve, lahko nas preseneti ravno ko najmanj upamo.

Jaz še vedno čakam na mojo M.

KarmenM si mi dala še večje upanje, ki ga imam. Želim ti vse lepo in uživajte življenje z vajinim štiriletnikom.

Bata navijam zate. Držim pesti, da kmalu sporočiš veselo novico.

Vsem puncam, ki čakate močno stiskam pesti.

Dokler dihamo,……UPAMO. Tako je KarmenM

Pozdravljene punce !
Mene pa zanima glede bolniške, ali ste doma po ET ali greste v službo oz.bolj počivate ali mirujete? Jst sem že 2x bila po ET na bolniški, ker ti jo pač v MB priporočajo. Sedaj pa razmišljam da pri naslednjem bi kake 3 dni bila doma potem bi pa šla delat,ker mislim da bo psihično boljše. Ker prvič je še nekako šlo a drugič sem mislla da se mi bo zmešalo od tega čakanja,pa dnevi ne grejo nikamor,……. na koncu pa še razočaranje.

Jaz sem dvakrat šla delati takoj nasl. dan po ET-ju. Prvič rezultat abrazija, nato nasl. ivf sem bila 14 dni doma, in imela bolniško, test -, zadnji ivf, šla delati, test -.

Tudi po ETZ sem pla v službo, test -.

Skratka nikoli ne naredimo prav. Če pa bi bili kaki problemi, bi pa sigurno bila doma.

Smrketa x imaš pa prav, da se doma dnevi vlečejo, jaz sem samo čakala, da moj pride domov, da nisem cel dan visela pred TV ali rač. V službi pa malo pozabiš na to, dan hitreje mine brez tega razmišljanja ali bo + ali ne.

Sedaj grem po 1 Z, nekje čez 14 dni, pa bom šla tudi delati. Sem pa sem pri dr. Rešu, ki ti itak ne da nič bolniške niti po punkciji. Jaz pa sem vedno šla delati takoj nasl. dan po punkciji.

Bata, saj njemu je tako vseeno. Rešu mislim za bolniško. On pusti tam prazno in je rekel, da se vsak naj sam odloči. Sem mu povedala, da je moja zdravnica rekla, da je bolje biti doma in ležat, brez psihičnih obremenitev, pa je rekel, da vsak zase ve kaj mu ustreza. Zdravnica pravi, da so jih včasih učili, da je treba čim manj migat-hodit, da se ne premika maternični vrat. Moj mož se je smejal, ko sem mu to povedala.

Jaz sem bila doma, ko sem zanosila in donosila, 4 postopek in sedaj sem spet bila doma, brala in ugledala dve črtici, spet 4 postopek. Po vsakem ivfu sem imela zamrznjenčke. Teh postopkov nisem štela. Tudi doma nisem bila nikoli.

LP Neja

Ojla !
Hvala za odgovore.
Človk res ne ve kok bi nardil da bi bilo prav tako kot si rekla ti bata.
No zdej imam več argumentov da pokažem tele izjave svojim domačim,ki vsi menijo,da moram bit doma pa čim več počivat-ležat,pa da to ni vredu da grem v službo. Men se pa meša zravn. Delam pa itak v pisarni tak da imam po večini sedeče delo.Sedim doma za rač.in tv al pa v službi se mi zdi.

Pozdravček!

Pozdravljene…

Se popolnoma strinjam, da je po eni strani prav grozno doma, ja,za zmešat,ko se ti dnevi prav vlečejo…Če si pa v službi, pa mine hitreje….Tudi mene še to čaka, in še tudi ne vem kaj bom naredila…
Smrketa, edino to razmisli ali imaš delo precej stresno ali ni tako hudo. V primeru stresnega je bolje, da si vsaj malo doma, tudi stres splabo vpliva…Tako, da je ta odločitev res odvisna od vsake posameznice, morebitnih težav ki jih ima ali od narave dela…

Jaz sem razmišljala celo, da bi šla malo na dopust za nekaj dni ali en teden, da ne bi bila v službi pod stresom in ne doma, da ne bi preveč razmišljala in čakala in čakala….
tako bi se mogoče malo zamotila in sprostila… Ampak še ne vem, nimam ideje kam bi šla…??

Eno vprašanje, tiste ki imate izkušnje…A se po transferju (čez par dni, oz čas do testa) lahko kopaš-plavaš v bazenu ali morju, ali je odsvetovano, oz. prepovedano…??

Vsem, ki čakate na rezultat…..držimo pesti!!!

pozdravček

Najka glede kopanja, jaz ne vem. Mislim, da v drugem postopku, sem šla na morje. Nisem se še nič obremenjevala, normalno kopala, hodila na dolge sprehode, skoraj pozabila. Potem sem bila noseča ampak na žalost izvenmaternično.

Neja

Ojla!
Tudi jst mislim da te glede kopanja nima bit kej strah,razen pri plavanju jst ne bi kej pretiravala. Glavno da si čim bolj sproščena pa uživaš kolkr se le da, ker itak nam je vsem teško v tej “borbi” za + VENDAR UPANJE UMRE ZADNJE!

New Report

Close