Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? alergolog – cena pregleda, testov…

alergolog – cena pregleda, testov…

Imam velike težave z alergijami in ker je vedno slabše, alergologa na napotnico imam pa šele čez mesec in pol, razmišljam, da bi šla na samoplačniški pregled.

Morda kdo ve, koliko približno stane pregled pri alergologu in predvsem koliko stanejo kožni alergijski testi? Sklepam, da to ni poceni, ampak mesec in pol je kar dolga doba… 🙁

Ve morda kdo za kakega dobrega alergologa v lj ali okolici?

Hvala za pomoč.

Mesec in pol ni dolga čakalna doba, saj tudi amergije nimaš 2 dni.

Barsos,hitro prideš na vrsto ,cena s pregledom in testiranjem je 100 e

Alergijo imam dober mesec, ne več, prav toliko časa sem že naročena pri alergologu. Verjemi, da je kar dolgo čakati še 6 tednov, če ti alergija ne omogoča normalnega življenja in si zaradi alergije že mesec dni na bolniški.

[quote=”x

[quote=”x

Kakšne simptome pa imaš?

Zdravila pa ne pomagajo? Meni je dala zdravnica tablete brez potrditve alergije, ker so bili prisotni vsi znaki. In je rekla, če vam bo potem odleglo, je to definitivno to. In je bilo.

Saj ni treba, da trpiš kot konj. Tudi če bo alergija potrjena, boš rabila zdravila, razen če se lahko alergenu popolnoma izogneš, kar pa dvomim, ker si najbolj očitne verjetno že izločila.

Pokliči dr.Kambičevo na Zeljarsko v Trnovem. Reci da je nujno, boš takoj na vrsti. Jemlje tudi napotnico.

Saj ne rabiš verjet ,te nihče ne sili v nasprotno. In druga uporabnica: testi so enako narejeni kot drugje in zanesljivost je enaka .

moje mnenje je, da če bi bilo tako nujno bi ti na napotnico napisali nujno in bi bila še tisti dan na vrsti.

cene ne vem, vem pa da v prim. hujše reakcije prideš z napotnico čeprav imaš že datum in te vzamejo takoj.

vedi pa da za teste ne smeš minimalno en teden uživat antihistaminika, če hočeš kolko tolko realne izvide, in ne lažno pnegativnih.

New Report

Close