Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Ali ima kdo podobne težave?

Ali ima kdo podobne težave?

Vsem lep pozdrav!

Že nekaj časa oz. cca. 14 dni sem naenkrat začutila hude bolečine v sklepih leve roke, naj hujše bolečine so v vseh sklepih leve roke na prstih, ki mi tudi zatekajo. Sedaj me je celo začelo boleti sklepi okoli zapestja. Nato sedaj pred tremi dnevi me je začelo boleti tudi desna roka, enako vsi sklepi v rokah. Naj bolj me boli leva roka in sedaj malo manj desna roka. Prste mi je že zvilo navznoter in ne morem nič delati. Tako hude bolečine imam, da je za znoreti. Jemala sem Tramal kapljice, Lekadol, Naprosin Spasmex itd. in bolečine ne nehajo samo se stopnjujejo. Celo me je začelo boleti hrbtna stran dlani vsaka koščica posebej…. Roke mi zatekajo. Kaj naj storim?
Moja zdravnica je na dopustu. Jutri moram k nadomestni zdravnici. Zanima me, če ima kdo takšne podobne težave in kaj je zdravnik ugotovil? Kako se je zdravil?
Ali je lahko to sklepna revma? Moja mama jo ima. Ne vem, če je to dedno?
Vsakemu bom hvaležna za odgovor in nasvet.
Lep pozdrav

Glede na to, da imaš mamo s sklepno revmo, bo najbolje da njo vprašaš, če je pri njej bilo isto, vsekako bo najbolje da greš takoj k zdreavniku….preberi si malo par tem na tem forumu, pa boš videla, da imajo tudi ostali iste težave…pa veliko sreče…

Poišči še EFT strani

Pozdravljena Silva. Oprosti, ker tako pozno pišem, ker sem pogledala na ta forum in sem ugotovila, da skoraj nihče ne piše, če ima podobne mojimi težavami. Ne razumem te katero stran EFT?
Lepo te prosim pomagaj mi, ker danes sem bila pri moji zdravnici in sem že pred cca. 14-timi dnevi šla na odvzem krvi, ki mi je moja zdravnica napisala za labaratorij, ker je dala kri na preiskavo, da vidi, če je Artritis. Danes jo pokličem in so prišli krvni izvidi in se pokaže, da je Artritis. Skoraj me je kap!
Iz dneva v dan me bolj sklepi bolijo pa nisem še tako stara, da bi morala imete že takšno bolezen. Imam 42let. in 26 let delovne dobe. Delam pa tako rekoč že celo življenje. Potem ni čudno, da človek tako hitro zboli. Mene zanima na kakšen način oni zdravijo to bolezen?
Komaj čakam jutri, ker imam zdravnico oz. sem naročena in se bova zmenili za naprej kako in kaj.
Hvala ti za tvoj morebiten odgovor ter te lepo pozdravljam in ti želim veliko zdravja

New Report

Close