Najdi forum

Ali hemeroidi ‘izginejo’?

Imam zlato žilo. Nič posebnega, marsikdo jo ima. Kadar me draži, si pomagam s svečko FAKTU, sicer pa samo pazim na higijeno.
Govoril sem z znancem, ki pravi, da jih je tudi imel, pa da so po zdravljenju ‘izginili’. Nekako čudno se mi sliši, vedno sem smatral, da hemeroidi ‘izginejo’ samo, če jih kirurg na ta ali drugi način odstrani. Ali je možno, da se motim, in da bi bilo dobro, da bi uporabljal svečke, tudi, kadar me ne draži? Ali delam narobe, ker uporabljam svečke samo po potrebi?
Hvala za odgovor in nasvet.

Se opravičujem, to vprašanje ne spada na ta forum. Sem nov na med.over.net, pa se še ne znajdem.

Torej, res je da lahko za določen čas izginejo. Meni se to dogaja že leta. Začelo se je pred 30 leti po porodu, vsake par let me začne zopet malo boleti, (ali krvaveti) pa potem samo mine. Umivati se pa moraš vedno z mrzlo vodo.

ja res je da hemeroidi itginijo sami. Jaz sem jih imela dolgo časa in sedaj nimam več problemov. Izogibaj se težkega dela in umivaj se samo z mrzlo vodo.

Pomembno je tudi, da paziš, da imaš redno prebavo in da ne ješ pekoče in močno začinjene hrane.

New Report

Close