ali ima botanični vrt kakšno svoje parkirišče?
Parkiraj na Prulah, kjer je parirnina še brezplačna, ker parkomatov še ni. Potem pa greš čez most mimo Srednje agroživilske šole in si že v botaničnem vrtu.
Se pa strinjam, da bi bilo lepše, če bi imeli svoje parkirišče. Glede na to, da so bili tik pred zaprtjem, pa se mi zdi, da to ni njihova največja težava.
Recimo če prideš mimo osnovne šole Prule, pa pri naslednjem semaforju še naprej ob vodi. Na desno bo eno manjše otroško igrišče. Tam začni iskat parkirišče. Ko ne gre več naprej, je pa tako most, čez most imaš potem do botničnega vrta ne več kot 100m. Drugače pa parkiraj kjerkoli na Prulah, veliko cest je enosmernih, pa malo zaokroži. V soboto dopoldan je vse polno, med tednom se pa jaz dnevno vozim mimo in je vedno vsaj kako mesto.
Ne,
Takoj po Grubarjevem kanalu (Ljubljanica je vzporedna Dolenjki in ne gre pod Dolenjko) zaviješ levo proti Prulam. Dovoljeno samo za lokalni promet, kar ti si. Potem pa hribu navzdol, pri pekarni še vedno naravnost (so spremenili režim), v T krišišču pri igrišču pa levo. Če bo parking tam, drugače pa malo zaokroži po Prulah. Ampak jutri se mi niti sanja ne, kako bo spluženo.