Kako brez prijateljev in brez življenja mora biti človek ki mu je edini smisel in zadovoljstvo pisanje neumnosti po forumih ? Saj vem da misliš da si dosti bolj pameten od nas vseh tu. Ampak če bi bilo to res bi sedaj počel kaj drugega recimo peljal punco v kino. Zato po svoje te razumem in ne obsojam pač težko je biti sam.
Odgovor na tvoje vprašanje je ja redi. Veš ne boš verjel ampak čisto vsaka hrana redi. Tega nisi vedel ane ? Si vedel da tudi jabolka redijo ? Punce tu gor in jaz imamo ali smo imeli probleme s prekomerno težo. Ampak tvoji problemi ki jih imaš sam s sabo in ostalimi se ne rešujejo na tem forumu. Niti se nam ne zdijo tvoje objave ne smešne ne zanimive. Niso bile problematične. In še vedno niso. To pa lahko postanejo. Saj vem da poizkušam dopovedati nekaj majhnemu otroku in da me ne razumeš. In ti tudi ne zamerim ne moreš me razumeti. Vseenb bi te prosil če lahko preseliš svoje ugotovitve in vprašanja na kakšen drug forum ki je bolj primeren tebi tvojim pogledom na svet in tvojim letom. Predvsem pa se tam zbirajo ljudje kot si ti. In kdo ve mogoče si končno pa le najdeš tudi punco… ali fanta. Karkoli ti je pač bolj všeč. Hvala !
Cips vsekakor redi. Je pa res, da ga jaz velikorat jem, no ok velikokrat (enkrat na dva mesca mogoce), ker ga imam res rada , unga s papriko, pa mi zaradi tega ne dela nobenih tezav. Zaradi tega se nisem zredila. Seveda ce bi pa to bilo vsak dan, pa bi zagotovo se.Hocem recti, da ce si ga kdaj pa kdaj privoscic se ne bo konec sveta.