Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Ali ima tudi kdo od vas – bolečino v prstih?

Ali ima tudi kdo od vas – bolečino v prstih?

Pozdravljeni,

Že kakšno leto doživljam bolečino v prstih na rokah. Ne v vseh – le kazalec in sredinec, vendar na obeh rokah. Začelo se je pred kakšnim letom s krči, zadnji mesec pa te krče spremlja tudi bolečina – če se nanje oprem, udarim, tudi če jih imam pri miru. Ponavadi me čez dan boli manj, lahko jih tudi masiram in se mi zdi da je nekoliko boljše, vendar pa je bolečina čez noč huda. Pri zdravniku sem bila ta teden in ni vedel povedati kaj bi lahko bilo z mano, poslal me je le na popolno krvno sliko – čaka me jutri (2.6.).

Zanima me ali ima še kdo drug kakšne podobne znake, ali jih je imel – kakorkoli – kar bi mi lahko pomagalo razumeti kaj se dogaja z mano.
Ker vem, da je naš zdravstveni sistem bolj slab, tudi vem, da bo vse skupaj trajalo kar nekaj časa preden se bo kaj premaknilo. V tem času, pa lahko tudi kaj storim zase – lajšanje bolečine ali lajšanje bolezenskih znakov.

Najlepša hvala za vaše odgovore.

Živjo,
tudi moj oče ima krče v prstih na roki že več mesecev,vendar v vseh prstih. zdravnik ga je odslovil, da je to od hrbtenice, a ni bil najbolj prepričljiv. kaj so pa vam pokazali izvidi, katere dobite danes?

hvala in lep dan!

Za mravljinčasto dlan pomaga kopel r m a n a.

in EFT – tehnika

New Report

Close