Ali dela kdo na psihiatriji-MB
Mislil sem da se ne bom nikoli oglasil po tej poti…Vendar tvoja sporočila me spravljajo ob živce: najprej mrzlično iščeš zaposlitev (skoraj da prosiš da bi te vzeli v službo),sedaj nas pa sprašuješ o dodatkih in pogojih za delo ki so ti ga ponudili. Pa,saj ni nič nenavadnega da te do sedaj niso vzeli v službo. Enostavno ne morem verjeti! Punca,pamet v glavo…….
Kaj se ne smem pozanimat o delu ki ga bom opravljala?Od kdaj pa to????Prvo naj ti bo jasno da sem bolj resna kot moje sovrstnice,drugo pa to,da se pripravljam na službo ki jo bom z veseljem oppravljala,zato sem šla v ta poklic,in nisem kar ena ki se ji jebe,služba kao služba,samo da je.Pa prosim nehaj obtoževat,saj forum je namenjen temu da se izmenjavajo mnenja,ne pa da se taki bedaki kot ti tu spravljate na vse ki nas kaj zanima in iščemo informacije!!!IN kaj te sploh briga!Najdi si kaj bolj pametnega za delat kot da težiš tu gor!
Brez zamere,vendar nikakor si ne bi želel da bi ti imela kakršne koli opravke z menoj. Prosim,poglej si vse poste ki si jih pisala na ta forum in se povprašaj ali je to normalno obnašanje za eno “zrelo” osebo. Veliko sreče v življenju!
p.s. Ali misliš da nihče od tvojih bodočih nadrejenih ne bere tale forum. Kako se motiš? Pa,pamet v glavo…..
Še enkrat se oglašam.Želim povedati samo to,da si zbiram čimveč informacij na forumu,skratka karkoli me zanima napišem sem gor,saj zato pa je forum,da si izmenjamo mnenja,informacije…Me zelo boli in jezi ko se kakšni gor oglasijo in provocirajo.A vi ste vsi idealni,ali kaj?Kot kaže že.Ne vidim kaj je narobe z mojimi posti,in ali se resnost po novem meri po napisanih postih?Če nimate informacij ki bi koristile,res ni treba provocirat.Samo to mislim.Včasih si postavljen pred kakšne odločitve,in neveš kaj bi bilo najboljše,zato vprašaš koga,ki ima takšne izkušnje.No,potem pa vaše pisanje,in naj postanem resna!Pa brez zamere,tudi jaz sem povedala svoje mnenje.
PS:takšni ideali kot se kažete ste pa sigurno pravi geniji v življenju,ter službi,kajne?
Če se ne motim nimaš veliko izkušenj pri delu z bolniki. Na tvojem mestu bi izbral delo bolničarja, ko si to možnost še imela. Delala bi približno leto ali dve in šele kasneje poiskala boljšo in ustreznejšo zaposlitev zase.
Odkrito priznam, da splošne bolnišnice MB ne poznam, še manj vem o posameznih oddelkih in najmanj vem o psihiatriji v MB, a vedi da v LJ ali CE ni dosti drugače. Prav tako pa ti iskreno svetujem, da za začetek primeš za katerokoli delo. Kajti če misliš delati v zdravstvu ne pričakuj umirjenih ambulant, urejenih oddelkov in hollywoodske urgence, ker je povsod (enostavno povedano) norišnica.
lp