ali duhovi obstajajo?
Zdravo!
imam en problem…5 let nazaj smo se z mami preselile v staro hišo(pred tem smo jo obnovile),v njej naj bi dolgo let nazaj umrla neka stara gospa od katere sorodniki so imeli po njeni smrti to hišo v lasti.
no meni pa je 6 let nazaj umrl oči in sem hotela stopiti z njim v stik zato sem si naredila ouijo(pločo za klicanje duhov).skoraj eno leto sem prebirala in se dobesedno piflala usako besedo kako stopiti v stik z duhovi,kako jih priklicujemo,kako delamo z ouijo in tako naprej,samo da bi znala pravilno priklicati očija.v moji sobi sem prižgala čajno svečko,dišečo palčko, postavila ploščo na sredino mize in začela…vse je šlo kot po maslu.takrat še nisem verjela da bo to res delovalo.4 prste sem imela na rahlo položene na ploščici za premikanje in ko sem najmanj pričakovala se je ta premaknila.začela sem postavljati vprašanja vendar ni bilo nekega velikega odziva(ploščica se je le za nekaj centimetrov premaknila).ko sem zaključila sem pozabila ploščo potegniti čez plamen svečke.pospravila sem jo za omaro vendar jo je moja mami našla(predvidevam da se je tudi njej nekaj paranormalnega že zgodilo) in mi je rekla naj jo skurim..vrgla sem ploščo v kamin in od takrat nisem več hotela komunicirati z drugim svetom preko ouija plošče.
no po tem ko sem klicala duhove sem imela zmeraj strah hoditi po stopnicah saj sem stalno mislila da nekdo hodi za mano zato sem vedno začela teči in to tako hitro da sem ponavadi zgrešila kakšno stopnico,posledično sem padla in bi kmalu umrla od tesnobe katero sem čutila v sebi..še sedaj imam ta strah..če grem po stopnicah in nekdo dejansko hodi za mano(tj. ČLOVEK)mu zmeraj rečem naj počaka saj ne prenesem tega.vedno,ampak res vedno imam občutek kot da me nekdo zasleduje in kar iz lepega mira začnem teči ali zganjati paniko.ta strah postaja čedalje hujši.
nekega dne sem bila sama doma,sedela sem za računalnikom in kar naenkrat zaslišala da nekdo hodi gor po stopnicah.ko sem pogledala proti njim pa sem zaslišala isto vendar so šli koraki dol.(imamo lesene stopnice zato se vsak korak sliši).
vmes je še veliko različnih dogodkov vendar bom prešla k glavnemu kateri se mi je zgodil prav danes ko vam pišem…
s prijateljico smo se zmenile da pride k meni da ji pobarvam in postrižem lase,ko je prišla k meni smo šle v zgornje nadstropje,moj nečak(5let) pa je bil spodaj,nato smo prižgale muziko.ko sem jo pobarvala in ko je prišel čas da ji sperem lase smo dale zvočnik malo bolj naglas,se ustale in šle dol po stopnicah.ko sem bila jaz na zadnjih 4ih stopnicah sem dobila občutek da se moram s hrbtom obrniti proti steni,v tistem je prijateljica stekla za mano,nekaj je glasno počilo in zadonelo,da se je slišalo čez celo hišo,zvočnik pa se je dal kar sam od sebe čisto naglas in naš papagaj se je začel dreti kot nor.stekle smo v spodnjo kuhinjo in obe gledale v stopnišče.ko sem ji sprala lase smo hotele iti nazaj gor in ko smo bile pred stopnicami je prijateljica zgoraj zaslišala korake,zbežale smo nazaj v dnevno sobo.jaz,ona in nečak smo se posedli na kauč in čakali na naslednje dejanje.telefone smo imele zgoraj in se nobena ni upala ponj saj smo bile same doma in smo hotele nekako poklicati mojo mami katera je bila pri sosedih.odločile smo se da gremo gor..ko smo prišle v zg. nadstropje je bilo kar mrzlo,obnašale pa smo se kot da ni bilo nič vendar je bilo to težko izvesti.
kasneje mi je nečak povedal da ga je strah ko sam hodi po stopnicah saj se boji da GA bo spet videl…KOGA?še sedaj nevem…
aha…vsi dogodki se večinoma dogajajo na stopnicah!
NUJEN ODGOVOR SAJ JE NEVZDRŽNO!prosim in hvala!
Hej
mene res zanima če duhovi res obstajajo ?
jaz sem jih šla klicat “nekako” pa nič ni bilo
a mi lahko prosim nekdo opiše kako se počutiš ob tistem trenutku ko se te dotakne ?
ali pa lahko kdo pove kakšne izkušnje ?
če te obsede demon kaj nerditi ? lahko narediš kaj sam ?
Pozdravljen ??
S tovrstnimi stvarmi se ni igrati igre.
Če želite imeti tovrstne izkušnje, raje kličite angele, vile, deve in podobna bitja Svetlobe, visokih frekvenc.
lp
ALI BLODY MERRY RES OBSTAJA
Pozdravljeni, js lahko povem samo svojo izkušnjo v življenju. Vseeno mi je kdo vrjame v duhove/duse/energijo..ali kakorkoli že temu sami pravite. Js vem, da to obstaja. Ko sem bila stara ene 19 let je okoli 2 ali 3 ure zjutraj nekaj korakalo po moji omari in bila sem res prestrašena. Skočila sem pokonci in prižgala luč videla nisem nič potem si pa misliš sama pri seb al sm nora al ka mi je.. Uglavnem take čudne stvari so se dogajale vsake 3 ali 4 mesece redno okrog 2 leti. Ok če sm že js nora in če mi kdo napiše, da rabim psihijatra bi rekla takrat ja ziher ga rabim.. Kasneje zatem čez par let prijateljica z otroci in partnerjem kupi staro hiso katero je bilo potrebno celo obnovit znotraj, da so se lahko vselil v njo. Prvo je blo vse ok nič nenavadnega hiša kot hiša. Potem pa mi pravi, da pozno v noč nekaj hodi po podstrešju in , da se čujejo prav koraki. Njen partner v take stvari ni vrjel je reko eh to je kaka žival. Potem se je čez par dni stvar ponovila spet koraki. Partner se je s svetilko odpravil sred noči na podstresje da vidi kaj se dogaja pa ni blo nic za videt. Njun sin 5 letni je spav zram njiju v postli kr naenkrat okol 3 zjutri začel kričat da je v steni nad njegovo glavo grdi stric in da ga hoce odnesit otrok je biv ene pol metra v zraku saj ga je prijateljica komi povlekla nazaj dol. Partner je skočil da prižge luc ampak ga je neka hladna sila zbila na tla.
…NADALJEVANJE… Potem je nekako ustal in se zapodil proti stikalu. Nikjer nicesar!!! Po temu napadu se take stvari niso vec dogajale ampak je družina vs cas spala ob prizgani mali lucki. Tako da js vrjamem v to in vem da obstaja in mi lahko rece bilijon ljudi da ni res ampak vem da bodo vrjeli le tisti kateri so doživeli nekaj takega.. pa lp
Pozdravljeni,
Če bo kdo med vami srečal duhca, ki je napisal enačbo e=mc2, mi prosim javite. Za vse tiste, ki se še niste odločili v kaj bi verjeli, “googlajte” zgoraj navedeno enačbo in mogoče se vam bodo odprle nove dimenzije.
Ce hocete priklicati duha ali demona se zavedajte posledic.svetujem da preberete knjigo STVOR od Janje Vidmar saj je zelo poucna.
Duhovi s(m)o, pa če verjamete ali ne. Prvič, izvajam določeno duhovno tehniko, preko katere imam trden dokaz, da smo v osnovi duša, šele na to telo. Drugič, pa imam kopico paranormalnih izkušenj in tudi dokazov. Začenši v rosnih osnovnošolskih letih, ko je iz starega koša venomer metalo papirčke, pa v njemu ni bilo nobene miši, ali kaj podobnega. Kasneje smo ta koš vrgli vstran. Potem smo jaz in dva fant v gozdu v bližini enega ribnika, videli dva soja okroglo-svetleče svetlobe, nemalo naprej, pa še steber svetlobe v pol človeški obliki. Prijatelj, ki ne verjame v te zadeve, jo je kar ucvrl. Zanimivo kljub tej izkušnji, še vedno docela ne verjame v obstoj duhov. Zanimivo je še to, da smo se vrnili na kraj “zločina” in o tisti svetlobi ni bilo več ne duha ne sluha. Potem sem enkrat s prijateljem šotoril v gozdu na Pohorju pri Svetih treh kraljih in oba sva zaslišala tiho šepetanje, najprej ženski glas , nato še moškega, a v bližini ni bilo nikogar, zanimivo. Pestro je tudi pri nas doma. Očitno imamo tudi doma duha, kar pričajo in dokazujejo slike iz mojega fotoaparata, na katere sem zapečatil kar tri duše, oziroma bele svetlobne kroge, vsakokrat so bile na različnih mestih, enkrat nad posteljo, drugič visoko nad stropom. Ko sem povečal slike na računalniku, sem iz teh belih krogov, v njihovi notranjosti, celo razbral popačene podobe obrazov, nos itd. In kako straši? Tako, da se sliši rahlo pokanje, kot da bi nekaj rahlega hodilo po tleh. Enkrat sem za seboj, ko sem spal celo zaslišal glasne korake. Včasih ne spim prav dobro, zato se ob teh pripetljajih tudi zbudim. Seveda me je strah, če doživiš nekaj neobičajnega, nevsakdanjega, nepojasnjenega, da se kar tresem. Na mizo smo nastavili česen, ki bi naj odganjal (zle) duhove, a to ne pomaga. Enkrat se je zgodilo tudi to, da je stenska luč čudno in nenavadno utripnila v določenih časovnih zaporedjih. Kasneje, pa se je televizija, ki sem jo gledal, nenadoma ugasnila in prižgala nazaj. K sreči, se kaj hujšega ne dogaja in se še da vse skupaj prežvečiti. V kopalnici imamo tudi angela (varuha), ki sem ga zapečatil na fotoaparat, očitno posledica sosede, ki se ukvarja z angeli, in jih naproša, da čuvajo dom. Sliko sem poslal na eno izmed revij, ki jo je tudi pred kratkim objavila. Skratka, obstajajo tudi dokazi o obstoju posmrtnega življenja, a ljudje še kar naprej zanikajo in iščejo najneumnejše izgovore, samo da zadevo zanikajo, čeprav je jasna kot beli dan.
Forum je zaprt za komentiranje.