Ali bi mi kdo plačal položnico?
No, upam, da se sedaj tema lahko zaključi z vprašanji ZAKAJ, KAKO, ….!
Kdor želi pomagat naj, kdor pa ne, pa prosim, naj se ne razvije destruktivna debata, ki nobenemu ne koristi! Prosim!
p.s. uporabnica odtuintam > gospa z otroci, spoštljivo vas sprašujem, ko pravite, da ne hodite prosjačit (sami ste uporabili ta izraz) na RK, CSD, Karitas. Zakaj pa ne? Če nimate in vam država zagotavlja,…? In zakaj na forumu prosjačite, da bi vam kdo plačal položnice? Resno sprašujem, ker ne razumem, vaših poti….
Ali pa sem narobe razumela, ker ste pisali pod to temo ALI BI MI KDO PLAČAL POLOŽNICE? in sem domnevala, da tudi vi potrebujete pomoč pri plačilo položnic? Ker če potrebujete tovrstno pomoč, potem velja zgoraj zapisano, da ne razumem vaših poti, če pa ne potrebujete tovrstne pomoči, potem res ne vem, zakaj se razvija tema s sodbo, zakaj imajo nekateri toliko otrok navkljub slabemu finančnemu položaju??!! (upam, da razumete, da vas ne napadam!)
Ker ne želim, da se forum uporablja za sojenje in razne verbalne napade na drugega, ampak si tukaj pomagamo in svetujemo!!!! Želim, da to ostane jasno vsem t.i. sodnikom – če smo ostali v dobrem položaju, potem to cenimo in ne kritizirajmo drugih. Vsak rešuje težave na svoj način in pomembno je, da se jih rešuje! A ne de? ;)
S spoštovanjem!
Citiram: Lahko bi vam zastavila še par vprašanj, s katerimi bi kasneje dokazala, da ste kar sami malce krivi za svojo bedo, ampak ne bom.
Pa dajte, vztrajam.
NE BO TOVRSTNIH “DISKUSIJ”!
Ker je tema zaklenjena!
Prepirajte se drugje!
moderator: Tina
NAJ VAM BO 😉 (GLEDE NA TO, DA JE TEMA ZAKLENJENA) TINA!
Nisem pa hotela pametovati, zakaj ne more kdo poravnati položnice. Pomagam težko tu na MON-u. Ob raznih dobrodelnih akcij , pa tudi sama darujem, ne veliko,nekaj pa le.
——————————————————————————————————————————–
Drugače pa draga gospa, vaša pravica je, koliko otrok boste imeli in ne vem zakaj bi se zagovarjali nekomu tretjemu. Dokler država “da”, “da”; Kitajska pa ima drugačno politko. Skratka, vsak posameznik je odgovoren za svoje življenje in življenje svojih potomcev – samo to! Tina
Forum je zaprt za komentiranje.