ALI GA NAJ ZAPUSTIM???
Pozdravljeni!
S partnerjem se poznava okrog 2 leti in pol, od tega hodiva 1 leto in pol ter ziviva skupaj leto dni. Na zacetku sva se super razumela, niti v sanjah mi ni prislo na misel, da se clovek lahko tako spremeni kot se je on. Malo preden sva zazivela skupaj se je spremenil za 360stopinj.
Postal je hladen do mene, nikamor ni več hotel iti z menoj……..skratka nenormalna sprememba. Boter tej spremembi je bilo morje, ki smo ga preziveli skupaj s prijatelji-njegovi in moji prijatelji. Ker je tik pred odhodom z morja prislo do konflikta med mano in njegovim kolegom mi je zabical kako se to obnasam in da nisem prav ravnala. Skratka v tej kočljivi situaciji je podržal z njegovim kolegom ……posledica tega vsega na koncu je bila tudi ta da mi je rekel da zaradi tega zdaj dolgo več ne bo šel na morje …in tako se je zgodilo letos……ni hotel iti zato sem dopust prezivela brez njega……..skratka vse mora biti po njegovo..tako pri izbiri pohištva in vsega v stanovanju…..to je groza.
In včeraj sem mu dopoldan omenila da naju moja prijateljica vabi na pijaco…mi je odgovoril, da se bova se kasneje pomenila…..ko je prisel cas da bi rabla it, pa ni sel, ker se je on med tem casom zmenil s svojimi kolegi……in to se ni zgodilo prvic…nekoc sva se veliko druzila s to kolegico in njenim fantom, zdaj pa naenkrat noče več nikamor z mano. A si predstavljate kako se počutim ko moram kamorkoli sama……..na pijačo s prijateljico in njenim fantom kar sama, ker pač njemu ni za iti, vedno si nekaj zmišljuje……ali pa na primer ko je kje kak koncert noče iti z mano, ko je pa koncert ki se njemu zdi dober pa bi on rad da grem z njim in ponavadi sem tudi šla sedaj pa mu nekako dajem “kontra” in mu tudi dam vedeti da ne grem z njim ker tudi on noče iti nikamor z mano.
A se mi že meša ali je to moje ravnanje upravičeno. Skratka non stop se kregava zaradi malenkosti,…zadnje časa samo dviguje glas ko ga kaj normalno vprašam………dela se kot da je ful pameten in da jaz nimam pojma o ničemer……….ne vem več kako naj se spoprimem s to težavo…..mislim da mi moči pohaja, ne želim več živeti tako………ne vem kaj naj naredim., ALI GA NAJ ZAPUSTIM????Ali mi lahko kdo kaj svetuje,???? morda je imel kdo kako podobno situacijo…………
Hvaležna vam bom za vsak, še tako majhen nasvet!
Lp, neodločena
Neodločena!
V razmerja se spuščamo ker želimo, da nam je dobro. Partnerje si izbiramo, da smo ljubljeni in da dajemo ljubezen, da skupaj počnemo stvari, ki nas zanimajo, da se veselimo, … Seveda ni vedno tako in ni vedno lahko. Skupaj je treba veliko delati, se učiti in si prizadevati da partnerstvo raste.
Če pričakujete nasvet v smislu – pusti ga ali vztrajaj dalje, vas žal moram razočarati. V svoji koži ste sami in sami se boste morali odločiti kaj boste storili in zato tudi prevzeti odgovornost.
Poskušajte si pomagati s tem, da se temeljito izprašate ali dobivate in dajete v vašem razmerju toliko kot želite? Ali trpite?
V vsakem primeru se morate odločiti sami in seveda morate kot prvo misliti nase – ali ste srečni?
Verjemite, da se boste sami znali pravilno odločiti!
Lep pozdrav,
Barbara, Šent
Pozdravljena!
Draga “neodločena”, ne boš verjela ampak meni se je zgodilo, pravzaprav dogajalo približno enako in to dobri 2 leti (skupaj sva bila okoli 4 leta), pa sem zbrala ves pogum in ga odslovila, čeprav s težkim srcem, a je tako bolje za oba. Upam, da se boš pravilno odločila, še prej pa probaj s pogovorom…
Veliko sreče in poguma, Patriča
Zdravo!
Predlagaj pogovor. Povej mu katere stvari te močno motijo.
Probajta najti rešitve, če ne bo šlo še vedno lahko odideš.
Teja
Forum je zaprt za komentiranje.