Najdi forum

Ali čips redi?

Ali katera ve ali čips redi? Lep dan. LP

Kdo se spet norčuje iz mene? Državni sekretar pod nivojem? Dobro jutro in lep dan vam želim.

Kaj pa je sedaj to, kdo pa ste vi?

Ja, takle mamo 🙂

ČIPS NE REDI. Od kod vam ideja, da redi. 100g ima samo 550kcal.

Kako brez prijateljev in brez življenja mora biti človek ki mu je edini smisel in zadovoljstvo pisanje neumnosti po forumih ? Saj vem da misliš da si dosti bolj pameten od nas vseh tu. Ampak če bi bilo to res bi sedaj počel kaj drugega recimo peljal punco v kino. Zato po svoje te razumem in ne obsojam pač težko je biti sam.

Odgovor na tvoje vprašanje je ja redi. Veš ne boš verjel ampak čisto vsaka hrana redi. Tega nisi vedel ane ? Si vedel da tudi jabolka redijo ? Punce tu gor in jaz imamo ali smo imeli probleme s prekomerno težo. Ampak tvoji problemi ki jih imaš sam s sabo in ostalimi se ne rešujejo na tem forumu. Niti se nam ne zdijo tvoje objave ne smešne ne zanimive. Niso bile problematične. In še vedno niso. To pa lahko postanejo. Saj vem da poizkušam dopovedati nekaj majhnemu otroku in da me ne razumeš. In ti tudi ne zamerim ne moreš me razumeti. Vseenb bi te prosil če lahko preseliš svoje ugotovitve in vprašanja na kakšen drug forum ki je bolj primeren tebi tvojim pogledom na svet in tvojim letom. Predvsem pa se tam zbirajo ljudje kot si ti. In kdo ve mogoče si končno pa le najdeš tudi punco… ali fanta. Karkoli ti je pač bolj všeč. Hvala !

If you are not doing it for fun ... you are doing it for the WRONG reason !

Po moje ti pa čips pomaga hujšati sploh če ga še s coca colo zaliješ in kakšnimi kokicami popestriš…

Hvala Dracon za pomoč. Očitno sem mu “trenutno” jaz všeč. S tem nimam nič, registrirana sem, tako, da se vidi katera izjava je katera. Se bo že naveličal. Upam pa, da je vsaj forum (naj bi bil) tako nerejen, da se dva pod istim imenom ne moreva registrirati. Še enkrat hvala. LP!

Uporabnik pomIadna1 ni več na razpolago zato se ne bo mogel več izdajati zate. Ti pa svoje uporabniško ime pomladna1 uporabljaj mirno naprej. Čau !

If you are not doing it for fun ... you are doing it for the WRONG reason !

Cips vsekakor redi. Je pa res, da ga jaz velikorat jem, no ok velikokrat (enkrat na dva mesca mogoce), ker ga imam res rada , unga s papriko, pa mi zaradi tega ne dela nobenih tezav. Zaradi tega se nisem zredila. Seveda ce bi pa to bilo vsak dan, pa bi zagotovo se.Hocem recti, da ce si ga kdaj pa kdaj privoscic se ne bo konec sveta.

Aja pa se to, da imas sicer pravilno prehrano. Jaz imam vec ali manj zdravo prehrano, le sem pa tja se pregresim s kaksnimi hudimi (cips, torta…), sicer pa vsakodnevna zdrava prehrana in veliko gibanja.

Hvala za odgovor.
lp

Ni za kaj Pomladna1 z veliko začetnico.

Saj zahvala ni bila namenjena tebi ampak IKJAgg.

Jao, kaj jaz berem……..

Sej ne morem verjet. Sicer ša čips ne redi, če je iz polnozrnate moke in sušen na zraku 🙂

lp,

Karmenka

A če je na zraku sušen potem manj redi?

Ja, to pomladna1 . (s pikico). Sušiš na zraku. Si pa res amaterka na tem področju.

Punce glejte samo kako je pomladna napisana. Prvič z I namesto l, potem velika začetnica, potem s piko. pomladna1 je res pomladna, tega državnega sekretarja, ki ima preveč časa, pa ignorirajmo, .

Saj to, da mora biti sušen na zraku se ni spomnila pomladna1 ampak Karmenka.

Pomladna se je ravno iz tega razloga registrirala. Samo njen pravi nick je moder, vsi, ki niso, so blef in provokacija. Ne reagirajte. Če se bo zdaj pojavil še kak post od Trinke, to nisem jaz. Moj stil itak poznate.

New Report

Close