Pozdravljene !
Sploh vas več ni na forumu. Kako ste ?
Rada bi vas vprašala, kako ste preživele uvajalno dieto Atkins. Meni je 3 dan že pokazalo ketozo, kilogrami se za več kot 1 kg niso zmanjšali. Tudi občutek – obseg oasu itd.. ni kaj dosti drugačen. Jem po pravilih, mislim pa, da vsekakor sodim med tiste, ki težko shujšajo. Kakšna je bila vaša dinamika ???
Zadnjič je bil na to temo ravno takšen mail – ketoni so, kile ostajajo ?
Hvala za odgovore !
mimi
Mimi, pozabi na tehtnico za kak mesec!
Ce se bos skoz hodila tehtat bos vse skupaj opustila se preden bo ucinek se pokazal.
Uvajalno dieto sem prezivela tako, da sem “odnehala” ze 6. dan 🙂 in presaltala na naslednjo fazo. Ni slo vec, sem bila ze cisto brez energije.
Potem sem se v enem dnevu pobrala in zacela uzivati. Sem pa pojedla dalec vec smetane kot pise (5 zlick, ma dajte no, to je bedarija:)…pa tud sadja nisem vrgla ven.
Sem precej prilagajalo zadevscino. Samo pazila sem na ketone.
No po kakem mesecu se mi je zdelo, da so mi cunje malo preveliko pa sm se odlocila zlesti na tehtnico. 6 kg manj in sm skakala do stropa.Naslednjic sm stopila na tehtnico dober mesej kasneje, dol je slo se dodatnih 5kg. Pa sem ze tudi “goljufala” tu in tam s kakim banana splitom ali podobno.
Je pa res da sem se zelo veliko gibala, pa tudi casa za hrano nisem imela. Pravis da ti gre hujsanje pocasi… Koliko kg pa imas prevec?
Mislim da ljudje tegale Atkinsa povelicujejo, praksa je namrec pokazala da ima uspeh sele pri tistih, ki so pretezki recimo 20kg+
Pri ostalih pa sploh ne deluje.
Jaz imam zdaj se 15kg prevec pa ne deluje vec dieta. Zgleda sem dosegla svoj limit in bom mogla preostanek spraviti dol z miganjem in doslednostjo.
Ker za kaj takega nimam zaenkrat kake volje ali moci, stagniram vsaj na dosezeni tezi. Bolje kot nic 🙂
Dokler mi spet ne naredi klik v glavi hehehe