Najdi forum

Ali čips redi?

To pa ne drži.
Ta forum je namenjen vsem, ki se želijo pogovarjati na temo hujšanje in to neglede na to ali je njihov vzdevek moder ali pa ne, ter ne glede na to ali uporabljajo pikico ali pa ne in neglede na to ali se imenujejo pomladna, zimska, resna, neresna ali pa kako drugače.
Trinka, kako bi se počutili vi, če bi se lotili vas ignorirati? Saj niste edini na tem svetu, so še drugi ljudje, pustite jim dihati.

lp

Se strinjam.

Resna oziroma sekretar, vsi nicki so dobrodošli, dokler ne provocirajo in povzročajo zdrah tam, kjer ni treba. V virtuali je tako kot v resničnem življenju. Če ne znaš sobivati, se sprijazni s posledicami. Moj post se je nanašal samo na nick pomladna.

Madona no!
A res nimaš drugega za počet v življenju, al tako zelo pogrešaš vrtec?
Mislim, res da so cene neverjetno visoke, ma če si tako zelo želiš, verjamem, da se bo našlo mesto tudi zate..
Tam se pa lahko greš po mili duši igrice v smislu… a če pojem olupek jabolke se bom zredil? Verjami, da boš dobil obilo pametnih odgovorov med otroci tvoje kategorije 2-4leta… Pa še pretvarjaš se lahko po mili volji, da si hrabri mišek ali pa spomladanska marjetka, pa ti nihče ne bo zameril:)

Prava pomladna1 se danes prvič oglaša. In edina prava pomladna1 sem jaz, napisana z rdečo, z mojo osebnostjo. Opažam, da imamo tudi tukaj klona, z različnimi vzdevki, ki želijo mene oponašati. Drugače se pa pridružujem Tinnkarinem mnenju, da ne bi ponavljala. Mislim, da je resnično najboljša odločitev ignorirati, saj otrokom se pač ne da nič dopovedati… se bom potrudila, da ne bom več odreagirala na provokacije. Že v začetku bi morala ubogati, pa žal nisem.

Ja imaš prav, ignorirajmo vse vzdevke, ki so zelo podobni pomladna1.

lp

Mislim, da ste storili kaznivo dejanje razžalitve in vas ima žaljena oseba pravico tožit.
Vsekakor pa forumi niso namenjeni žaljenju. Kajneda?

Lep pozdrav

Kazenski zakonik

Razžalitev

169. člen

(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do treh mesecev.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.
(3) Ne kaznuje se, kdor se o kom žaljivo izrazi v znanstvenem, književnem ali umetniškem delu, v resni kritiki, pri izvrševanju uradne dolžnosti, časnikarskega poklica, politične ali druge družbene dejavnosti, pri obrambi kakšne pravice ali pri varstvu upravičenih koristi, če se iz načina izražanja ali iz drugih okoliščin vidi, da tega ni storil z namenom zaničevanja.
(4) Če je razžaljenec razžalitev vrnil, sme sodišče obe stranki ali eno izmed njiju kaznovati ali kazen odpustiti.

Ah, v kolikor je oseba to vzela kot hudo osebno razžalitev, potem se seveda opravičujem..

In s tem tudi zaključujem moje sodelovanje pod tem postom. Če me nekaj tako razjezi, očitno ni vredno moje pozornosti.

New Report

Close