ali duhovi obstajajo?
Z duhovi se ne smete šaliti.S tem kličete demone,ki ne bodo kar tako šli stran.Tudi umrle ne kličite,ker se umrli ne bo javil demon se bo v njegov imenu pa čeprav boste vi točno slišali glas umrlega.Posledice tega so hujše ,kot si prestavljate.
c’mooon people nehte s tem nakladnjem u svetem pismu ite v pm a ste wi resni?????. bog naš oče wtf????
Se že sprašuje, če bo Musarjeva tole ocenila za sovražni govor…..
hm.Bitch je vprašanje če si tole povedal ti.Nekdo drug govori iz tebe.
A ni fajn, da vam tole temo prepuščam v svobodno rabo…..
No, da vam še jaz povem svojo izkušnjo.
Nekega večera sem se odpravil spat v spalnico. V kuhinji sem 100% ugasnil luč. Ko sem prišel v spalnico sem tudi tam luč ugasnil, nakar sem zagledal skozi priprta vrata kako v kuhinji še vedno gori luč.
Bil sem zmeden vendar sem jo šel še enkrat uganit. Ponoči sem se prebudil in luč v kuhinji je bila spet prižgana. Ko sem popolnoma zbistril pogled sem videl nekakšno senco v soju luči, nekako je dvakrat šla mimo ob steni.
Tisto noč sem prižgal vse sveče, ki sem jih imel na razpolago in se zaklenil v spalnico.
Takoj nasledni dan sem želel tudi v kuhinji prižgati svečo vendar je vedno po parih sekundah ugasnila kot, da ji je zmanjkalo kisika. Šel se k duhovniku po blagoslovljeno vodo in pškropil vso hišo še najbolj pa kuhinjo. Sveča je počasi pričela goreti vedno dlje in sedaj gori dokler ne zgori do konca.
Na koncu smo prišli do sklepa, da se je v kuhinji zaradi nepomoči mojega pradedka in nepomoči dedka stari mami pri hišnih opravilih in kuhanju ter pomivanju posode skozi vsa leta nabirala Negativna energija!!
Do zdaj naprej, da bi se kaj podobnega nebi dogajalo najinim otrokam si z ženo vedno razdelima Vsa opravila v kuhinji tako žena ni nikoli slabe volje pri kuhanju kosila.
Priporočam tudi Vam! Lepo pozdravljeni!
Tale vaša žena je zelo moder človek in boljšega oglasa že dolgo nisem bral. “ČE NE BOŠ POMAGAL ŽENI V KUHINJI, TE BODO VSE ŽIVLJENJE PREGANJALI DEMONI IN DUHOVI!” Superca!
Bom tudi sam uporabil tole finto doma – samo ne v kuhinji…….
Spoštovani bralci in bralke!
Ste zasledili, da v Sloveniji poteka najtežji in najhujši urok vseh časov?
Eden takšnih urokov lahko poteka le na vsakih 10 let, ter lahko doleti le vsakega 10.000?
O problematičnem uroku, ki se odvija v Sloveniji je seznanjena tudi EU, saj je drastično posegla v nemočno življenje.
Spregovorimo in pomagajmo skupaj!
Ne vem sicer, s čim smo si ta urok zaslužili, ga pa občutim tudi sam, kadar moram odgovarjati na takale vprašanja. Če zaznaš ta urok, bojda pomaga, če 4 x potrkaš na češnjev les, ki mora biti vsaj 7 let staran, 4 x pljuneš čez levo ramo in pred sabo, s sredincem desne roke, narediš dobro poznano kretnjo v smeri, od koder zaznaš uroka.
V kritičnih primerih, ko pri roki ni starane češnje, se lahko poslužiš tudi bukve, ki pa mora biti izorna in vgrajena vsaj 30 let. Pazljivost je potrebna na javnih krajih pri pljuvanju čez ramo, ker lahko stane izvajanje tega trika do 320,00 EUR. Prav tako je potrebna pozornost pri kretnjah s sredincem desne roke, ki si ga kdo lahko razlaga, kot sovražno kretnjo.
Sam sem pravkar izvedel ta trik, v zasebnem prostoru, nihče me ni videl, misli sem imel čiste ( torej ni sovražnih misli ), namesto češnjevega lesa sem potrkal ob lastno glavo ( izvorna bukovina ), pri pljuvanju sem uporabil žepni robček, ko pa sem delal kretnje s sredincem desne roke, pa sem se obrnil k ogledalu. Sedaj sem čist…..
Zdravo, Igor T., hvala lepa, čudi pa me, da niste nič zasledili na to temo.
Ali, sicer, sprejemate nas tudi osebno?
Seveda mi lahko pišeš na ZASEBNO SPOROČILO in bom z veseljem tudi zasebno odgovoril. Urok sem pa nazadnje zaznal danes zjutraj, ko sem, po novi ceni, plačal gorivo na Petrolu. To mora biti nekaj zelo hudega in razmišljam o enodnevnem simpoziju eksorcistov na GEOS-u.
Jaz sm pa enkrat ko sm si pač švinglce pisala za fiziko, ko sm jih dala u torbo pa sm pol šla na wc, pa ko sm se vrnila u sobo sm vidla švinglce na mizi. U šoku sm bla, ker sm vedla 1000000% da sm jih dala u torbo bla sm šokirana res!!!
Duh, definitivno Duh…..Končno imamo dokaz o tem…..
Duhovi res obstajajo, oz. energija! Imam prijatelja, ki ga je videl, sam sem ga že dvakrat videl… Se ne hecam… Nikoli se ne igrati z igro (pri kateri kličeš duhove), Se prilepi nate in ti otežuje življenje, če je tak duh… imam prijateljico, ki se je igrala to igro v otroštvu… Zmeraj jo je nekaj mučilo itd. in je odšla k strokovnjaku za te stvari.. imela je kar 45 različnih duš na sebi!!! Naj še dodam, da duhove, katere vidiš, so samo “prijazni”! Če vam nekdo umre v družini ali kakšen dober prijatelj, ali bilo kdo, s katerim ste bili v dobrem kontaktu, vas lahko obišče, to traja samo 1 teden približno potem, duša oddide na drugi svet… Če pa duši ne pustiš, da gre… Potem, pa duša tava po zemlji, kar pa zanjo ni dobro… Tako nekako se te stvari dogajajo…
lp
No, predvsem te stvari niso takšne in se ne dogajajo na tako enostaven in srhljiv način, kot opisuješ. Tisto vedeževalko, ki je na tvoji rijateljici našla kar cel roj duš ( 45 praviš ), bi pa rad spoznal. Preden napišeš takšole mnenje, se le malo bolj natačno pozanimaj, kako “duša tava po Zemlji” in še o čem, potem pa svoje vedenje prilagodi temu, Kako dobro veš vse o duhovih, energija itd.
Pa ljudje božji duhovi sploh ne obstajajo, če midve z kolegico ko je bla pri meni sma se odločle da bi šle klicat bloody mary in ura je bla točno polnoč..pa sma šle u kopalnico pred ogledalom pa sma prižgale sveče, pa mal sma si porezale prste sam čist mal pa sma na ogledalu križ s krvjo nrdile..pol sma pa 3x rekle bloody mary, pa sma čakale pa nč ni blo, okej priznam da naju je blo malo strah sam res nč ni ke blo da bi začel zde neki ropotat al pa kej taga..pol sma normalno zaspale pa use je blo kul..tk da duhovii ne obstajajo!!
Zelo modra ugotovitev, pravzaprav celo logično utemeljena in strokovno potrjena z dvojno slepo metodo, saj sta pri poizkusu obe mižali…..
Sprašujem se samo, kaj danes otroke v šoli učijo, ker slovenščine in logike jih ne več ( kot je razvidno iz zgornjega zapisa ). Prav vseeno bi moralo biti, ali otroci obiskujejo Bežigrajsko gimnazijo v Ljubljani ali frizersko šolo v Celju. Znanje slovenščine in logično razmišljanje bi moralo biti osnova za vsako izobraževanje. Internet seveda ni učni pripomoček, ki nadomešča kvalitetnega učitelja.
Prepričan Sem, Da Duhovi Obstajajo, Saj Imam Dokaz, Ki To Dokazuje.
Gost Buster, si kdaj pomislil, da je morda tvoj dokaz izjema, ki potrjuje pravilo……..
včeraj sem videla traktor ki ga je vozil šofer z rdečimi očmi in z nevarnim pogledom
bil je tudi zelo bel in stopil je iz traktorja in me čudno pogledal zbežala sem videla sem še enega in on je imel roza oči
Forum je zaprt za komentiranje.