Alergija na spermo?
Hojla vsem!
Imam problem in bi prosila, če bi mi kdo lahko pomagal, svetoval…
S fantov sva skupaj že 5 let in imava redne spolne odnose. Problem se pojavi takrat, ko pri sexu ne uporabljava kondomov in fant doživi orgazem (konča) v meni: Mene takrat spolovilo začne peči, in sicer tako močno, da me že vse boli. Zato sedaj vedno uporabljava kondom, čeprav je obema sex brez njega boljši.
Ali ima kdo podobno izkušnjo, in kako je to odpravil?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
PS: Ginekologa o tem še nisem vprašala, mi je pa nekoč povedal kolega, da je njegova sodelavka imela podoben problem in se je izkazalo, da je bila alergična na moževo spermo. Problem je rešila z nekakšnimi tabletami ali nekaj podobnega.
Lep pozdrav
predlagam, da si ogledaš forum ginekologija, ravno na tak primer je že odgovarjal in je razložil, da je možno, da si elergična na spermo, vendar na snovi, ki so v spermi.
Predlagam, da si ogledaš forum ginekologija in porodništvo
primož
tukaj je direktni link
Ne vem kako ti pomagati, ampak moja punca ima podoben problem oziroma ne paše ji če ji ga preveč “porivam” ven in not. Takrat pravi da jo peče.. Peče jo tudi kadar hočeva po prvem orgazmu se enkrat seksat in ko noznica ni dovolj navlazena… Pece jo tudi ce ji jo drazim z prsti in da muca ni se mokra…
Povprašaj zdravnika, ker vem da obstaja nekaksen prašek ki to preprečuje – zdravi – blaži…
Forum je zaprt za komentiranje.