Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija znaki

alergija znaki

pozdravljeni,
zanima me, kako ugotovite, da imajo vaši malčki alergijo. naš srček ima vedno več rdečih flekcov po obrazku, pa naša zdravnica pravi, da je to od tega, ker je kar naprej prehlajen. iz noska mu res teče že od začetka oktobra, ko je šel v vrtec. mene pa ti flekci vedno bolj skrbijo, ker so tudi vedno večji, ne morem pa ugotoviti od česa bi bili.
hvala vsem za nasvet.
prijeten večer, daša

Poskusi ga namazati s kremo Becutan. Če ne gre za alergijo bo pomagala. Naša hčerka ima po tej kremi kožo čisto mehko, nežno..

Pri našem se alergija pokaže kot izredno suha koža, oz. suhe zaplate pod koleni v obliki kroga, pikasta (podobno mozoljem) rdeča koža, vneti pregibi na komolcih, nogah, kolenih..
Lp, Sara:)

Naša Katarina je kot dojenček imela alergijska vnetja po obrazu, trebuščku in stegnih . Sedaj , ko je večja pa so se žarišča “preselila” na zgornja stran dlani, gležnji, kolena, komolci . Kadar pa je stanje hudo, je koža suha in flekasta tudi po trebuhu, hrbtu, vratu .
Prosi zdravnico, da da napotnico za alergijske teste . Ker je lahko tudi izcedek iz noska posledica alergije .

L.P. Metka

Fleki so lahko znak alergij. Prav tako to, da mu teče iz nosa. Možno je, da je alergičen na pršice ali pa na kreme in mila, katere uporabljate ter seveda hrano Tudi otroška mila ne pomenijo, da so tako blaga, da niso mogoče alergije nanje. Gre za substance.

Predlagam nebolečo testiranje (delajo z resonančno terapijo) pri dr. Medvedu v Podčetrtku – Terme Olimija. Sama imam s tem zelo dobre izkušnje. V primeru, da se odločite za zdravljenje – alergije pozdravijo in ne samo blažijo (in to brez kemikalij in stranskih učinkov).

Sama sem imela močne težave z nevrodermitisom kot posledico alergij – zdaj je vse o. k.

Pa veliko sreče!

New Report

Close