Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ali ima še kdo slabo izkušnjo?

Ali ima še kdo slabo izkušnjo?

Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate z zobozdravnico Mehle Jug Simono v Zdravstvenem domu Šmarje pri Jelšah.
Meni je pred enim letom zdravila zob (kočnik). Njeno delo je bilo površno in nestrokovno. Odklonila mi je anestezijo, češ, da saj bo samo pogledala, kako je z zobom. Ne bi opisovala bolečine. Niti pred niti po zdravljenju me ni napotila na rtg slikanje zoba. Sčistila in napolnila mi je le en kanal, pa še tega je zgrešila. Perforirala mi je pulpno dno, kar se izkazalo za resen problem. Skratka uničila mi je zob, tako da zdaj samo še za endodontologa, če bo lahko še kaj rešil, če ne, pa adijo zob.
Sumim jo tudi, da mi je poleg zgoraj napisanega zaplombirala tudi čisto zdrav zob, ni pa odkrila nobenega kariesa na zobeh, ki mi jih je zdaj popravlja druga zobozdravnica, ki je v primerjavi z njo zobozdravnica z veliko začetnico.
Pa čudna je s tem zobnim kamnom. Prideš k njej, da te boli zob, ona pa, da ti mora prej zobni kamen sčistiti. Zobnega kamna pa sploh nimam. Sta mi to potrdili dve različni zobozdravnici.
Skratka kakšno mnenje, izkušnja? Ali pa sem edina, ki je imela pri njej “smolo” kot mi je rekel en zobozdravnik.

New Report

Close