Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija na trave

alergija na trave

Živjo!

Kako kaj prenašate cvetenje majskih in junijskih trav? Jaz že par let ne jemljem nobenih antialergenov, pa moram priznati, da je bilo lani kar težko zdržati. Prejšna leta pa sem vsako leto ob podobnem času začela s kuro prej histazola, potem claritina. Zdaj se kot rečeno mučim sama. Pozna kdo še kakšno drugo rešitev?

LP, Marinca

Jaz vsako leto jemljem Flonidan – 1 tabl. zjutraj, 1 tabl. zvečer, sicer ne zdržim.
Baje pa en bioenergetik z Vrhnike zdravi alergije. Če katera kaj več ve o tem, naj se javi.

Ja, jaz sem ravno hotela vprašati nekaj podobnega. Ali ima kdo kakšne izkušnje z alternativnim zdravljenjem senenega nahoda, naprimer s homeopatijo ali bioresonanco?

Slišala sem za nekoga, ne vem, če je dr.med., vem le, da zdravi alergijo s hemeopatijo in menda precej uspešno, v termah Atomske toplice. Sama še nisem bila tam, sem pa že na več različnih koncih slišala zanj, med drugim tudi v pogovoru z mamicami na Pediatrični kliniki (alergo oddelku). Piše se Medved. Za pozanimati se je!

Sonja

Zdravo,

poskusite še s katerim od pripravkov proti alergijam na naslovu:

http://www.bion.si/biokapljice

in malo tu pobrskajte, nekatere stvari so kar uporabne.

mm

Spet jaz; delam reklamo za BICOM terapijo…. mi smo z njo zelo zadovoljni

lp, TT

Ja meni je Bicom tudi pomagal pri senenem nahodu , ampak vse alergije pa so izginile 3 mesece po jemanju antioksidanta Fhesa , ki ga je žal možno naročiti le iz Švedske , ampak sedaj ga jemljem že 2 leti in imunski sistem je naravnost superca, lahko rečem da še nikoli v življenju nisem bila niti se počutila tako zdravo.
Lahko pa probaš z Bicomterapijo ,,jaz sem hodila v Ljubljani na Bicom, še vedno se mi zdi pametni it vsaj preventivno ker ti že na energetskem nivoju lahko ugotovijo kake blokade in občutljivost oz. alergije na kaj.

Hej!

Kje pa je možno v LJ priti do te BICOM terapije?

Hvala.

LP, Marinca

Marinca , piši mi na mail pa ti bom dala telefonsko od gospe ki je meni delala Bicom , ne vem če ji bo prav da njen telefon javno objavim, pa ti raje po mailu.

Živjo,

mene pa zanima, kako je mogoče priti do tega antioksidanta? Način zaužitja, stranski učinki, kaj to sploh je?
Pa seveda, kakšna je Cena?

Hvala in lp.

Jaz in moja hčerka sva aleregični na cvetenje trav, žitzaric, dreves, …

Ne jemljem antihsitaminikov, ker sem ugotovila, da stanje ni bilo bistveno boljše.

Ker je imela hčerka v prvih dveh letih res hudo obliko alergije, sva šli ven le med dežjem, po dežju ali takrat, ko je bila napoved cvetenja nizka. Ona je reagirala tako, da se ji je že ob desetminutnem sprehodu vnela koža, ki je bila zunaj in izpostavljena dražilom. Sedaj ni več tako hudo, še vedno pa imamo težave. Tudi homeopatsko zdravljenje nam je prineslo dobre rezultate, ni pa popolnoma odpravilo težav (tega tudi nismo pričakovali).

Skrbim za kakvosten filter v klima napravi v avtomobilu.

Ne sprehajava se čez svetoče travnike, šmrc.

Po prihodu domov se preoblečeva in dobro počeševa, oblačila operemo (izplaknemo).

Spomladi in poleti ne sušim oblačil zunaj. Prav pogrešam krasen vonj perila, ki se suši zunaj, toda težave imava bistveno manjše odkar sušim perilo v sušilcu.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Pozdravljeni!
Tudi mene mučijo alergije trav, pa seneni nahod, imam pa en dober in preprost recept: predn se odpravite ven si nosnice namažite z oljem, preizkušeno!
Lp

Tudi jaz sem elergična na cvetni prah.Lansko leto je bilo sploh grozno tako da sem jedla claritin pa je malo zmanjšalo velika pa tudi ne ker je bilo že prepozno.Meni se pa koža ne uname,meni pa se samo oči grozno solzijo in grlo.Tako da sem imela lansko leto skoraj 1,5 meseca sončna očala,ki pa jih drugače sploh ne nosim.Sončna pa zato,ker so se mi oči tako solzile da nisem videla popolnoma nič in potem še sonce .Mislim grozno.Letos bo bolje ker ne bojo cvetele smreke.Sama si nato še splaknem s čisto vodo in jih obrišem s čistim robčkkom ali pa s brisačo pa je tudi nekaj časa bolje ali pa sem raje notri,ko pa sonce zaide pa grem ven.

Meni pomaga Ventolin brez njega bi se zadušila,jemljem pa tudi flonidan,pa za nos Flixonase.Me je že kar strah meni je najhuje meseca Maja.

V Izoli se izvaja tudi BICOM terapija za zmanjšanje občutljivosti na različne alergene, še več poskuša poiskati tudi vzrok, da do tega prihaja.
Lp Vlado

Spoštovani!

Morda vas bo zanimalo vse o vzrokih in naravnem zdravljenju alergij, ki je objavljeno v alternativnem delu Med.over.neta in sicer na .

S klikanjem na kazalo se pride na želeno podpoglavje.

Gradivo sem prevedel za boljšo poučenost ljudi z alergijskimi težavami in ker vem, da so alergije dokaj lahko ozdravljive.

Pozdravljam vas!

Mitja

Na Vrhniki se z BICOM terapijo ukvarja dr. Romanović, telefonske številke žal nimam. Preverjeno pomaga!
LP,T

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Meni je zelo pomagala homeopatija, tako da zdaj sploh ne grem ven brez homeopatskih kapljic. Pa sem zelo hud alergik, tako da mi claritin in podobne blage zadeve niso pomagale in sem morala jemati zelo močno zdravilo medrol. Potem pa sem zanosila in naslednje leto dojila in tablete niso prišle v poštev. Pa sem šla do homeopatinje, v prvo ni zadela, v drugo pa naravnost v polno in zdaj so kapljive moje zveste spremljevalke povsod, kamor grem. Drugače pa se moja alergija na trave, cvetni prah in pelode kaže enkrat z grozljivim vnetjem oči, drugič s kašljanjem, pa spet z vnetim nosom, tudi ušesa so mi že nenormalno otekla, tako da sem mislila, da m bodo kar eksplodirala.
Drugače pa mi je pomagala že velikokrat omenjena homeopatinja, sicer dr. med., Goriškova v Črnučah.

cena je 15 tisoč , če sam naročaš in plačaš pogodbo je ceneje -naročiš po 3 škatel , vse o fhes pa si lahko ogledaš na strani

http://www.goh.biz/sunny

gornje odgovor je za kakav

New Report

Close