alergija na pršico
Zanima me, kako se kaže alergija na pršico? Nikoli nisem imela nobene alergije, seda pa me koža že cca 1 mesec ful srbi, po nogah se mi pojavijo fleki, katere sicer s kremo lahko odpravim a se pojavi spet ali pa kje drugje. Težave imam tudi s kožo na zgornji strani roke, od zapestja do prstov. Včasih me zjutraj v kotičku očesa zelo srbi, oči pa so rdeče. Pred tremi dnevi se mi je pod očmi pojavili rdeči izpuščaji (nesrbeči), včeraj pa sem bila tudi zatečena. Koža je na tem mestu hrapava. Razmišljala sem, da je mogoče kriva pršica, a me hkrati zanima, če me ne bi moralo srbeti samo ponoči. Tudi po vratu imam rahle izpuščaje, rahlo srbijo, nekateri pravijo, da so podobni koprivnici. Sama nimam pojma kaj je to.
Kako preprečujete stik pršice z vašim telesom? Ali pomaga metoda BICOM?
Pršica je močan alergen in se alergija nanjo lahko kaže na različne načine: srbenje ali občutek, kot da imaš pesek v očeh, rdeče oči, solzenje, kihanje, voden izcedek iz nosu, tudi srbenje kože. Težko je na pamet ugibati, na kaj ste alergični, oz. kaj je vzrok vašim težavam.
Težko pa se je povsem izogniti kontaktu s pršico, saj je normalno prisotna na našem telesu. Prav veliko jih je naseljenih prav v področju očesa. Lahko se zaščiti jogi s posebno prevleko, ki v veliki meri zmanjša prisotnost pršice.
Bicom, oz. zdravljenje z bioresonanco je pogosto zelo učinkovito, le da se pogosto izkaže več alergenov oz. dražečih snovi.
LP
Zdravljenje z bioresonanco
Mojca Pavčič Bukovšek, dipl.m.s.
Jagodje 36a-Izola
031-568 854
Alergija napršico se kaže na različne načine: solzenje, rdeče oči, občutek peska v očeh, nosni izcedek, kihanje, lahko tudi srbež kože. Težko pa se je pršici izogniti, saj je na našem telesu prisotna. Deloma lahko rešujemo težave s posteljnimi prevlekami.
Bicom – bioresonančne terapije v mnogih primerih uspešno rešijo tudi alergijo na pršice, čeprav se pri testiranju odkrije še druge alergene oz. obremenitve.
LP
Zdravljenje z bioresonanco
Mojca Pavčič Bukovšek, dipl.m.s.
Izola – 031-568 854