Najdi forum

ali bo skupinsko?

Živjo Goran!

Rada obiskujem tvoj forum in tvojo spletno stran. Edini si, ki iz množice vseh ponudb o hujšanju govoriš zgolj resnico. Zato sem ti zelo hvaležna, da nam odkrivaš skrivnosti hujšanja. Marsikatera je že vrgla precej denarja raznim obljubam v kozmetičnih salonih ali salonih za hujšanje ali za proizvode, ki obljubljano hitro hujšanje.

Le eno vprašanje. Omenil si, da pripravljaš nekakšno skupinsko hujšanje in da bi se to kmalu zgodilo. Ali bi morda nam zaupal, kdaj nekako bi to lahko pričakovali? Imam tudi eno željo, da bi morda organizirali kakšno skupino, ki bi telovadila v nekem določenem fitnesu, ki bi jo tudi vodili. Morda recimo enkrat tedensko eno uro, da bi kontrolirali pravilno delo in spodbujali. Ostale obveznosti pa bi morali vsi sami opravljati.

Lep pozdrav in kmalu se oglasi!

Petra,

Najprej bi se rad opravičil za tako pozen odgovor, ampak sem včasih v precejšnji časovni stiski.

Glede skupinskega hujšanja sem že nekajkrat povedal, eni so to zasledili eni ne. Meni je res zelo žal, da tega nimam časa izpeljat, tako kot sem to načrtoval. Ko sem konec julija pričel moderirati ta forum, se mi še sanjalo ni kam vse to pelje. Malo preden sem pričel moderirati forum sem sprogramiral in oblikoval svojo spletno stran, ki jo tudi moram vzdrževati, tudi tam imam vprašanja za odgovarjati.

Skupinsko hujšanje preko interneta vsekakor bo, vendar ne vem točno kdaj. Zaenkrat raje res ne bom nič govoril o tem, ker sem trenutno časovno tako zaposlen, da nimam časa to izpeljati tako kvalitetno kot bi si to želel. Resnično se opravičujem vsem, ki ste težko pričakovali pričetek skupinskega hujšanja preko moje spletne strani.

Glavni vzrok, za začasen odlog moje namere je pa predvsem… izdelava in priprava spletne strani, katero delava skupaj s Primožem iz Med.Over.Net-a. To delo mi vzame precej časa, ko bo ta projekt toliko daleč, da bom vedel kda bo točen dan otvoritve novega spletnega portala, bom definitivno določil tudi začetek skupinskega hujšanja. Še enkrat torej, prosim za razumevanje… vedite, da mi je odgovarjanje in ukvarjanje z internetom v veliko veselje, ampak jaz od tega od tega ne služim denar, to počnem v svojem prostem času. Vsega res ne zmorem, in v avgustu ko sem najavil skupinsko hujšanje sem se precenil… prostega časa imam za kaj takega trenutno res premalo.

Lep pozdrav vsem,

Goran

New Report

Close