Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Ali bi bil kdo pripravljen…

Ali bi bil kdo pripravljen…

Pozdravljeni vsi ljubitelji živali!

Imam en problem. Moja teta je bila v torek operirana na srcu – menjava srčnih zaklopk. Trenutno je v bolnišnici in je vse O.K. Ko bo iz bolnišnice odpuščena, se verjetno ne bo vrnila domov, ker tam vladajo nevzdržne razmere – ogroženost zaradi moža… Verjetno se bo nastanila v kakšnem domu za ostarele, ali pa ji bom poskušala najti kakšno podnajemniško sobico, oz. sobo v katerem od samskih domov. Tu pa se pojavi problem. Teta je namreč lastnica 7 mačk.
Zdaj pa me zanima, ali bi bil kdo od vas pripravljen sprejeti katerega od muckov ali muck? So različnih starosti, vsi po vrsti pobrani s ceste. Navajeni pa so že čistoče v stanovanju.
Lepo prosim, da se mi javi kdo, ki bi bil pripravljen pomagati, kajti če bo teta odšla v dom ali kaj podobnega, ji tja živalic ne bodo pustili vzeti.
Prosim, javite se mi tudi tisti, ki imate morda kakšno idejo, kako sicer rešiti ta problem (s tem ne mislim na evtanazijo, ker se mi zdi to zadnja (nesprejemljiva) možnost).

Za kakršenkoli odgovor se vsem zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam!

Svetujem vam, da pokličete najbližje Društvo proti mučenju živali. Na trboveljsko lahko pokličete vsak dan razen nedelje in praznikov, od 12 do 13 in 19 do 20 ure, na telefon 040 531 717. Ker azila nimamo, vam lahko pomagamo le tako, da objavimo slike vaših muckov v Slovenskih novicah. Oglas lahko oddate tudi na
mojpes.com ali mojpes.net. lp

Ali pa mogoče veterinarsko ambulanto . Meni so ravno tam včeraj ponujali mopsa starega dve leti.

Ali je kateri od teh mačkov oranžen? Poznam namreč neko gospo, ki si želi takšnega.

Tanja,

ne vem, bom pa vprašala. Ker njen mož ne dovoli obiskov sorodnikov, nekaterih muckov še nisem videla.

Ti javim. Sicer sem trenutno bolna, tako, da tete ne morem obiskati, ko pa jo bom, javim točne starosti, barve, spol, itd.

Zaenkrat hvala vsem, ki ste se oglasili.

Lp,

Yo

No, to bi bilo kul. Starost, spol, barva muckov. Pa od kod si oz. od kod je tvoja teta. Če si bližje katerem od drugih društev se lahko javiš pri njih! lp

Tanja,

žal še vedno kašljam kot pokvarjena lokomotiva, tako da še nisem uspela priti do tete po več informacij. Sicer pa sem iz Ljubljane. Takoj ko dobim informacije, se javim.

Lp

Yo

Medeja, lepo te prosim, javi se mi privat. Zelo bi me veselilo, ce bi mi lahko povedala kaj vec o tem mopsku.
Hvala, Mojca

New Report

Close