Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija na pršice

alergija na pršice

Mi imamo ProAir.
Lp

LP

Odločam se za protialergijsko prevleko.
Izbiram med ProAir od AlPreventa (Iris) in Allergocover. Za slednjo je kar natančen opis značilnosti materiala na spletni strani, za Alpreventovo pa ne najdem natančnih podatkov.
Slišim, berem, da Alergocover šumi. Kako pa je s potenjem pri eni in drugi?
Še kakšna izkušnja? Hvala

Katere pa imajo v Sanolaborju?

Pozdravljana tudimi,

jaz sem že zgoraj pripela link do AlPrevent prospekta, sem našla naspletni strani, kjer je na prvi in drugi strani natančen opis značilnosti. Glede potenja ko si spraševala, imamo mi Al Prevent ProAir in je zelo zračna, tako da nisem opazila, da bi se hčerka kaj bolj potila. Allergocover smo tudi mi gledali ko smo se odločali pa je nekoliko dražji in še material nam je zgledal cenen,sintetičen, kot si rekla šumi in je to med spanjem po moje kar moteče.

lp,
Maresa

Sam sem imel podobne težave s pršicami. Vendar alergene niso pršice same, ampak njihovi izločki in odmrli primerki, ki jih je v naših posteljah, tudi vodnih, miljone. Rešitev je v aparatu, ki dejansko očisti naša bivališča. Meni je rešil življenje.
Če vas zanima predstavitev vam prilagam št.
041735500

Vzemite si nekaj minut za obisk nove internetne strani. [bone.si] Oglejte si “povezave”.
Tu najdete resitev – kako se znebiti nepovabljenih gostov, ki škodujejo vašemu zdravju v postelji.
Se priporočamo!

Lep pozdrav!
Irma

tel. 031 808 494

Allergocover ima moja hči 4 leta in od prvega dne dalje spi popolnoma mirno.
Njena izjava: “Šumi?! Jaz nič ne slišim. Sicer pa: če Allergocover ne pomaga, pa res ne vem, kaj pomaga. Allergocover je zakon.”

Poleg tega je edini resen proizvajalec, ki ima certifikate kakovosti, klinične študije o učinkovitosti, 12-letno garancijo na neprepustno za pršice in alergene, tkan je, zračen in normalno prepusten za vlago. Mi smo izjemno zadovoljni.

Število pranj ne vpliva na trpežnost materiala, šive in zadrgo imajo dodatno ojačano … Skratka profesionalno.
Pred nedavnim smo ji še študentsko sobo opremili z Allergocoverjem. Sploh nismo razmišljali. In če bi še kdaj morali kupovati antialergijske vmesne ovoje, bi se spet odločili za Allergocover.

lp, Nada

Lep pozdrav vsem,

za vse ki imate astmo in razne alergije (na pršice, cvetni prah,. . . ) imam za vas vrhunsko multi-funkcijsko napravo za katero vam lahko zagotovo rečem, da je revolucija na tržišču in brez konkurence in cenovno dostopen za vsakogar. Veliko ljudem je že pomagala, zakaj nebi še Vam??????? Na vašem domu naredimo brezplačno demonstracijo in se na lastne oči prepričajte o izdelku in njegovih zmožnostih.

Za veš informacij me lahko kontaktirate na 031/263-932
Lp, Peter

Še moje izkušnje iz prve roke. Leta sem imel bolj ali manj stalno zamašen nos, močne napade kihanja ne glede na letni čas. Šel sem na testiranje, kjer so ugotovili alergijo na vse možne trave, leske itd, med drugim tudi na pršico za katero sem sumil, da je glavni problem. Po navodilih zdravnika sem potem nekaj mesecev jemal tablete, ki so sicer pomagale, ampak naj bi jih jemal vsako leto znova, kar mi ni dišalo, predvsem zaradi stranskih učinkov (suhe oči itd.). Sam sem potem poskusil s prevlekami, ki so mi dejansko pomagale in rešile problem. Nos je odprt, ne kiham več, ostale alergije očitno ne pridejo do izraza, ker je glavni vzrok bil v tretjini dneva, ki sem ga pač porabil na postelji.

Prevleke morajo dihat in hkrati zatret pršico, zato ne kupujte poceni prevlek, ker ne delujejo. Mora biti poseben material. Allergocover je najbrž ok, je pa najdražji, jaz sem kupil prevleke iz Evolona, ker sem rabil dimenzije po meri in so bile malo cenejše. Naročil sem direkt iz Francije na http://www.protecsom.com/.

Skratka pršico boste verjetno rešili s prevlekami. Ostale stvari, tepihe, kavče itd, sem vse pustil, ker vsaj v mojem primeru to ni igralo glavne vloge. Dragi sesalci – po mojem škoda denarja.

Jaz imam največ težav na sedežni, ki je iz tkanine. Zanima me ali je pretapiciranje obstoječe garniture v usnje zadosti dobra rešitev ali moram dejansko kupiti novo? Ali je možno, da po tapeciranju pride pršica iz starega polnila skozi usnje?

LPD

Najboljša rešitev je
1. vse sesalce zmečite stran
2. kupite si nov jogi in starega vrzite proč ter ga redno 1x mesečno očistite
3. ne uporabljajte čistil, ker so alergena
4.nabavite si čistini aparat, ki ga imam npr. jaz , ki deluje samo na principu separacije in ne sesanja ALI pokličite nekoga, ki ga ima

Pozdravljeni,
Ker je največkrat skrb za dom na ramenih gospodinj, vam želim predstaviti mojo storitev.
Ukvarjam se z globinskim čiščenjem vzmetnic. Kot nam je vsem znano se v naših ležiščih zadržuje veliko nečistoč, katere lahko temeljito očistimo le z globinskim sesalcem..
Iztrebki pršic ter odmrle pršice so zelo alergene snovi ter glavni povzročitelj astme, alergij in povzročajo draženje oči, nosa, žrela in pljuč…
V kolikor ste zainteresirani za mojo storitev me kontaktirajte na tel: 031 / 447 197

Živjo,

pišem na ta forum, ker je bilo mojemu fantu ugotovljena alergija na pršice in se odločava za nakup ionizatorja, pa me zanima če ima kdo z ionizatorjem izkušnje in če bi mi lahko priporočal kateri bi bil dober nakup?

Hvala

New Report

Close