Ali je katera imela ET 1 zamrznjenčka?
Bata,
kako hitro po ET oziroma po petem dnevu od punkcije si ti dobila pošto glede zamrznjenčkov?
Najini bi morali preživeti do ponedeljka, včeraj še ni bilo pšošte. To verjetno pomeni, da jih ni??
Se ti poigravaš z mislijo, da ne bi šla samo po enega zmrznjenčka in bi ga prišparala za drugič? Kot berem, ti vedno vsaj kakšen ostane.
Lp šibica
Pozdravljena Bata,
zelo mi je žal, da ti ni uspelo. Pa tako močno sem navijala zate, škoda.
Točno vem kako ti je pri srcu, ker sem tudi sama naredila 3 dni nazaj test in je bil negativen, včeraj pa sem dobila še menstruacijo. Imela pa sem ET enega zamrznjenčka 17.8. Jemala sem estrofem3x in prometrium 3x dnevno. UF, toliko truda na koncu pa nič ,-(
Itak pa nisem pričakovala dosti, ker mi je Reš že na dan transferja dal vedet, da naj ne upam preveč češ da ima zamrznjen zarodek dosti manjšo možnost za ugnezdit kot pa sveži. Je bil pa to zame že 5 ET in lahko si predstavljaš kako me je ta neuspeh spet prizadel.
doradori mi je zelo žal, sva na istem, totej veva kako se počutiva.
Meni se je tudi vse obrnilo na dol, še bom imela sedaj jaz ETZ bo to moj 5. ET, drugič z zamrznjenčki.
Če ne drugo, bi se boljše počutila, če bi bil ta zamrznjenček vsaj 14 dni pri meni, kot pa sedaj, ko vem, da je v PO, jaz pa ne morem ponj.
Samo da še moj roj. dan dam skozi, morda bo boljše, ker veseliti pa se res ne morem.
Kaj ti si od vedno pri dr. Rešu? Kaj si boš zdaj vzela kja pavze, ali greš v nov postopek in kdaj?
Drži se, jaz se bom poizkušala, čeprav je zelooo težko.
Glede zamrznjeckov nimam pojma,ali je to zmrznjen zarodek ali kaj,zanima me pa zenske nekaj:pa,ne me napast če narobe mislim in svetujem a moškega kateri bi vam dal,oziroma ,da bi vas oplodil pa nočete toliko,da pač pride do oploditve,s tem ne mislim nič slabega,razumem pa tudi,da mogoče moski oziroma vaš partner ni zato,jaz osebno menim in vem ,da bi tako nardil,res pa da ne glih kje v blizini,da pač nebi sreceval potem te zenske ,ki bi jo oplodil. Brez zamere vem,da je problem,kajti z bivso nisva mogla imet,potem sem pa imel dve mlajsi partnerki in se je prehitro prijelo,takrat ,ko ni bilo nacrtovano.
Bata jaz sem od vedno pri Rešu, imela sem 3xcel postopek in 2xzamrznjenčka. Uspelo mi je v tretje, ampak se je žal točno na moj 27 roj.dan končalo z abrazijo, tako da sem cel tisti dan prejokala v bolnici ;-(
Zdaj sva naročena 6.10. v Dravljah, da se dogovorimo kako naprej. Sva se pa s partnerjem že dogovorila, da bova rekla naj naju naroči drugo leto, ker sem resnično že utrujena tako telesno kot duševno in potrebujem malo pavze in časa, da se telo očisti vsega tega. Drugače pa sva do zdaj v nov boj šla vsake 4 mesece…
Stara sem 27 let in se vsekakor ne bom vdala, probavala bom dokler bom imela svoje celice ter vse dokler ne pridem do tako zelo željenega cilja.
Bata srečno in vsekakor javi kako je šlo.
Če je moževo/partnerjevo seme ok, zakaj potem taka rešitev kot jo predlagaš ivt?
In če se oplodijo celice, nima smisla tega delati, pa tudi da ne pišem še o čem drugem.
Dokler imaš svojo O in celice, mož kolikor toliko seme, se celice oplodijo, pride do ET-ja, …… poizkušaš vse, da ti uspe, tebi in možu/partnerju.
Bata, od vseh postopkov, sem 3x ugledala plus in od teh treh plusov, so bili 2x zamrznjenčki, tako da mislim, da ni tako črn scenarij če jih imaš.Če se odmrznejo so borci.Tudi najin Bine je bil zamrznjenček, tako da kar pogumno po zmrzlinkota!Zadnji Z je uspešno prestal prenos k meni, a se žal ni prijel.
lp
škratek
Jaz sem ekrat šla takoj po neuspelem ivf-u po zamrznjenčka (2), pa se potem ni prijelo. Takrat se mi je zdelo zeloo hitro, ker nisem vedela kako gre.
Sedaj pa čakam na odobritev oz. da mi dr. Reš da recept za Estrofem, da grem v nasl. cilkusu po našega pingota. Od včeraj naprej imam trojko spredaj, pa morda bodo sedaj hoteli naši zarodki ostati pri meni. Pa še družbo imajo doma – Medonjo. Največjega medveda, kar ga je bilo mogoče dobiti, sem dobila od moža, Medonja mu je ime :))
Ever kaj ti boš šla kmalu tudi na ETZ?