Ali je katera imela ET 1 zamrznjenčka?
Seveda bata – ti si sedaj v naši skupini 30-ih. Tudi jaz sem bila maja 30. A ni fino? Meni je rekla bivša sodelavka, ko sem ji pojamrala, da bom 30, da se po 30-em letu šele začne živeti…tako da bata – življenje se je začelo :-).
Pa seveda, naj se ti uresniči najpomembnejša želja v življenju – postati mati. 🙂 Po moje bomo me vse šele takrat začele resnično uživati v življenju.
lp
Bata, prvi plusek nama je prinesel skoraj 4 leta star Z, zadnja nosečnost pa je uspela z Z, in sicer sem šla 4 mesece po postopku po Z.Žal se je končalo s prezgodnjim porodom.
Nekateri pravijo bolje takoj, jaz pa pravim bolje takrat, ko si pripravljena, ker z glavo skozi zid ne gre in če si psihično na tleh….kaj pa vem, pavze niso tako slabe, kot se nam zdijo, ker si nekaj močno želimo.
lp
škratek
Malo sem v zaostanku z branjem, tako da sem šele danes naletela na tole temo.
Vidim, da želiš pomagati, zato bi teusmerila na http://www.daruj.com kjer dobiš vse potrebne informacije o darovanju semena 🙂 Upam, da se boš “opogumil”, kajti z darovalci je krizaaaaa 🙂
In še odgovor na tvoje razmišljanje o bolj “direktni” poti, glede na to, da sva s partnerjem v takšni situaciji. Po pravici lahko povem, da sva razmišljala in se pogovarjala tudi o tem 🙂 Glavna ovira za naju niso bili neki moralni zadržki (čaprav so seveda obstajali), ampak predvsem strah pred okužbami. Kaj češ, takšni so časi…
ilona
Iz neznanega razloga zgoral link ni aktiven…
http://www.daruj.com/
Takole…
Ko so mi vstavili 2,se nista obdržala.Prvič v postopku.
Drugič jih ni bilo nič.
Trejič eden.In si mislila:”ja,vljih ta se bo prijel oz.obdržal”Šla čisto v boj flegmatično in pripravljena na negativno.
In ta naš borec je star zdaj 1.leto-drugače vedno zdrav,samo danes cel dan sm ob njem,ki kašlja….nahoden;)
Mu praviva z možem..je naš borec…
SREČNO!
oj Bata kako sem se nasmejala. Ja bodoča mamica je super zaenkrat. Najin Borec pa upam, da je na svojem mestu. Počutim se ok. Občasno me malo špikne dol, ampak nič posebnega.
Komaj tri dni je od transferja,….meni se pa zdi cela večnost. Počivam, berem, gledam tv, danes sem šla malo na zrak,….in visim tukaj gor. Kaj naj drugega počnem. Pa še moj ima v službi full dela, tko da je cele dneve odsoten.
Test imam 7.10. Test za domačo uporabo nisem še kupila, da vidim koliko časa bom zdržala. Vedno sem ga kupila en dan pred transferjem. Tokrat sem rekla ne. In bom počakala vsaj do 10 dni, če me prej kaj ne preseneti.
Sem vesela zate in držim pesti, da boš kmalu tudi ti grela enega borca.
februar20 ti si na GK, je tako? kaj tam dajo bolniško od ET-ja dalje do testa, ma ta test je kar test krvi -ti dajo kako napotnico, da lahko narediš to v najbližnjem kraju, ali moraš v LJ. ali delaš test tako kot pri dr. Rešu?
Ker jaz sem bila v 3 ivf-ih enkrat doma od ET-ja do testa oz. do M, enkrat pri ETZ sem šla delati.
Sedaj pa ne vem kaj naj naredim, lahko sem doma, samo tudi moj dela po cel dan, pa bom sama v stanovanju, delo pa ima blizu cca 10 min peš počasi, ki ga imam rada, …
Drži se in se beremo.
Tako je Bata sem v GK LJ. Po ET dobiš tri dni bolniške. Glede krvnega,če te prej kaj ne preseneti prideš k njim 15 dan po ET (glede tega ali lahko opraviš v drugi ustanovi nimam pojma).
Če je potrjena nosečnost iz njihove strani, moraš še enkrat v Leonišče po napotnico za prvi UZ. Do prvega UZ pa zopet bolniška. Nato imaš čez 14 dni približno prvi UZ, ki ti ga oni opravijo. Ko potrdijo, da je z pikico vse ok je pri njih zaključeno. Nato se naročiš svojemu osebnemu G.
A pri dr. Rešu je drugače? Narediš doma test?
Ja tudi jaz razmišljam naj grem delat v ponedeljek al naj ostanem doma? Nimam pojma.
Vedno sem bla doma,…pa se je vedno slabo končalo. Mogoče bi v službi vsaj malo pozabila.
Kaj ti sploh vse to pišem, ko boš pa kmalu nosečkain in ti ne bo treba v GK LJ;)
lp, se beremo
februar20 kako je kaj?
še malo pa bo test padel in prinesel +. Držim pesti.
Jaz čakam na mojo M, naj bi prišla jutri, potem pa začnem z Estrofemom, 12. dan pa UZ.
Kaj na GK je kaj drugače za ETZ? Koliko časa pa čakaš po neuspešnem postopku na ETZ? Kaj res rabiš napotnico novo, ki ti jo da tam tvoj G?
Javi se kaj.
Oj Bata
Žal ti moram sporočiti, da se je končalo slabo in testek ne bo padel.
Upam, da bom imela drugo leto več sreče.
Jaz osebno sem čakala 5 mesecev (marca sem imela abrazijo). Drugače pa moraš počakati vsaj 3 mesece. Če greš po zamrznjenčke moraš imeti novo napotnico.
Ma boš videla, da sploh ne boš potrebovala nove napotnice. Ker boš kmalu vesela nosečka.
Upam, da danes dobiš M. Nato pa akcija, ki naj prinese en velik in debel +
Držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora.
se tipkamo