alergija na vodo iz vodovoda
Pozdravljeni!
Stara sem 29 let. Od lanskega leta na jesen sem začela hoditi na bioresonančno terapijo (Rogaška Slatina),kjer so mi ugotovili kar nekaj alergij,če jih lahko naštejem: cvetni prah-pelodi,trave,zelišča,drevesa,nekaj cvetlic,pšenica,oves,mačja dlaka,morske školjke in mehkužci,teletina,nekaj vrst sadja,nekaj začimb,candida,kožne glivice,kemijske substance,kovine.Nekaj stvari sem še s seboj prinesla,ker vseh vzorcev pa res nimajo,tako,da smo našli še nekaj neustreznih deodorantov,barv za lase,zobnih past in pa kontracepcijske tablete.Ok do tukaj vse lepo in prav.Teh stvari se pač lahko izogibam.Sem pa enkrat slučajno kar tako nesla s seboj vodo iz pipe iz mojega stanovanja pa ni bila vredu.Ni klor.Zanima me pa to. Glede na to,da so ostale alergije šle lepo čez terapijo voda pa nikakor ne (6x smo že poskusili) ali mi ostane sploh še kaj upanja. Nekaj drugih alergenov smo ponovili tudi 2x pa je šlo ampak tale voda nam dela preglavice.Še terapevtki ni čisto vse jasno,čeprav moram reči,da sem bila z njo zelo zadovoljna. Imam občutek,da se vsi vrtimo v začaranem krogu in tudi ona več ne ve kaj bi. Vzorec vode je bil iz Kranja in Ljubljane (služba). Smo pa za hec probali še njihovo vodo iz Rogaške pa je bila vredu. Meni res ni nič več jasno.Žalostno je to,da se z vodo srečujem vsak dan in se ji ni mogoče izogniti.Pijem ustekleničeno ampak umivam se pa s tisto iz pipe,ker drugače ne gre.Alergija se mi kaže z rdečimi,srbečimi fleki po obrazu,ramah,dekolteju. Menim,da ničesar ne morem izgubiti,zato se obračam še na vas,če mi lahko kaj pomagate in mi date kako vzpodbudno besedo. Vsega bom vesela.Pripravljena sem priti tudi k vam na terapijo,če bo potrebno. Saj veste,več glav več ve.Upam,da to pismo ni bilo predolgo.Hotela sem samo,da dobite malo vpogled v moje težave.
Že v naprej se vam zelo lepo zahvaljujem za odgovor in vam želim lep dan!
Mislim, da bi bilo smiselno ugotoviti, zakaj ste sploh dobili alergične reakcije in ne samo poskušati zdraviti alergije. Iz lastnih izkušenj vem, da je včasih smiselno poslati pacienta h kolegu, če se pri terapiji zatakne. Tudi jaz to delam, saj je drugo mnenje v takšni situaciji zelo dobrodošlo. Lahko pridete k meni, pa vas bom stestiral. Pogovorite se o tem z vašo terapevtko (se poznava), če bi imela kaj proti. Nadaljne terapije pa mora potem zopet izvajati vaša dosedanja terapevtka.
LP